Aşk İlişkileri İlk buluşmada nereye "gitmek/götürülmek" karşı tarafa artı puan yazdırır? MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk buluşmada nereye "gitmek/götürülmek" karşı tarafa artı puan yazdırır?Var bi hayalimiz..#Vesselam İlk buluşmada nereye "gitmek/götürülmek" karşı tarafa artı puan yazdırır? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Bunlar artık çok şova dayalı işler oldu, ilk buluşmada kendin al kendin pişir mangala götüren adamdır 😌 1 9 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Yok artık 😳 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Niye😌 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Muhabbet mi etcez mangal mı yelleyecez? Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Bey mangalı yeller, kadın salatayı yapar bunlar yapılırken sohbet edilmiyor mu😒😌 çok hoş değil mi.. Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ben mangal üniformami (beyaz atlet, kapri) giymeden mangalın başına gecmem ayip olur ilk buluşmada Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Abahshshshsha ilk olur işte senin için full takım elbiseyle 😌 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Hem sence güzel ve farklı bir vakit geçirmiş olunmaz mi😬 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl İkinci ya da üçüncü buluşma için olabilir ama ilk de olmaz şimdi :)) uzun zamandır tanıyor olmalısın ki samimiyet olsun dimi Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl İlk buluşma da ikinci gün olmuyor ama haklılık payın var 😬 Yorumla
MorPanjur96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlk buluşma asla yemek olmamalı benim için, çay bahçesi gibi insanların kalabalık olduğu bir yer olması yeterli. 2 0 Yorumla
YasayanAydinlik Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çay kahve icebilecegimiz bir yer olsa yeterli olur. Ilkkez bulusacagimiz için yemek yemeye utanirim zaten 2 0 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Lisedeyken kızın birini kahveye çay içmeye götürmüştüm birdaha benimle buluşmadı 😄 2 0 Yorumla
Mahinuurr Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lahmacun yemeye🥳 Kalbimden vurulurum en sevdiğim😂😂 2 2 Yorumla DrkHero +1 yıl İskender olmaz mı Büş? Yorumla Mahinuurr +1 yıl @DrkHero lahmacun bi tık önde🥳 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Durumcuuu offf direk evlilik teklifi ederim 😂 2 0 Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Pastaneye gidersek a plas plas plas bi hava olur 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Beni avmye atmıştı :D 1 0 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Olayı anlamadım :( 1 2 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl İlk buluşmada nerde buluşmak istersin? Yorumla ÖpeyimDeGeçsin +1 yıl Güzel bir yemek olabilirr kafede buluşcak halim yok ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunlar artık çok şova dayalı işler oldu, ilk buluşmada kendin al kendin pişir mangala götüren adamdır 😌
Yok artık 😳
Niye😌
Muhabbet mi etcez mangal mı yelleyecez?
Bey mangalı yeller, kadın salatayı yapar bunlar yapılırken sohbet edilmiyor mu😒😌 çok hoş değil mi..
Ben mangal üniformami (beyaz atlet, kapri) giymeden mangalın başına gecmem ayip olur ilk buluşmada
Abahshshshsha ilk olur işte senin için full takım elbiseyle 😌
Hem sence güzel ve farklı bir vakit geçirmiş olunmaz mi😬
İkinci ya da üçüncü buluşma için olabilir ama ilk de olmaz şimdi :)) uzun zamandır tanıyor olmalısın ki samimiyet olsun dimi
İlk buluşma da ikinci gün olmuyor ama haklılık payın var 😬
İlk buluşma asla yemek olmamalı benim için, çay bahçesi gibi insanların kalabalık olduğu bir yer olması yeterli.
Çay kahve icebilecegimiz bir yer olsa yeterli olur. Ilkkez bulusacagimiz için yemek yemeye utanirim zaten
Lisedeyken kızın birini kahveye çay içmeye götürmüştüm birdaha benimle buluşmadı 😄
Lahmacun yemeye🥳 Kalbimden vurulurum en sevdiğim😂😂
İskender olmaz mı Büş?
@DrkHero lahmacun bi tık önde🥳
Durumcuuu offf direk evlilik teklifi ederim 😂
Dondurmaciya gitmistik biz güzeldi.
pizza yemege götürmesi
Anadolu sofrasi iste ne güzel 😅
Pastaneye gidersek a plas plas plas bi hava olur
Beni avmye atmıştı :D
Olayı anlamadım :(
İlk buluşmada nerde buluşmak istersin?
Güzel bir yemek olabilirr kafede buluşcak halim yok ya