Merhaba.. Sevmeyi becerebilen çok az sayıda insan var şu koskoca kainatta.. Peki sen "Güzel severim" diyebilecek kadar kendinden emin misin? 🤘🖤🥂 Keyifli geceler..
Herkes çok sevginin mutlu edeceğini sanıyor ya da yeteceğini sanıyor ama durum o değil. Güzel sevmek başta anlamaktan geçer. Karşında ki kişinin sevgilisi olduktan sonra arkadaşı, sırdaşı, dostu yeri geldiğinde büyüğü de olmak gerekiyor. Beraber eğlenip, gülüp, ağlayıp, dertleşeniyorsanız güzel sevememişsiniz demektir.
Evet, bu konuda kendime fazlasıyla güveniyorum. Çünkü benim hayat felsefelerimden biri olarak olarak belirlediğim ve her zaman hayatımda uyguladığım bir mottom var: Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma! Aşk hayatımda da tam olarak böyleyim diyebilirim. Bu felsefe üzerinden devam edecek olursam; ben nasıl sevilmek istiyorsam önce karşımdakine öyle yaklaşıyorum ki beni daha iyi tanısın ve kalbimi daha iyi görsün. Yani fazlasıyla deli, dopdolu, heyecanlı, romantik bir âşık olabiliyorum. Ona verdiğim değeri her zaman en üst seviyede gösteriyorum. Tabiki karşılık olarak da, aynı şekilde sevilmeyi bekliyorum. Ben nasıl bana yalan söylemesini istemiyorsam karşı tarafa da hiç yalan söylemiyorum mesela, bana güzel ve duygusal şekilde yaklaşılmasını istediğim için önce kendi duygusallığımı paylaşıyorum..
O kadar eminim ki. O kadar güzel, o kadar çok, o kadar saf severim ki. Karşıda ki şüpheye bile düşmez bu beni seviyor mu? Sevmiyor mu? Diye. Sevdigim zaman tek o varmış gibi severim sahiplenirim, kıymet veririm, değer gösteririm. Yani kısacası bir insan nasıl saf ve güzel sevilebilirse o kadar çok güzel severim..
Güzel sevmem delice severim ben ama karşımdaki bunun değerini bilebilir mi emin değilim. Sevmenin güzeli diye bişey olmaz insan sevince delice sevmeli. Delice sevmeli ki gözü kara olmalı bu konuda. Ayrıca güzel severim ama karşılığını alamamaktan emin değilim diyenler kesin olarak sevgiden an-la-ma-dıklarından emin olsunlar.
Tabikid ben onlarin haberi yokken bile çok güzel sevdim yıllarımı aldılar hic haberleri olmadı hayalimdeyken bile aldatmadım bir baska hayalle cok guzel sevdim sevecegim ben Habeş maymunlaari gibi daldan dala atlayan birini sevince inanilmayacak derece elimi etegimi cekip sadece onu bekliyorum ben cok güzel seviyorum
Hep derim sevgi, hisler kolay oluşmuyor. Bu yüzden eğer böyle şeyler hissetmeye başlıyorsam bu duygulara sahip çıkarım ve hakkını veririm. Dürüstçe tüm samimiyetimle sevebilirim. Böyle yaklaşınca karşılığını da bulabiliyor zaten insan.
Güzel mi bilmem ama birini sevdiğime emin olduğum ve dillendirdigim zaman "gerçekten" severim.. -mış gibi olmaktan uzak, maskeler olmadan, perdeler örtmeden hislerimin üzerine tüm benliğimle ait olmayi severim mesela..
Hem de nasıl. Bir sevdiğimi asla bırakmam, vazgeçmem,çabalarım. Eğer oda beni severse onu Dünyanın en mutlu kadını yaparım... Ama tabii kız konusunda biraz seçiciyimdir😁. Nede olsa bie ömür boyu birlikte olacağım insanı seçiyorum.
Güzel severim, mutlu etmek için çabalarım, değer verdiklerine değer veririm ve en akıl almaz fedakarlıkları bile yapabilirim de bir de şu kıskançlık huyum olmasaydı:)