Güzellik & Bakım İlk buluşmaya makyajsız gidebilir misin? beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence bu makyaj olayı artık dolandırıcılık suçu olarak sayılmalı… duygularımızla oynuyorlar resmen kılık değiştiriyorlar… Güncellemeler+1 yıl Diğerleri ne düşünüyorsunuz İlk buluşmaya makyajsız gidebilir misin? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. giderim zaten kullanmıyorumçünkü ben dogal güzelim ve tatlıyım 1 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl Seni cidden tebrik ederim 🌹🌹🌹 Yorumla thecutewitch +1 yıl teşekkür ederim sagolun güller için :) Yorumla beyt_16 +1 yıl Ricalar efendim Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Makyaj yapmayı seviyorum evde bile yaparım yani yaparak giderim 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Çok alıştırma bence cildini Yorumla
bossin Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl makyajı bakım sanan kızlarımız için imkansız olsa da düzenli olarak makyajsız gidiyorum. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Zaten gençsin bence hiç başlama da ve düşüncen çok doğru Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gidebilirim ama özensizlik olarak algılanmasın diye gitmem 0 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Yüzünü yıkayıp saçlarını taramak da özendir de… bana bi tane böyle düşünceli kız denk gelmedi ona yanarım 😅 Yorumla
áləśtá Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayir gitmem ama düğün makyajı da yapmam bi ruj bi rimel bi de allık yeter 0 5 Yorumla beyt_16 +1 yıl Ne kaldı ki 😅 Yorumla áləśtá +1 yıl Sen makyaj görmemişsin benimkine abartı diyorsan sevgiline üzüldüm :D Yorumla beyt_16 +1 yıl Seni tanımıyorum ki 😅 ama makyaj yaşlandırıyor bilgin olsun Yorumla áləśtá +1 yıl En son 4 ay kadar önce makyaj yaptım :)) Yorumla beyt_16 +1 yıl Süper tebrik ederim ☺️ Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl elbette 👼🌺💫💭 ama hafif makyaj olurdu aslında 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Daha gençsin ne makyajı hiç yapma bence Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl modifiyeli araçlara benziyorlar 1 2 Yorumla beyt_16 +1 yıl Japon arabalarına 😅 Yorumla UDixon2 +1 yıl makyajlı bile güzel değilse beklentiyi pek yüksek tutmayın :D Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Ohooo o bizim işimiz. Allah'a bin şükür. 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Hem de bu yaşta helal olsun 👍🏽 Yorumla
Somethingelsee Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Oha ya farka bak 1 1 Yorumla beyt_16 +1 yıl Kaç tane var böyle Yorumla
Byn_Batuk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Makyaj ne ya 0 9 Yorumla beyt_16 +1 yıl Çok kötü bir şey 😕 Yorumla Byn_Batuk +1 yıl Midemi bulandırıyor Yorumla beyt_16 +1 yıl O kimyasalları nasıl sürerler? Yorumla Byn_Batuk +1 yıl Süren var işte Yorumla beyt_16 +1 yıl Tuhaf canlılar 😅 Yorumla Byn_Batuk +1 yıl Cidden fıstık gibi cilt varken.. Te allam 😂 Yorumla beyt_16 +1 yıl Doğallık bitkiler varken boya badana Yorumla Byn_Batuk +1 yıl Ya bence bitkileri de sürmesinler. Herkesin cilt yapısı aynı değil. Sorun çıkabilir Yorumla beyt_16 +1 yıl Uygun olanı ya 😅 Yorumla
Rüyalaralemi56 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Giderim 0 3 Yorumla beyt_16 +1 yıl İnanmam 🙄 Yorumla Rüyalaralemi56 +1 yıl Doğallıktan yanayım Yorumla beyt_16 +1 yıl Kesinlikle ben de 👍🏽 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
giderim
zaten kullanmıyorum
çünkü ben dogal güzelim ve tatlıyım
Seni cidden tebrik ederim 🌹🌹🌹
teşekkür ederim sagolun güller için :)
Ricalar efendim
Makyaj yapmayı seviyorum evde bile yaparım yani yaparak giderim
Çok alıştırma bence cildini
makyajı bakım sanan kızlarımız için imkansız olsa da düzenli olarak makyajsız gidiyorum.
Zaten gençsin bence hiç başlama da ve düşüncen çok doğru
Gidebilirim ama özensizlik olarak algılanmasın diye gitmem
Yüzünü yıkayıp saçlarını taramak da özendir de… bana bi tane böyle düşünceli kız denk gelmedi ona yanarım 😅
Hayir gitmem ama düğün makyajı da yapmam bi ruj bi rimel bi de allık yeter
Ne kaldı ki 😅
Sen makyaj görmemişsin benimkine abartı diyorsan sevgiline üzüldüm :D
Seni tanımıyorum ki 😅 ama makyaj yaşlandırıyor bilgin olsun
En son 4 ay kadar önce makyaj yaptım :))
Süper tebrik ederim ☺️
elbette 👼🌺💫💭 ama hafif makyaj olurdu aslında
Daha gençsin ne makyajı hiç yapma bence
modifiyeli araçlara benziyorlar
Japon arabalarına 😅
makyajlı bile güzel değilse beklentiyi pek yüksek tutmayın :D
Ohooo o bizim işimiz. Allah'a bin şükür.
Hem de bu yaşta helal olsun 👍🏽
Oha ya farka bak
Kaç tane var böyle
Gidemem
Cesaret taklit edilemez
Makyaj ne ya
Çok kötü bir şey 😕
Midemi bulandırıyor
O kimyasalları nasıl sürerler?
Süren var işte
Tuhaf canlılar 😅
Cidden fıstık gibi cilt varken.. Te allam 😂
Doğallık bitkiler varken boya badana
Ya bence bitkileri de sürmesinler. Herkesin cilt yapısı aynı değil. Sorun çıkabilir
Uygun olanı ya 😅
Giderim
İnanmam 🙄
Doğallıktan yanayım
Kesinlikle ben de 👍🏽