Eski sevgilim hala netflix hesabımı kullanıyor ve ailemle ortak hesap olduğu için şifremi değiştiremiyorum?

Benden ayrılırken kötü şeyler söyledi üstelik. Beni artık aptal yerine koymasına dayanamıyorum. Aile bireylerim ve bir aile dostumuzun olduğu hesabımız var. Şifre değiştirsem ne oldu diyecekler çünkü ben sonradan al kullan diye verilen kişiyim. Kişisel hesabımı da kapatsam sorarlar. Ne yapayım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
abim çok çabuk anlar ve kontrol eder. O zaman salak duurmuna düşerim zaten baya salak durumuna düşerek ayrıldım bu açığı vermemek için sessiz halletmek istiyorum. Eski sevgilim durumu tahmin ettiğinden çok rahat girip girip izliyor. Anladığımı anlasın istiyorum. Parasında değilim ama bana o sözleri söyleyip hesabımdan girip keyif yapamaz
Güncellemeler
+1 yıl
Şifre değiştirdim anında esas hesaba mesaj gidiyormuş kimse niye söylemedi? Arayıp sordular saçma sapan bir şeyler uydurdum. Hoff ayrıca şifreyi de kaldırttılar çocuk enayi malı diye kullanacak yine
Eski sevgilim hala netflix hesabımı kullanıyor ve ailemle ortak hesap olduğu için şifremi değiştiremiyorum?