Peşinizden hiç ayrılmıyor iyi çocuk, akıllı ve esprili sizin de etkilenmenizi az buçuk sağlıyor ama ilişkiden yeni çıktınız veyahut ilişki yaşamak istemiyorsunuz bu öncül sebeplerden ötürü ardınızda sizi bir gölge gibi takip eden sevgili adayınıza ilk çay-kahve içme hakkını hangi vakte kadar bekletip verirdiniz?
İlk buluşmanızı hak edecek sevgili adayı ne gibi niteliklere sahip olmalı?
Sürekli peşinizden koşan sevgili adayınıza ilk buluşmayı ne kadar zaman sonra armağan edersiniz?
Yalana tahammülüm yok benim, hocam. Ancak kimse kimsenin peşinden koşmamalıdır, aşırı olarak. Karşılıklı olması her şeyin daha güzel. Birini iyice tanımadan asla fırsat vermem gibi. Ben soğuk insanım, yeri geldiğinde.
Sevgilimse zaten sürekli peşimde koşacağını sanmıyorum, ben sevmem pek böyle peşimde koşup sık boğaz edilmeyi, beklemeyi bilmesi gerekir, zaman vermezdim, ama uygun bir zamanda buluşurdum mutlaka seviyorsam zaten sevgilim olabilmişse seviyorumdur da, ama sürekli buluşmak istemeside beni sıkıntıya sokar, ergen gibi her gün görüşmeyi mesajlaşmayı seven biri değilim, bu şekilde devam ederse bitirirdim bile hatta.
şimdiki aklım olsa hiç yüz vermezdim çünkü karşıdakinin duygusu yokken haftalarca peşined olanın kendi duygusunu karakterini samimi bulmuyorum insanda gurur olur.
he öyle 2 kere haftalar sonra şans verdiğim oldu ama başta hissetmediğim şeyleri ilişkide de hissedemiyormuşsun boş yere kırdım
İlk geldiği anda hiç yormadan ona durumu analtır ve şu an düşünmediğimi belirtirim. Kimsenin peşinden koşmama ve kimseyide peşimden koşacak şekilde aşağılamam. Evet ise o anda ve sonrasında evettir, hayır ise yine aynıdır.
Hazır olmadıgımda tamamen kapalı oluyorum ve karsı tarafın bunu farketmemesı imkansız gibi bir şey. Olmayacaksa bastan önünü keserim. Aksi halde zaten etkilenmişsem yeni bir ilişkiye hazırımdır ve buna uygun olarak olagan şekilde gelişmesini saglarım.
Öyle peşimden koşturayım bilmem ne gibi tuhaf ego tatmin stillerim yok. İstemiyorsam ne yapsa boş istiyorsam bir merhabasına gönlüm hoş. Buluşmanın vakti olmaz ne zaman uygun görülürse
Ben genelde beni sevip isteyene değil de beni ağlamaktan harap edecek insanlara şans veriyorum. Muhtemelen o iyi insanı da kaçırır hayatıma bir hata daha eklerdim.