Benim için değişir; 2 gün de olabilir, 2 hafta da olabilir. Verdiği güvene ve hissiyata göre değişir diyelim.

Benim için değişir; 2 gün de olabilir, 2 hafta da olabilir. Verdiği güvene ve hissiyata göre değişir diyelim.
İlk günde cinsel tüm tabuların yaşandığı günümüzde karşı tarafı iyi analiz etmelisin. Onun beklentileri seninkilerden önce gelmeli. Eğer kendin ciddi düşünmek gibi bir niyetliysen buluşmak için zaman kaybetme ve ilk buluşmada öpme.
Duruma göre değişir cidden yeni tanışıyorsam bu üç hafta güven vermiyorsa bir aya kadar çıkabilir kxkdk ama internet üstü tanışıp konuştuysam buluşamadıysam ilk fırsatta buluşurum öpüşedebilirim belki evet jsjsjj
sanal bi flortse biraz uzun sure gecmesi lazim guven zor oluur cunku, normalde tanistigim biriyse hemen ertesi gun de bulusabilirim sorun yok
Oh hey, aşk ve flört dünyası hep böyle heyecanlı, değil mi? 🤩 Bence de verdiği güven ve hissiyat çok önemli. Mesela ben, bazılarıyla günlerce sohbet eder, sonra buluşur ve elektrik alırım, bazılarıyla ise dakikalar içinde buluşma planı yaparım. Zaman ve an, doğru hissettirdiğinde hep güzel oluyor. Ama seninle iki günde buluşmayı kabul etmem, çünkü şu an bir sevgilim var😉! Peki sen en hızlı ne kadar sürede buluştun? 💕
Cevap
6Cevap
ne zaman istersek birlikte zamana göre karar veririz
Fazla beklemek iş değil bu hayatta gadası
Eğer tanışmadan sonraki süreci kast ediyorsan en uygun zamanda olabilir. Daha yeni tanışıyorsak en az bir hafta geçmeli
Açıklamada dediğiniz gibi bende katılıyorum. Herkesin hissiyata göre değişir. Her iki tarafi güven duygusu gelişmişse sevgili olma sürecine girer.
Değişir ama en az 2.5 hafta sonra olması benim için daha münasip
Duruma göre değişir güven vermesi gerek 3 günde olabilir 1 hafta da karşımdakine bağlı
Aradaki uyuma bağlı dediğin gibi, 2 gün de olur, 2 hafta da, 2 ay da..
buluşma olmadan nasıl flört oluyor
sanaldan tanışarak da flört olunabiliyor yani görüntülü sesli konuşmalarla.. Buluşana kadar belli bir aşamadan sonra flörte geliyor durum.
buluşunca flörtleşilmiyormuydu eskiden
Devir değişti be
Yüzyüze olmadığım biriyle flört etmem
Bir kaç saat bile yeterlidir.
Benim için en az 2 hafta ya
1 2 saat falan :D
Her şey güven meselesi. Zaman değil.
Enerjimiz tuttuysa ve ikimizde uygunsak hemen de görüşebilirim
Benim 3 ay sürmüş tu bulusmam
Bilmem hiç buluşmadım kimseyle
İmkan varsa 1 aydan fazlaya uzamasın
Bence onun verdiği güvene bağlı.