Aşk İlişkileri Sevgiliniz ileLise zamanında yaptığınız en çılgınca şeyler? emrahcanner67 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En çılgın keşke yapmasaydim dediğiniz neler var? Güncellemeler+1 yıl Seni ki hafifmis Güncellemeler+1 yıl Bekliyorum Sevgiliniz ileLise zamanında yaptığınız en çılgınca şeyler? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ders sırasında yanımda otururken elini altıma koydu ve okşadı. Bir kez de öğle arası sınıfta arkadan surtundu bana 😂😂 0 4 Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Hahah bu baya çılgınca ve insanın en çok yapılan şey bu galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir. Arkadaşlarım da bir kez zorla erkek tuvaletine soktu beni. 4 erkeğin isemesini izledim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ki Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Bişi anlatacam sana Yorumla
eylemghls Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl lisede pek sevgilim olmadı 0 1 Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Hadi ya Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Liseden sevgilim olmadı 0 1 Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Güzel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Okul spor salonunda yakınlaşmıştık 0 4 Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Hahah gençlik ya ama çok mu ne kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok değil ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Kanka Yorumla
huysuzkıvırcık Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Lisede sevgilim yoktu 0 3 Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Haddiii hiç mi Yorumla huysuzkıvırcık +1 yıl Hayır Yorumla huysuzkıvırcık +1 yıl Gerek yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilim olmadıki o zamanlar🥺 0 1 Yorumla emrahcanner67 +1 yıl Hahhaha neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ders sırasında yanımda otururken elini altıma koydu ve okşadı. Bir kez de öğle arası sınıfta arkadan surtundu bana 😂😂
Hahah bu baya çılgınca ve insanın en çok yapılan şey bu galiba
Olabilir. Arkadaşlarım da bir kez zorla erkek tuvaletine soktu beni. 4 erkeğin isemesini izledim 😂😂
Niye ki
Bişi anlatacam sana
lisede pek sevgilim olmadı
Hadi ya
Liseden sevgilim olmadı
Güzel
Okul spor salonunda yakınlaşmıştık
Hahah gençlik ya ama çok mu ne kadar
Çok değil ya
Aynen
Kanka
Lisede sevgilim yoktu