Eski sevgilimle nasıl evlenebilirim?

Arkadaşlar selam eski sevgilim geldi yanıma birli k te olduk. Öpü ş tük falan güzeldi aslında ama bak ire olmadığım için beni istemediğini söyledi. Bıraktı gitti beni. Askerden geri geldi şimdi ama yüzüme bile bakmıyor. Beni üzüyor. Moralim çok bozuk ben üniversite okuyorum bu sene son senem ama babamı kaybettim başım ağrıyor aç kaldım vb vb çok kötü şeyler yaşadım bayılacak gibi oldum ve bunun bana böyle yapması çok zoruma gitti babam hiç istemiyordu onu gerçekten haklıymış ki bana böyle davrandı. Bıraktı. Evimizin önünden geçiyor yüzüme bile bakmıyor ben bir şey yapmadım. Bak ire değilsem suç benim mi? Her şey baki relik mi.. Ben ne zaman mutlu olucam söyler misiniz bana. Gerçekten çok yoruldum yıprandım.. Keyfim yok yataktan çıkmıyorum inanın.. Lütfen bana dua edin Allah güç, mutluluk, can sağlığı, sevinç, güzellik, yaşam vb vb versin gerçekten çok yoruldum inanın... Böyle olmasını hak etmedim sadece sevdim. Sevince böyle mi oluyor yani.. Neyse işte umarım ayaklarımın üstünde durup başarılı olurum ve beni istemeyenler bu kez kapımda köpek olur, beni üzenler üzülür inşallah Allahım. Senden isteğim bu. Amin. Bir gün ben de altın gibi kıymetli olurum ama o gün bu hevesim kalır mı bilinmez
Eski sevgilimle nasıl evlenebilirim?