Önce rica etti birkaç film izleyeyim diye. Şimdi ne zaman girsem bir şeyler izliyor. Tam ben izlerken sormadan kendisi girip beni atıyor. Paketi yükseltelim yarı yarı öderiz dedim. Oda işine gelmedi. Şimdi bunun yaptığı ayıp değil mi?

Önce rica etti birkaç film izleyeyim diye. Şimdi ne zaman girsem bir şeyler izliyor. Tam ben izlerken sormadan kendisi girip beni atıyor. Paketi yükseltelim yarı yarı öderiz dedim. Oda işine gelmedi. Şimdi bunun yaptığı ayıp değil mi?
O şekilde arkadaşınız kendini aşağılanmış hissedecektir. Ona daha dokunaklı beyaz bir yalan söylerseniz daha etkili olacaktır. Mesela netflixten aradılar sizi aynı anda farklı cihazdan giriş yaptınız diye incelemeye alınacağınızı söylediklerini söyleyin. Artık kusura bakma mahkemeye falan veriyorlarmış para cezasıda varmış dünya kadar deyin. Sorun çözüldü 🤗
Düşüncesiz olmak kötü bir şey ama yine aynı ödemeyi yapacaksın.
O izliyor diye ödeyeceğin ödeme katlanmıyor ama sonuçta insanın aklında da şöyle bir düşünce oluyor.
"Kendisi niye beleş kullanıyor"diye düşünmekle haklısın.
İnsanları alıştırmamak lazım, ayıp olmaz bence ama kızar içten içe ama yap ki bir daha böyle şeyler yapamasın kimseye karşı
Direkt konuş rahatsızlığını söyle eğer kabul etmiyorsa şifreyi değiştirebilirsin bundan dolayı sana kızmaya ya da laf söylemeye hakkı yok hatta kendisinin düşünüp bu teklifle gelmesi lazım.
Onun yaptığı ayıp. 😄
Uyarın önce, devam ederse şifreyi öyle değiştirin.
Şifre işlerine birini dahil edince pişmanlık oluyor maalesef.
Cevap
29Cevap
Hayır ayıp olmaz o seni atarken ayıp mı diye düşünmemiş
Alınabilir ama bence yine de değiştir. Olmadı kullanmıyorum artık dersin.
Hayır olmaz sizin hesabınız
Şifreyi değiştir ya da ödeme yapma giremeyence utanır da o öder belki. 😂
Böyle dengesizlerle hiç muhatap olmamak için şifremi kimseyle paylaşmıyorum. Sana da tavsiye ederim dostum..
Çok ayıp bir şey git değiştir bir şey demeye hakkı var mı? YOK Netflix hesabı için tek bir kuruş harcamış mı? HAYIR O zaman bir şey demeyede yüzü yoktur !
Aaa çok ayıp buu yaaa insan rahat edemez böyle. Arkadaşında bayağı rahatmış yanii.
Bencede şifreyi değiştirin yapabileceğiniz başka bi şey yok :D
Olmaz hatta buna ondan bahset
Aynısı fake hesap için arkadaşımla oldu hesabı sildim kakıcı olarak geri açmış hesabı bir şekilde o kadar sinirim bozuldu ki bu olaylara tahammülüm yok
Böyle şeylerin ayıbı olmaz Narkoz kardeş. Senin düşünceli yaklaşımına sığır gibi yaklaşıyorsa ayıp olmaz. Az yesin kendine bir hesap alsın.
Faturayı ödeme kullanıma kapanınca iptal ettim dersin hatta iptal et yeni üyelik al devreden çıkarınca
İzliyorsa o da ödemeli arkadaşlıklarda çıkar olmaz. İyi bir arkadaşta bunu söyletmez bile anlayışlı olur
Vay yüzsüz
Ayıp ya ben olsam düşünmem bile direk değiştiririm. Niye kendi paranla rezil oluyorsun başkasından otlansın, bırak.
isine mi gelmedi? o senin hesabini kullanmaya bile hakki yok.. Ben olsam sifreyi degistirir bir daha boyle konuyu acmazdim.
Ben Olsam Çoktan Şifremi Değiştirirdim Bile Sen Geç Bile Kalmışsın Ne Oldu Diyede Sorarsa Aboneliğimi İptal Ettim Dersin 👍😉
Açık açık konuşup resti çekin siz ona iyilik yapmışsınız o size yalnış yapmış hatalı olan o cezasını çeksin mahrum kalsın
Ayibi falan yok, yarisini üstlensin ortak kullanin, ya da sifreyi degistir, arkadaslik karsilikli alisveristir, tek tarafli sömürü degil.
Bunda alınacak bir durum yok yüzsuzluge gerek yok öyle insanlari ne yaparsan yap zaten yetemezsin hep alınacak bir şey bulur
Yaptığı çok ayıp bence sessizce şifreyi değiştir sorarsa topu kız arkadaşın a at şifre onda haberim yok de 😄🤷
başta bir iki film deyip de şimdi beleşten olan şeyin üzerine çökmesi hiç hoş değil. direkt şifreyi değiştirme ilk haber et değiştireceğini
Oldu olacak o şifreyi değiştirip hesabı tamamen üzerine alsın.
Bu biraz iyi niyeti suistimal etmek olmuş.
Ayıp denilen bir şey var @abdurrahman00t ben hiç öyle şeyler yapmam dimi 😀😀😀
Tehdit edildiğini söyleme Abdurrahman söyleme sakın!
Hayır hiç yapmazsın 🙄
Süveyda nexflix hırsızı seni 🤣
Sifreyi degistir. Belescilik yapiyorsa ders vermen lazim.
Ne kadar ayıp ya 😕 bence değiştirebilirsin onun yaptığından büyük ayıp mı olur
Tablet & tv de alsaydın yalnızca şifre ile olmaz çık çık çık hiç yakışmadı
Onun yaptığı ayıp. Ya ortak olsun paraya, ya da kendine hesap aldın. Değiştir şifreni
Şifreyi değiştir kesinlikle. Beleşçi insanlardan nefret ederim.
Değiştr en tilt olduğum tip iyilik yap bknu çıkarsın. İyilikten soğuturlar insnai
Değiştir şifreyi hayır demeyi öğrenin yaa arkadaş da olsa
Aboneligi iptal et param yoktu kapattim de sonra sifreyi degisyir
Bence rahatsız olduğunu dile getir arkadaşına belki sonrasında düsünceli davranır.
Değiştir gitsin abi arkadaşısın diye iyi niyetine kullandırmana gerek yok
şifreyi değiştir gitsin
senin malını senden daha çok sahiplenmiş 😀
Şifreyi değiştir gitsin yükseltme de kabul etmiyorsa yok öyle bir dünya
Açıkça söyle, en iyisi bu. Kapattım falan desen yalan olur, şifre değiştirsen yeni şifreyi ister
Hayır olmaz ben çoktan almıştım sen iyi dayanmışsın
Ayıp etmiş kral ya direk söyle baktın hala aynı, degiştir şifreyi
İşine gelmedi ise direk şifreni değiştiriyorsun. Sen neden ezilesin ki
Aynı durumu bende yaşadım. Esir almakla kalmamış arkadaşlarına da vermişti. Şifreyi değiştirdim çok istiyorsan kendin üyelik al demiştim.
Açıkçası ayıp etmiş ben bu şekilde arkadaşımdan rica etsem ve platform hoşuma gitse ben hesabı yükseltelim diye teklif ederim.
Şifreyi ben olsam değiştirdim.
Ne kadar büyük bir sorun ben bütün memlekete veriyorum şifreyi nbu nasıl bir ucuzluk ya vizyonsuzluk bukadar olur.
Şifreni değiştir ya da en doğrusu hesabı iptal et. Ben artık kullanıyorum de. Sonra kendine yeni hesap aç izle. ciddiyim bunu yap.
Seni anlıyorum şimdi ona bir şey söylesen diyecek bir netflixi i kıskandın benden diye ama olmaz aga böyle..
Ona deki işte o kadar parayı ödeyemem de. Eğer darilirsa darılsîn. Seni anlaması lazım
Sen o arkadaşı sie go et. Benden tavsiye. Hayatında sil...
Sifreyi değiştir bisi olmaz
Bedava film izliyor ve seni kandırıyor şifreyi değiştir tabi
Para veriyon sen ona değiştir tabi
Ayıp olmaz değiştir. ya da yarı yarıya ödeyin.
Git değiştir paranla rezil olma mdmddmsmş
Değiştir şifreyi ne ayıp olacak
Değiştir şifreyi
Degistir bence, yoksa parasini versin
Vermeseydin.. insanoğlu pişman eder her zaman 😃
Değiş gitsin ne ayıbı
Ayıp olmaz.
Durduğun kabahat.
Şifreyi değiştir ve kullanmıyorum de.
Değiştir tabi bazıları iyi niyeti suistimal ediyor
kesin kıza vermişsindir :D
Kullanmiycam artik de