Yarın askere gideceğim, fakat bu sevgilimin zerre kadar umrunda değil. Son günümde benimle konuşması, bana destek olması gerekmiyor mu? Kendimi kötü hissettiğimi söylüyorum, beni teselli etmek yerine "boşver askerlik öncesi olur öyle" diyor. Mesajlarıma çok geç cevap veriyor, o da başından salmak için kısa cevaplar. Sürekli instagramda olduğunu biliyorum ama inkar ediyor evde işlerim var falan diyor. Yahu son günüm bugün yarın askere gidiyorum artık konuşamıyacağız belki hiç geri dönemeyeceğim bu kadar umursamazlık niye? 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak istiyor ama bunu dile getirmiyor
Bu şekilde davranıp seni soğutmaya uzaklaştırımaya çalışıyor.
Belki de çoktan hayatında yeni birisi vardır sana yol yapıyor13 Yorumla
Soran+1 yılAma hala beni sevdiğini umursadığını söylüyor
- +1 yıl
Söylediği ile uyguladığı uymuyor.
Tutarsızlık var
Soran+1 yılFarkındayım ama emin olamıyorum
En İyi Cevaplar
Bence ayrılmak istiyor. Hatta bence sen askerden gelince %90 ayrılır. Gelmeden bile ayrılabilir.
Benim sevgilim bedelli askerlik yaptı. Ben her gün öldüm öldüm dirildim. Nasıl ne yapıyor acaba diye.
Gitmeden önce sürekli ağladım, her şeyin hazır mı sen hazır mısın, çantanı kontrol et sürekli falan dedim.
WhatsApp'ta o olmasa bile her gün günümün nasıl geçtiğini anlattım. Bir şey görünce fotoğrafını çektim attım. Bir haber olsa ona yazdım gelince okur diye.
Her telefon konuşmamızda gece uykudan uyanır açardım. 1saate ararım derdi, der demez o dakikadan itibaren gözüm telefonda olurdu
Ahh eski günler hüzünlendim 😂😭26 Yorumla
Soran+1 yılVay bee. Benim hayal ettiğim şey aslında sizin yaşadıklarınızdı. Size ömür boyu mutluluklar dilerim. Çok harika çok mükemmel bir insansınız. Keşke benim sevgilim de aynı sizin gibi olsaydı. Ama benimki benim askerliğim bir süreliğine ertelendi diye neredeyse üzülecek. Yine beni takmamaya devam ediyor. Sizin anlattıklarınız benim tam da olmasını istediğim hayal ettiğim şeylerdi. Ama malesef bana tam tersi denk gelmiş. Mutluluğunuz daim olsun.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursanmadığını hissettiren bir insanın peşinde neden koşuyorsun bunu bi kendine sor onda olup sende olmayan ne? Bırakmak neden zor onemli olan ssna ne hissettirdiği ve neden vazgeçemediğin
22 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söyledin valla
Soran+1 yılSorunca umursuyorum diyor ne söylesem sonda yine hatalı çıkıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ediyorum aynı benim ilişkim.4 yıl sürdü ve ayrılalı 2 hafta oldu ciğerim seninki gibi yandı ama kardeşim şunu soyleyım yalan söylüyor Seni sevdigi flaan yok sadece hoslantı ve öyle kalacak ev işleri falan bahane senden beklentilerini karsılayamıyor bu kadar basit olay maddi anlamda beklentılerı yuksek olabılır ailesı aklına gırmıs olabılır ve ayran gonullu kendısı üzülürsün yol yakınken geri dön benden sana tavsiye hayatım sik. ldi 4 sene boyunca uzak dur !
113 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle maddi bir beklentisi yok. Maddi durumum fena değil ama şimdiye kadar kendisi için tek kuruş bile harcatmadı. Ailevi durum olduğunu da düşünmüyorum. Ama ayran gönüllü olma ihtimalini ben de düşünüyorum ve bu beni yiyip bitiriyor fakat o kadar üstüne gitmeme rağmen yine de ayrılalım demedi. Eskisi kadar aşık olmasa bile sanırım içinda hala bana karşı bi hoşlanma durumu var ya da benim onu ne kadar çok sevdiğimi deyer verdiğimi bildiği için beni de kaybetmek istemiyor. Sanırım beni yedekte bekletiyor
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi ayran gönüllü evlensen bile bu soruları kendine sorarsın aynı şeyi kız arkdasım yaptı bitirdik ilşkiyi emin ol acıyor ama geçecek biliyorum böyle mutsuz yasayıp her gun aglamaktansa 1 gun aglarım mantıgı
Soran+1 yılAma yine de o kendisi ayrılmak istediğini söylemeden ben ayrılalım diyemem.
Cevap sahibi+1 yılNiye hala içinde umut var dimi beni seviyor diye kardesım agırlıgını koy o kız senı bitirmiş zaten sen hala ben dıyemem o desın dıyorsun avutma kendını
Soran+1 yılYapamam yalan bile olsa ben beni sevdiğini söyleyen birine ayrılalım diyemem
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sana geçmiş olsun kopegı olmusun sen onun senı havlatır oynatır yani o ne isterse o oolur gecmıs olsun
Soran+1 yılYok öyle de değilim tabi ama ayrılamam yani
Cevap sahibi+1 yılFarkın yok kardesım üzülmeye mahkumsun merak etme şimdi degil ilerleyen zamanlarda senı bırakacak daha cok acı cekeceksın
Soran+1 yılBakalım artık ben askerden döndüğümde durum ne olacak
Cevap sahibi+1 yılkardeşim durumun degısmeyecek durum bu sen Şu an sadece kendını kandırıyorsun hazırlayamıyorsun duruma
Soran+1 yılYine de ayrılık acısıyla gitmek istemiyirum askerliğe
Cevap sahibi+1 yılO zaman orda yaşayacaksın o acıyı hazırla kendını ya da gelınce ama yaşayacaksın
Soran+1 yılUmarım yaşamam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
8Cevap
Başkası var ama ondan de emin olmadığı için seni bırakmıyor tamamen..
Ayrıl.
Bak çok zor olur senin için askerde..15 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdiğini söylüyor beni de beni sevdiğini söyleyen birine nasıl ayrılalım derim ki, üstelik ben de onu seviyorken.
- +1 yıl
Sevdiğini söylüyorsa bu haline tavrına yansır seven kadın nedn kısa yazıp geçiştirsin ki.. siz daha iyi bilirsiniz.
Soran+1 yılNe yapayım inandırıyor işte
- +1 yıl
Ağlama o zmn
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılE kardeşim sen olayı çözmüşsün yani söylenecek ne var ki? Kız sırf ben ayrılmayalım diye senin ayrılmanı bekliyor işte..
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ayrılamam o demezse ben diyemem ben seviyorum onu sevmeyen oysa o desin ayrılalım
- +1 yıl
Bu parsdoksa hiç girme derim hayatını mahfeder bu tip kızlar. Bende sana bir arkadaş tavsiyesi dediğin gibi ise eğer hiç uzatma asker de kafayı yedirtir sana.
Soran+1 yılAskerdeyken zaten konuşamıycam bizde askerlik 18 ay ve telefon kullanmak falan da yasak
Böyle bir kızla ne işin var senin bu seni tinlamiyor bile büyuk ihtimal baskasi bile olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sevdiğini söylüyor
Soran+1 yılİçimden bir ses kızların hepsinin böyle olduğunu söylüyor. Çok değer verince böyle oluyorlar galiba.
Soran+1 yılAma o öyle biri değildi ki normalde çok iyi bir insan ama neden böyle yaptı ya da ben hatayı nerde yaptım anlamıyorum
Ayrılmak için yol arıyor, seni umursamıyor. Yazık ne insanlar var ya🤷🏼♀️
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum desin o zaman açık açık zaten son günüm neden böyle yapıyor
Soran+1 yılİnkar ediyor seviyorum diyor
Belki de hic geri donemeyecegim diyor sanki savasa gidiyormussun gibi
129 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun bugün son günüm konuşup dertleşmesi beni teselli etmesi gerekirken o instagramda takılıyor
Soran+1 yılO zaman söylesin açık açık
Soran+1 yılBen seviyorken nasıl ayrılalım diyebilirim. O derse başka ama ben diyemem yapamam.
Soran+1 yılTürkiyede yaşamıyorum bizde askerlik 18 ay ve hiç telefon kullanmama izin yok
Soran+1 yılAzerbaycanda
Soran+1 yılBen bu acıyla yarına çıkar mıyım bilmiyorum artık
Soran+1 yılİyi ki Allah korkum var, yoksa çoktan canıma kıyardım ben bu acıyla.
Soran+1 yılAma inkar ediyor kendisine anlatıyorum evde bir sürü iş var diyor seni çok seviyorum diyor hissettiremediysem özür dilerim diyor. O böyle diyince ben de kalıyorum yine böyle mal gibi.
Soran+1 yılAma çok inandırıcı konuşuyor bi de sevdiğini söylüyor
Soran+1 yılŞimdiye kadar kimse dememişti zaten. İlk kez birini sevdim ve ilk kez de birisi beni sevdi. Yani ilk sevgilim o
Soran+1 yıl1 sene oluyor
Soran+1 yılBen askerdeyken konuşamama ikimize de iyi gelecek dedi bu ne demek?
- +1 yıl
Dostum kiz sana acik acik soyluyor ayrilmak istiyorum sen hala ne demek istiyor pesindesin😃 hee konusmamak iyi geceler ulan 18 ay konusmayacaksiniz sanki sen giderken baska biriyle konusmayacak sanki geri gelirken yineden birlikte olacaksiniz. Kiz sana acik acik soyluyor artik istemiyorum seni
Soran+1 yılAma açık açık söylemiyor ki ben çok üstüne gittim diye öyle dedi bence
Soran+1 yılO zaman desin ki ayrılalım demiyor işte seviyorum diyor sinirlendim öyle dedim diyor
+1 yılMuhakkak aranıza birisi girdi, bunun başka bir açıklaması olamaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe ara girdi evden bile çıkmıyor ki
- +1 yıl
Dostum artık teknoloji insanları senin ayağına getiriyor, tanışma uygulamalarından birini bulmuştur ve onunla konuşmaya başlamıştır
Soran+1 yılO zaman neden ayrılmıyor benden açık açık desin derdini ben de bileyim işimi
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değer verse sence de umursamaz mı? Hele ki bugününde.
111 Yorumla
Soran+1 yılDeğer vermiyorsa neden verdiğini söylüyor
- +1 yıl
Yani bak bilmiyorum. Bu devirde herkesin ağzında sakız olmuş değer veriyorum seni seviyorum kelimeleri. Sende mantıklı düşünürsen lafta mı görmek hissetmek istersin sevgisini? Yoksa eylemleriyle icraatte mi görmek daha samimi ve inandırıcı olur? Bilmiyorum bu durumu konuşabilirsin onunla.
Soran+1 yılKonuştum defalarca özür diliyor sonra yarın yine aynl şeyi yapıyor. Ama bu gün de böyle yapması beni herzamankinden daha çok üzdü. Ya ben askere gidiyorum yarın insan arkadaşça bile olsa bişeyler yazar teselli eder
- +1 yıl
Kesinlikle. Destek olmalıydı sana. Madem kelimede değer veriyorum demesini biliyor destek olarak bunu gösterebilirdi. Sonuçta belirli bir süre girecek araya. Askerlik psikolojisini de çok kişiden duydum erkek olsam bende teselli destek isterdim. Ama o bunu yapamamış bile. Evdeyken bile bunu yapamıyorsa ilişkini gözden geçir derim.
Soran+1 yılZaten beni artık eskisi kadar sevmediğini hatta belko de artık hiç sevmediğini anlayabiliyorum ama öyleyse neden itiraf etmiyor. Bi de neden artık sevmiyor ben ona deliler gibi aşıkken sürekli onu düşünüp onunla ilgilendiğim halde her dediğini yapmama rağmen neden bana olan aşkı bitti ki?
- +1 yıl
Seni cepte görmesine vesile olmuşsun. Bu durum genelde böyledir. İlişkide hangi tarafa fazlasıyla sevgini gösterirsen kendisini vazgeçilmez sanar. Ki sana itiraf etmemesinde şunu düşünüyorum ben. Senin onunla ilgilenmen üstüne düşmen vs. Hoşuna gidiyor dediğim gibi ipleri onun eline vermişsin elinin altında görüyor seni. Aslında sende o sana nasıl davranıyorsa o şekilde davransan biraz kendisini anlar düzelebilirdi. Kaçan kovalanır unutma.
Soran+1 yılBu dediğiniz mantıklı geliyor ama artık zamanım da yok yarın gidiyorum ve artık 18 ay boyunca konuşamlyacağım
Soran+1 yılAz önce kısa da olsa konuştuk ama evde işleri olduğunu söylüyor. Seni seviyorum hissettiremediysem özür dilerim diyor. Zamanım olunca yazacağım diyor.
Soran+1 yılEv işleri yemek temizlik falan ona yaptırıyorlarmış evde
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. askerde bırakır seni
o sebeple şimdiden kafana takmamaya başla11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke kafama takmamayı becerebilsem
+1 yılAlt tarafı 6 ay ve belli ki onu da bekleyesi yok.
28 Yorumla
Soran+1 yılAzerbaycandayım ve bizde 18 ay
- +1 yıl
Hımmm anldım,
Ama bizde kızlar bekler be aga sizdekiler beklemiyor mu?
Soran+1 yılKız zaten sizden ama
- +1 yıl
Vay zalim 😂 bizdekiler de beklemez olmuş demek 😂
Soran+1 yılBekler mi beklemez mi bilmiyorum ama şimdilik durumlar böyle
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı.
Soran+1 yılSağolasın
- +1 yıl
🤜🤛
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumları yaşadım kardeşim bir kadın seviyorum dediği halde senin kız arkadaşın gibi hareket ediyordu böyle muamele gordugunde ilk şu söz gelsin aklına seni sevmeyeni bal olsa yeme demiş Mevlana
13 Yorumla
Soran+1 yılAma işte seviyorum diyor ve buna inandırıyor ne yapabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılBanada seviyorum diyordu ağlıyordu gitme diye ben böyle birşey duysam yol. verirdim direk biliyordu başkasıyla konuşmasını yakaladım
Soran+1 yılBaşkası varken neden seviyorum derler ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçende soru sormuştun galiba kız seni umursamıyor sende yüz verme ona asla çok ayıp yaptığı
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet kimseyle dertleşemediğim için burdan soruyorum. Yarın askere gidecem ama zerre kadar umursamıyor ben ölüyorum şu an dertten sıkıntıdan kalbim parçalanacak gibi oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılBir insan öyle durup durduk yere saatlerde instada takılmaz bariz birisi var ki onla konuşuyor hep böyle biz değer verenler üzülürüz sonra
Soran+1 yılE o zaman söylesin başka birisi var desin çıkayım hayatından neden yalan söylüyor ki bana
Cevap sahibi+1 yılBazı insanlar böyle yedekte tutar hiç mi duymadın
Soran+1 yılAma o da öyle biri değil ki çok iyi bir insan
Cevap sahibi+1 yılEvet çok iyi bir insan o yüzden seni umursamıyor aynen kendini kandır böyle daha çok üzülürsün abicim
Soran+1 yılDaha yeni konuştum anlattım durumu evde işlerim var dedi seviyorum dedi hissettiremiyorsam özür dilerim falan dedi. Bu cevaplar karşısında ben de çözemiyorum durumu.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgililik gibi bir durum kalmadı.
15 Yorumla
Soran+1 yılHala sevdiğini söylüyor
Cevap sahibi+1 yılSöylenmez gösterilir.
Soran+1 yılHaklısnız ama yine de kararsız kalıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaman gösterir
Soran+1 yılAynen
Sizin iş bitmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden inkar ediyor o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerlik yerin nere
19 Yorumla
Soran+1 yılAzerbaycan vatandaşıyım. Askerlik yerim Karabağ.
Cevap sahibi+1 yılAskerliğin uzun sürecekse ayrılmak istiyor olabilir
Soran+1 yılÖyleyse açık açık söylesin
Cevap sahibi+1 yılYani yakında söyler
Soran+1 yılYarın gidiyorum ne zaman söyleyecek
Cevap sahibi+1 yılHala soğuk mu yapıyor
Soran+1 yılEvet uyudu hatta ya da uyuduğunu söyledi ama instagramda takılıyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılKafanda kurma bence bu kadar oluşuna bırak
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum
Sevgisi yok kardeşim o Zaman önemsemiyor
00 YorumlaBaşından savmaya çalışıyor kötüymüş
00 Yorumla
+1 yılbaskasi var gecmis olsin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni...
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz