Bizim bi amcamız var hala tarlalarının yanındaki derme çatma evde yaşayıp tuşlu telefon kullanıyorlar. Televizyon veya internetleri yok at arabaları var onunla gidiyorlar ya da kamyonlarıyla. Paraları var ama böyle yaşıyorlar. Bu amcanın karısı da çok şeker bir kadın. Kendisi önde yürürken karısıyla arasında mesafe olsun falan istiyor adam karısı arkasında yürüsün. Aynen o amcanın karısına davrandığı gibi davranmış sana. İş bulamazsa söylesin oradan bir iş ayarlayalım atlarla konuşsun istediği kadar sevgiliye gerek yok.
Bu nasıl bir yavvvşşşak böyle sevgili mi olur? Bu nasıl bir terbiyesizliktir. 2 sevgilim oldu ikiside bayıla bayıla yedi yaptıklarımı. Tek söyledikleri şey zahmet olmasın sana, yormasaydın kendini. Sonra da eline sağlık çok güzel deyip teşekkür ettiler. Tanımadığın insan bile yapar bunu. Görgüsüze bak
valla adam senin yüzünü bırak sesini bile duymak istemiyor gibi sıkılmış senden inşallah kocan falan değildir yoksa bu adam ile bırak gün geçirmeyi ömür bile geçmez. ama işin acı tarafı tüm kızlar kendilerini sevmeyen erkeklerden daha çok hoşlanıyor , onun için beter olun :)))))
Adamı şıkmışsın. Rahat bırak. Köpek gibi arkasında koşma. Hem değmez hemde onu uzaklaştırırsın. Yazma bi süre onu. Seni merak etsin, düşünsün. Ondaki yerini fark etsin. Bi önemin yoksa bir daha yazmaz sende boşverirsin.
mervecim gerçekten sana böyle konuşmasına izin verme herkes haddini bilecek sen böyle tölerans gösterdikçe daha fazlasını yapacak bence karşına alıp konuşmalısın istemiyorsan bitsin diyebilmelisin bu adam seni çok yorar.. ya da seni kaybetmekten korksun o zaman belki kıymetini bilir.
kendini böyle avutmayı bırak seninle bu denli umursamazca konusan biri parmak olcunu sorsa ne olur sormasa ne olur kendini kullandirtma deger verme bu her kimse bunsuz da yasabilirsin mk ya
Senin bazı hareketlerin onu rahatsız ediyor. Onun için ısrar etme. Başka bir konuya geç. Sen daha çok seviyor sun anlaşılan. Ama o da senin kadar olmasa da yine çok seviyor belli.
Böyle ilişki olmaz saygı anlayış değer hiç biri yok genelde de böyleyse evli ya da nişanlı değilsen sende soğuk davran bitir
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni sevdiğini her zaman davranışlarıyla belli ediyor çünkü o yüzden ayrılmıyorum evet mesajda böyle ama kendimi güvende hissettiriyor baan değer veriyor
İçinden gelerek demişsin herkes demez. Sürekli ters davranıyorsa davrandırttırma yol ver gitsin. Sevse sana böyle davranmaz. Sana saygısı yok. Aman bırak ya canı cehenneme... O seni nazlasın sen onu değil :D
Beni sevdiğini her zaman davranışlarıyla belli ediyor çünkü o yüzden ayrılmıyorum evet mesajda böyle ama kendimi güvende hissettiriyor baan değer veriyor yan yanayken anlıyorum
Kendinde suç arama bana kalırsa seni sevmiyor. sevseydi böyle davranmana rağmen sert çıkmazdı emin ol. çok saygısızca yaptığı ve soğuk yani. böyle sevgili mi olur allah aşkına.
Böyle hayvan erkekler hep mutlu oluyor benim gibileri ise zorla insanlıktan çıkartıyorsunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ulan kız düşünmüş adam mal mal cevaplar veriyor bize denk gelmiyor ki anasını satıyım böylesi bize denk gelen yumurta kırmayı bilmiyor allahtan anlıyorum da yemek pişiriyorum yoksa açlıktan ölecez
Çünkü seni sevmiyor? Ben anlamıyorum nasıl bir zihniyetiniz var bu insanlarla ilişkinizi sürdürebiliyorsunuz? Düpe düz gerizekali işte, ayrıl gitsin ya bu kadar basit sen ne kadar seversen sev o seni sevmedikçe ne hala sevgili diyorsun şuna
Şöyle bi durum oldu ama Zaten bu konuşmadan önce bana ayrı yap yap dedi yaparım dedim evdekilere yapıyorum ya sonra pikniğe gideriz yaza doğru o zaman yaparsın dedi
Beni sevdiğini her zaman davranışlarıyla belli ediyor çünkü o yüzden ayrılmıyorum evet mesajda böyle ama kendimi güvende hissettiriyor baan değer veriyor
Ben de var aptallık Öncesinden de getiriyim dedim çünkü pikniğe gideriz yaza doğru getirirsin dedi ben yeniden getiriyim dedim ondan aniden sinirlendi galiba ne diye zorluyorsam malım
Şöyle bi durum oldu ama Zaten bu konuşmadan önce bana ayrı yap yap dedi yaparım dedim evdekilere yapıyorum ya 😀 sonra pikniğe gideriz yaza doğru o zaman yaparsın dedi