Biriyle yazışıyorduk, ilk buluşmamız pzt günüydü ama akşam 5 e kadar aramadı, 5 ten sonra görüşmek istemedim görüşmedik 2 gün sonraya attık.
Neyse buluşacagımız gün, sessiz şehirden uzak bir yer seçelim dedi , uzakta bir yer seçtik saat 8 gibi buluştuk , 45 dk falan oturdu.
Sonra ben daha içecegimi bile bitirmeden apar topar kalkalım hadi dedi, işi mi ne varmış.
Bence hayatında başka biri var. Sizce
Hayatında başkası var o yüzden ıssız uzak bir yer seçti, kız öğrencek diye hemen kalktı
Sadece kaba biri
Normal bir durum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
11 ay
güncelll
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya kalkıp giderek büyük saygısızlık etmiş zaten sana bunu yapan insan ilerde sana hiç saygı göstermez bir kadın benimle buluşmaya gelecek lütfedip kalkıp gidicem apar topar olmaz öyle çok büyük saygısızlık olur kadına
Sormadın mı hiç neden böyle yapıyorsun bu aceleci apar topar tavır neden böyle davranıyorsun demedin mi
yok ya, beraber kalktık bu arada masada bırakmadı ama daha içecegim bitmemişti, apar topar yangından mal kaçırır gibi
Ya durumu öğrenmeye çalışmadın mı sende safım sorgulamadın mı hiç
Bende seni s... anladi vazgecti
ne yazın valla anlamadım
Senden başka istekleri olabilir sende normal davrandiysan seni elde edemeyecegini anlayıp kalkmak istemiş olabilir zaman kaybı olarak görmüş olabilir
ya cinsellik için geldigini sanmam. Yani anlardım.2 ay yazıştık hiç oralara çekmedi, daha çok biri varda o yakalamasın diye gerildi gibi
Oda olabilir tabiii seçenekler dahilinde
1. seçenek mantıklı geliyor
banada öyle geldi. apar topar kalktı resmen zaten tedirgindi
Muhtemelen yiyişmek için öyle bir yer istedi
Bence de öyle gibi hatta evli olabilir
evli degil eminim ortak çevremiz var ama bak düşün, 1: ıssız bir yer seçelim demesi.
2:geldiğinde güneş çok olmadıgı halde güneş gözlüğünü çıkarmaması
3:devamlı telefonuna bakması
4:apar topar kalkmak istemesi
5:aynı meslekteniz, ortak konumuz çok ama tedirgindi
Enteresan cidden bilemedim şimdi
Evli ola bilme ihtimali de var bence
evli degil ondan eminim. Ortak çevremiz var. Ama bence sevgilisi var. Neden ıssız bir yer desin ki?
apar topar kalkmak ne ayrıca
Hayatında biri varsa ve ya birilerinin sizi görmesini istemiyorsa öyle bir tercih ede bilir
yani bak düşün, 1: ıssız bir yer seçelim demesi.
2:geldiğinde güneş çok olmadıgı halde güneş gözlüğünü çıkarmaması
3:devamlı telefonuna bakması
4:apar topar kalkmak istemesi
5:aynı meslekteniz, ortak konumuz çok ama tedirgindi
Bence böyle durumda her ihtimal ola bilir. Bilip bilmeden de hakkına girmek istemem. Kendisine sordunuz mu peki bu davranışının nedenini?
Hayır çünkü aşırı üstüne düşmek istemedim. Ama tuhaf yani
Psikolojik bi durumda ola bilir aynisi bende de var , mesela normalda cok insan olan yerlerde bulunmam , bir yere gittim zamanda cabuk kalkmak isterim gergin olurum. Belki ondada böyle birşeydir
çok yakışıklımı