Buluşmaya makyajsız gitsem kaçırır mıyım ki :/
Cumartesi ilk buluşmamız var ve ben çok heycanlıyım 😨
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin. Ki zaten önemli olan doğal güzelliğin değil mi? İnsanlar makyajla bambaşka tipe bürünüyorlar. Sonra makyajsız halini görünce şaşırıyorlar. Bırak seni beğenen doğal halinle beğensin. Güzel gözükmek için makyaj şart değil. Ben de hiç makyaj yapmıyorum ve Allahıma şükür süslülerden daha güzelim🙂🤷🏼♀️
Açıkçası beni beğenen böyle beğenmeyecekse zaten o ilişkiden bir cacık olmaz. Sonuç olarak malzeme bu yani. Ben özel günler dışında makyaj yapmıyorum bu tipimle bile beni beğenen olduysa demek ki sizi de beğenirler.
Bende makyaj yapmayı seven biri değilim ve hayatıma giren her erkek ilk olarak beni makyajsız görmüştür ama çok kafaya takıyorsan hafif bir göz makyajı yapabilirsin bence yeterli
Akşama ben de makyaj size yakışıyor mu diye soru soracaktım, senin sorunu gördüm. Bazı insanlar var makyaj güzelliklerini bitiriyor. Yapmasalar daha iyi. O yüzden burada en iyi kendini sen biliyorsun, sana yakışmıyorsa yapmana gerek yok xd
Cevap
37Cevap
Sister takma bıyıklı git 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen her halinle güzelsin kankaa. Seni beğenmezse yüzüne tükür kaç bence 😂 En azından göze yaptığıniz makyajdan yapın.
Makyajsız halinin güzel olduğunu görünce sana bir kez daha vurulacaktır
Bana sorarsan benim için doğallık ön plandadır ama herkez için böyle değil bunu bu zamana kadar bence tatrtmışsındır eğer güzelliğeönem veriyorsa makyaj yap
İlk buluşma diyorsun bence hafif nude tonlarında bir makyaj çok doğal ve şık duracaktır. Tamamen sade gitmek büyük cesaret ve özgüven ister bence en azından göz altı morluklarını vs kapatabilirsin yine de sen bilirsin çok kusursuz bir cildin varsa hiç bozma bile🌸
Madem makyajsiz seviyorsun kendini, birak kacarsa kacsin. Ozellikle ilk zamanlarda bence oldugunuz gibi gorunmelisiniz ki bir sorun varsa yol yakinken dönün
Kaçarsa kendi bilir..
Kimse için kendini değiştirmeye değmez..
He evlenince onun için suslenirsin o da sizin bileceğiniz iş..
#Vesselam
Seni doğallığınla kabul edecek bir erkeği hayatına alman gerekiyor. Makyajsız gitmen daha iyi olur senin için. Tabi makyaj yapmak istiyorsan da hafif kontür, rimel ve ruj yeterli olacaktır.
Bence bir rimel sürebilirsin bende makyajsız gitmiştim çok hoşuna gitmişti bir de genelde erkekler pek makyajdan hoşlanmaz ama 🤷🏼♀️
Benimde makyajla alakam yok ama illa kafanı boya kutusuna boyaman şart değil birkaç hafif dokunuş seni bakımlı ve güzel gösterir
Kimse için kendini değiştirme. Sen nasıl mutluysan, nasıl rahat ediyorsan osun. Beğenmezse de kendisi bilir.
İlk izlenim çok önemli oyüzden makyajlı bakımlı git. güzel görünmekte fayda var etkilenmezse koy döyüne😂
Valla kimse için süslenip püslemip gitmek adetim değildir. Kendimi nasıl beğendiysem öyle gidiyorum sende öyle yap
Makyajsız gitsen okadar bisey kaybedeceğini sanmam ama bıyıklı gidersen kaybedersin başıma geldi ordan biliyorum kız bıyıklıydı soğudum 😂😂
Hayır neden kaçırasın, sadece renk verecek şeyleri kullanabilirsin o da solgun olmamak adına
Aksine sana daha çok bağlanır. Özgüvenin ve güzelliğin birleşmiş olur.
seni kaçıran zaten tipini beğenmediği için kaçırır kimse içine bakmaz ki bu yalan dünya da
Erkek arkadaşımla 3 senelik Bi ilişkimiz var hep yanına makyajsız giderim
Nasıl gitmek istiyorsanız öyle gidin. Kimse; kimse için kendisini değiştirmesin.
Sorun olmaz be karşındaki doğalsa sende doğal ol sorun olmaz
Kaçan kaçsın, kimse için kendini değiştirme beğenen seni her türlü beğenir zaten...
Makyaj yapmayı sevmiyosan yapma abi kendinden ödun verme.
Neysem oyum.
Beğenen böyle beğenir.
Beğenecek diye olduğumdan farklı biri olamam.
sen de tutturma doğallık diye azcık yüzüne canlılık kat
Daha iyi olur hemen kararını verir ben mesela doğal giderim olsa zaten beni beğenmez geri dönerim
bence yüz bakımını yap biraz likit allık bi de rimel yeter bence,
Makyajsızda güzelsen, kendine güveniyor imajı bile çizebilirsin.
Onu bırak , Tanımadığım biri beni taciz ediyor demese iyi
Doğal halinle gitmen daha mantıklı ancak günümüzde öyle kızlara bakımsız diyorlar ne yazıkki:) fazla abartmamak şartıyla hafif makyaj yapıp gidebilirsin.. seni seven insan en doğal halinle sevmeli zaten
Ben makyajsız gittim, baya peşimden koştu slfjksnddn
Baya da basit giyinmiştim
Helal len sana
Kendini makyaj yapınca iyi hissediyorsan yap kendine aynada baktığında "kendimi çok iyi hissediyorum bu halimle" diyorsan yapabilirsin ama onun için hazırlanma
Sevmiyorsan yapma tabi kaçacaksa da kendi bilir.
makyajsiz gormesi tabi ki avantaj ama yine de hani ilk bulusma en azindan karsindaki icin biraz ozen gosterdigini belli etmek icin hafif makyaj yapabilirsin
Hafif yap bi ruj bi rimel allık gbi ama sen bilirsin bnde doğallığı severim ama hafif makyak yaparım
Tam aksine makyaj yapan kişi çirkindir benim için çirkinsinki kapatıyosun bişeyleri hem seni makyajsız görünce beklentilerini yıkabilirsin belki
Bence çok hafif bir makyaj yapabilirsin ruj ve rimel sür birazda allık koy istersen farda sürebilrisn sana kalmış ama çokta az olsa bile yapmalısın
Makyajsız nasıl olduğuna başlı bitazfoto gönder derim bişiy
özen göstermek lazım ilk buluşmada etkilemeye bak
Hayır. Daha çok bağlanır
Güzel bir yüzün varsa gerek yok makyaja
Bence kaçmaz doğallık daha guzel
Kaçarsa kaçsın
Doğal hâlini görmesi lazim
seni olduğu gibi sevmiyorsa zaten kaçsın
Belki daha çok hoşuna gider.
Dogal herzaman en güzeli neyin kafasi bu
Görmek lazım makyajsız
Bunun cevabını en iyi sen bilirsin :D