(Herkes kendine göre oylasın, her iki cinse de soruyorum)
Evet ☺
Hayır 🤨
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aslında sahipleniyor olmak sahiplenmek her insanın hoşuna gider, ama bu kadınlarda biraz daha ön planda olduğu için kadınlar kendisine ilgi gösteren erkeklere ince düşünceli olan erkekleri fazlasıyla seviyorlar bundan dolayı aslında sahiplenilmek veya sevildiğini bilmek benim için çok önemli ve çok özel bir duygudur.
Ama insanlar sahiplenilme veya sahiplenme duygusunu çok başka anlıyorlar, örneğin bir insana sahiplenirken sanki köle satın alıyormuş ya da onun kölesi gibi davranıyorlar bu tamamıyla yanlış bir yaklaşımdır, öncelikle şunu ifade etmek gerekir ki hayatımızda olan insanlar bizim bir kölemiz değil sevdiğimiz insanlardır.
Onunla konuşmayacaksın onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın onu neden böyle yaptın diyerek insanlara hesap sormak, bir yerde sevgi ve kıskançlık gösterisi değil artık hastalık ve paranoya gösterisi olmuştur.
Özellik ve bu konuda geçmiş ilişkilerinde özgüven eksikliği yaşayan hayatını almış olduğu cinslerde güvensizlik duygusu hisseden insanlar kıskandığını söyleyerek ya da çok sevdiğini söyleyerek, tabii bir de klasik bir yalan uydurarak Ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum söylemleri yaparak, İnsanlar birbirinin kalbini fazlası ile kırmaktadır. Artık insanlar birbirlerine tahammül edemez hale gelmişlerdir ilişkilerde olsun aile bağlarında olsun aşk hayatında olsun hiçbir şekilde kimse birbirinin hatalarını kabul etmiyor, her iki tarafta ben haklıyım dediği için ilişkilerde bir sürü sorunlar meydana gelmektedir.
Bugün hala kadınların sosyal medya hesabı kullanmasını işte kadının sosyal medya hesabı mı olurmuş kadının sosyal medya hesabında ne varmış ya da bunu kadar erkek neden takip ediyor kadın sosyal medya kullanamaz gibi söylemler yaparak, hayatında var olan erkeğe belli baskılar yapılıyor. Ama aynı şekilde erkekler sosyal medya hesabından milyonlarca kadını takip ettiği zaman iki farklı hesap kullandığı zaman hiçbir problem olmuyor nasıl olsa o erkektir yapar onu ayıp denen bir şey yoktur mantığı ile hareket edilerek insanlar birbirini kısıtlama yoluna gidiyor.
Aynı şekilde kadınların içinde de belli konuları takıntı yaparak iş ve arkadaş çevresini kıskanarak onunla neden konuştun onun neden doğum gününü kutladın diyerek birçok sorun yok oluyor ve bu da insanların ilişkide birbirini az soğuk olmasını birbirine karşı soğukluk dolmasına ve ilişkilerin bitmesine hatta evliliklerde boşanma gibi sorunlarının meydana gelmesine neden oluyor.
İnsan sevdiği ya da değer verdiği insanı ya da şeyi sahiplenir. Bu güzel bir duygudur bence. Ben de sahiplenilmesi severim, hatta şımartır beni bu duygu. Ama her şeyde olduğu gibi bunda da bir sınır vardır ve bu sınır alışmadığı sürece güzeldir. Bu sınır aşılırsa sıjar itici olmaya başlar. İnsan sevilmeyi sever amacesarete baş kaldırır. Dozunda sahiplenmek ve dozunda sahiplenilmek güzeldir. Sevgiyle kalın efendim. 🙏🌸😎
Sahiplenilmek sevginin bir göstergesidir tabii ki harika bir duygu ve sadece aşk ilişkilerinde değil aile, çevre, arkadaşlar, amca oğlulları... Her kim olursa olsun sevilmek güzel duyu. Ama bunun da bir ayarı bir ölçüsü olmalı çünkü sahiplenirken kulvarın dışına çıkmak başka düşüncelerin doğmasına yol açar.
Sahiplenilmek yani benimsenmek tabi hoşumuza gider. Ancak sahiplenmekle kısıtlamak arasında ince bir çizgi var. Ve bir çok adam eşlerinin ya da ailesindeki kadınları malları gibi gördükleri için bu durum hiç hoş değil.
Cevap
58Cevap
Sahipleneyim derken dünya ahiret bacım olma yolunda ilerlemezse problem yok. Baskı ile korumacılığı karıştırmamak lazım.
Eşim bu gün ailemin bana karşı olan davranışlarını kendisini sinir ettiğini ve ortam bozulmasın aileler arası kavga olmasın diye sessiz kaldığını dile getirdi. Baya şaşırdım çünkü duygularını pek dile getiren birisi değildir. Bana kötü davranilmasinin ve haksızlık yapılmasının onu etkilediğini bilmek bir hoş hissettirdi doğrusu. başta adamın içine bir şeymi kaçtı acaba diye düşünmedim değil. guzel bir hismis önemsenmek
İnsan olarak Karşılıklı bir ilişki içerisindeyseniz ozaman Tabikide birbirinizi kollamanız gerekir. Tabikide buna Sahiplenmek demiyelim buna her Dostluklarda olan Temel Ahlak diyelim.
Kadın ya da bir Erkek Oyuncak değil her bir birey Özgür.
Oyüzden karşılıklı Sıkboğaz etmeden anlayış ve Tolerans ile Yola devam etmek en doğrusu olur.
Sahiplenmek Hoşuma gitmiyor.
Benim Yanımda yürümek bile bir Ayrıcalık
Kedi miyim ben yahu niye sahipleniliyim🤭🤭🤭 şaka bir yana sahiplenilmekten ziyade karşı tarafın seni ona ait hissettirmesi güzel bir his
Hihiii 🙈🤭🤭🤭🌼🌼
Hoşuma gidiyor. Hatta sevgilim bir paylasımıma begeni atan kıza yazmıştı "benim malıma dokunanın elini keserim" diye. Beni mal yerine koyduğu halde hoşuma gitmişti. İtiraf😀
Duygusal olarak sahiplenilmek çok güzel. Lakin sahiplenmek yerine kendini benim sahibim zannederse işler değişir. Genelde de bu ikisi birbirine karıştırılır.
kedi gibiyim, sevilince tırın tırın yaparım sevince de çok severim o da beni sahiplenirse büyük ihtimal hayatımın sonuna kadar onun kalıcağını falan düşünürüm şghfklşghf
Karikatürdeki gibi abartı, toksik bir şekilde değilse hoşuma giderdi herhalde. Hiç yaşayamayacağım ama olsun, ne yapayım.
Kimse beni sevmeyecek ondan.
Çirkinim vb. kusurlardan dolayı.
Deadpool 2 de bir film sahnesiydi
insan nerde ne olursa olsun bir yerde olmayi sahiplenilmeyi sever bu ailede olur eşte
Özgürlüklerim kısıtlanmadığı sürece fazla mırç mırç olmadığı sürece hoşuma gider. Herşeyin fazlası sıkar beni. Sahiplenilmek güzel bir olgudur ama dediğim gibi sınırlarını bildiği sürece.
Sevdiğim kişinin beni sahiplenmesi, arkamda durması hoşuma gider...
Bu karşılıklı olursa daha da güzel...
Seven insanın refleksidir...
Başkalarına karşı, bir himayedir...
Tabii dozunda olması önemli...
Bence güzel bişey insanı özel hissettirir, sevildiğini gosterir sahiplenmek.
Dediğin gibi kadınlar sahiplenmek ten çok hoşlanır. Tatlı bir simarmalari sevgi gösterileri yaparlar. Ama erkelerde de hoslananlar vardır ama bazıları bunu gösteriş yapan, göğsünü kabartan kişiliğe de burunenler de var
Ben sahiplenilmekten de uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett.
Sen benim hiç sahtekârane nefret ettiğimi gördün mü kankiş😂😂
Yoo fark etmiyor rastgele ne önüme çıkarsa basıyorum nefreti, tabi nefret ediyorom demeyeceğim sorular da denk geliyor o da milyonda bir yani😂
Hahaha evet öyle valla, ben kankiş dediklerim hariç buradaki herkesten inkâr edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett😅😂
Bi kedi tarafindan sahiplenip sevilince cok mutlu olup içten içe eriyorum
Terirere cinsi kanişmiyim, tekirmiyim hoşuma gitsin😐
Bilmiyorum!
Sahiplenilmek sözü abes geliyor bana, sahipenme değilde yürekten derin hislerle sevmek diyelim ona
Bu yönde bir korkusu var ise karşı taraf yeterince sevmiyor demektir.
Bu durumda işler daha çok içinden çıkılmaz bir hal alır.
Senin işin zor ya o zaman ortalıkta bir sürü zampara kız var😊
Herkesin gider. Ozellikle kadının bile. Sahiplenmek kıskanılmak, sakınılmak, korunmak demektir. Tabiki bundada denge mevcut. Aşırıya kaçılırsa bunaltır ve ters teper
Ben kimsenin malı veya sahibi değilim kimsede benim sahibim değil. Ortak hayatı birlikte yaşamak hoşuma gider ama sahiplenilmek duygusu bile beni boğar.
Sahiplenilmek elbette insanın gururunu okşayan bir şey. Ama sahiplenmek ile sahip olmak farklı şeyler. İkisi arasındaki farkı bilmek lazım.
Bir erkek olarak sahiplenilmek elbetteki hos. ama özgürlüklerine müdahale edildiği ni düşünenler buna tepki verebilir
Sokak köpeği miyim de beni sahiplensin birisi. Kendi kendimi savunup ifade edebilirim kimse sahiplenmesin bir zahmet.
hoşuma gider bu beni etkiler ama sahiplenmek kıskanmak değildir
korumak kollamaktır kaybetmekten korkmaktır
Evet seviyorum sahiplenmeyi de sahiplenilmeyi de 🤣🤣
Dağlamak mantıklıymış dur bir düşüneyim 🤣🤣
Bir kadinin bana sahip olmasindansa bana ait olmasini tercih ederim.
(evcil hayvan miyiz len biz diyecekler uzasin asabiyim bu gece kalp kirarim)
Sevdiğim kişi tarafından sahiplenilmek hoşuma gider.
Sevgilim cok sahiplenici ve bu hosuma gidiyor. Onu sevdigim icin.
Yerine gore sahiplenmesini arkamda durmasini isterim.
Eskilerin deyimiyle, öl desen ölürüm, Seven ne yapmaz?
Sahiplenilecek kadar sevilmeyi, istenmeyi, değerli bulunmayı, olmayı kim istemez ki?
Elbette seven yürek verilen bir sevgiliye köle olmak bir onurdur.
Aynen öyle beyefendi
Saçmalanmadığı sürece elbette gider, olgun ve değerlerini kaybetmemiş insan seviyorum
pek kıskanmak gibi ya da sahiplenmeyi abartmak gibi bir durumum yok
Sahiplenmenin de bir dozu olmalı. Bu görseldeki gibi olacaksa olmaz.
Güveneceğim birinin olması hoşuma gider. Ama benim sahibim, benim üstümde güç sahibi birini istemem.
Evcil hayvan sahiplenebilir, bn rahatsız oluyorum bundan.
Sahiplenip sahiplenmek kadar güzel şey yoktur bence
hayır hiç sevmem kedi köpek değilim sahip aramıyorum
Her kadın sevdiği tarafından sahiplenilmeyi ister her erkek de
Düşüncelerime saygı gostersin sahiplenmesinnn
Hmm özgür takılıyoruz yani
Açıkçası erkekler kendine çokta hâkim olamıyor 🤣ama kızlarda çok açık giyiniyor çok incelememek kaydıyla bir göz atmak doğal bence
Birisi sahiplenirse bir gün anlarız bizde güzel mi değil mi
Evet köpek gibi sahiplensin beni bende onu mutlu ederim gücüm kuvvetim tam
Sahiplenmeyi severim ben..
Kollarimda gücü hissetsin isterim
Evet sevdiğim tarafından
Kimin sahiplendiğine bağlı
Bazı durumlarda sadece
tabi kadınımm diye belime sarılacak
tüm maymunlr benim. seviyorm
Evet, hoşuma gider. Koruyup kollayan..
Hoşuna gitmeyen yoktur sanırım.
Evcil hayvan değilim ben