Kendimi öldürmek istiyorum o derece bunaldım lütfen yardımcı olun?

Ben artık bıktım 18 yaşıma girdiğimde biraz olsun mutlu olurum dedim ama olmuyor annem telefonumu kurcalıyor buda yetmez gibi twitter ve instagram hesabım onda açık mesajlarıma bakıyor sürekli yazan erkekleri tersletiyor sevgilin olabilir ama ciddi ilişki olacak ve mesajları bende okuyacağım diyor hatta wp bağlama varsa onuda bağla diyor ben yemin ederim artık kafayı yiyeceğim gençliğimi yaşıyamıyorum ciddi ilişki bul diyor ama kimseyle konuşmayarak nasıl ilişki bulabilirim ki bide normal kız arkadaşlarımla bile konuşamıyorum o sürekli kontrol ettiği için resmen artık konuşmayı unuttum dışarıda bile doğru düzgün konuşamıyorum yalnızdım zaten ve sayesinde iyice yalnız kaldım kendimi yemin ederim artık öldürmek istiyorum 18 yaşındayım ama hala büyüdüğümü anlamıyor bu durum 20 yaşına kadar devam edecek diyor ama yemin ederim bunaldım sırf biriyle öpüşme muhabbeti yaptım diye yaptı bunları ve 2 senedir bu durum devam ediyor artık hayattan nefret ettim ve annemdende nefret etmeye başlafım bana verdiği travmanın farkında değil zaten kimsede beni sevmez kim sever ki bu durumda bir kızı
Kendimi öldürmek istiyorum o derece bunaldım lütfen yardımcı olun?