Güncellemeler
+1 yıl
abim çok çabuk anlar ve kontrol eder. O zaman salak duurmuna düşerim zaten baya salak durumuna düşerek ayrıldım bu açığı vermemek için sessiz halletmek istiyorum. Eski sevgilim durumu tahmin ettiğinden çok rahat girip girip izliyor. Anladığımı anlasın istiyorum. Parasında değilim ama bana o sözleri söyleyip hesabımdan girip keyif yapamaz
Güncellemeler
+1 yıl
Şifre değiştirdim anında esas hesaba mesaj gidiyormuş kimse niye söylemedi? Arayıp sordular saçma sapan bir şeyler uydurdum. Hoff ayrıca şifreyi de kaldırttılar çocuk enayi malı diye kullanacak yine
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ne yüzsüzlük yarabbim yaaa
evet ve bana en son seninle evlenmem dedi. Hala netfliximde. Şifre değiştiremeyeceğimi aileme bunu açıklayamayacağımı biliyor
Gayette açıklayabilirsin , bir arkadaşıma vermiştim dersin
evet ama bu arkadaşım beleşçi durumuna düşürür ve benim zaten 2 tane yakın arkadaşım var başka da arkadaşım yok. Onları böyle zan altında bırakmak istemiyorum
Bence hiçbir sorun olmaz , hatta arkadaşınla konuşup anlaş
Şifreyi başkalarına verdiniz mi falan de yalan uydur başkası da giriyor sanki de bence değiştirin siz de yani netflix kullanmıyorum ama sen bildiğine göre o tür bir yalan uydur işte
ya açık konuşayım abimden çekiniyorum. O uyanık baya girer bakarsa girilen konumdan anlar eski sevgilim olduğunu. Exim baya ayıp etti bana bu konuda da mı aptallık ettin der
O zaman çocuğa yazsan çıkmaz mı? Abime söyleyeceğim falan desen... biraz komik ama aklıma başka bir çözüm yolu gelmedi🤷🏻♀️ya da sen de onun bir şeyini bul kullan
aslında derdim kullanmaması değil. Ona hiç yazmak istemiyorum. Bahane zanneder şimdi. Göt olsun istiyorum ama şifre değiştiremiyorum. Aptal diyordur içinden ya da enayi malı. Bunu dedirtmemek için bir şey düşünüyorum ama bulamadım. Tüm sezonu da bitirmiş. Şerefsizlik olsun diye finali izleyip söylemek isterdim. Aklıma da bir şey gelmiyor başka
O zaman abinin haberi olmadan bir şekilde şifreyi değiştirt 🤷🏻♀️ sıkıntılı durum
Değiştir sonra ailene şifreni ver
işte ben zaten hesabın sahibi değilim hem de ne dicem yani
2 ayda bir değişmek zorunlu de inanırlar
hayır inanmazlar zaten iki kişi benim yaşımda ve onlar idare ediyorlar. Şifre daha yeni değişmişti.
Çok mu önemli ya.
evet önemli çünkü beni hala aptal yerine koyuyor bu yüzsüzlüğe dayanamıyorum