Öncelikle homofobikler ve polemik yaratmak için görüş yazacak olanlar lütfen şimdiden defolun gidin!
Özellikle erkekleri ilgilendiren bi soru olcak
Şimdi diyelim ki sizin en yakın bi arkadaşınız var yediginiz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi arkadaş, iyi ve kötü gununde birbirinizin yaninda oldugunuz bi arkadaşlık böyle basit kısa arkadaşlıklara benzemeyen bi arkadaşlık, nerdeyse ortaokuldan hatta ilkokuldan beri kankasanız diyelim ve bu arkadaşınız size eşcinsel olduğunu soyluyo ve sizden hoslandigini soyluyo, bu durumda sizinde bi sevgiliniz var araniza mesafe mi koyardiniz yoksa böyle en yakin arkadaşınız olduğu için mesafe koymaz yine arkadaş kalirmiydiniz!
Lütfen ciddi cevaplar verin homofobikler kesinlikle yazmasin
Özellikle erkekleri ilgilendiren bi soru olcak
Şimdi diyelim ki sizin en yakın bi arkadaşınız var yediginiz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi arkadaş, iyi ve kötü gununde birbirinizin yaninda oldugunuz bi arkadaşlık böyle basit kısa arkadaşlıklara benzemeyen bi arkadaşlık, nerdeyse ortaokuldan hatta ilkokuldan beri kankasanız diyelim ve bu arkadaşınız size eşcinsel olduğunu soyluyo ve sizden hoslandigini soyluyo, bu durumda sizinde bi sevgiliniz var araniza mesafe mi koyardiniz yoksa böyle en yakin arkadaşınız olduğu için mesafe koymaz yine arkadaş kalirmiydiniz!
Lütfen ciddi cevaplar verin homofobikler kesinlikle yazmasin
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hoslanan kişi benim:)
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelllllllllll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sen escinsel değilsen zaten senin asla olmicagini bilir ona göre davranır bence arkadaş kalmaya devam et
Seninle*
Yok, hoslanan kişi benim:)
Hee ama arkadaşın heteroysa sevgilisi varsa neden hoşlandığını itiraf ediyosun ki bi anlamı yok
Bilsin istiyorum saklamanin bi anlami yok
Hm söyle o zaman içinde kalmasın nolcaksa olur
Mesafe koymazdım sevgilimle aram bozuksa veya sıkıntım varsa bir şans verirdim 🏳️🌈💜
Hmmm peki böyle daha yeni sevgiliysen ve araniz iyiyse napardin
Bilmiyorum ama eğer onu çok seviyorsam güveniyorsam sonsuzluğuma onu seçerdim :)
Yine homofop*içler eksi atmış yorumuna:d
Ah onlar yok mu geri kafalı cahiller
Florias bisex oldugu icin boyle diyodur
@sonsuzdevir ne alaka ya? Demek ki gerçek bi dost ki mesafe koymuyor araya senin gibi sahte dost değil yani
ben homofobik degilim
Ama iliski yasarim demis. Ondan dedim
@sonsuzdevir ilişki yaşarım diye bisey dememis, arkadaşligima devam ederim demek istemiş?
Evet bisexüelim ve ilişkide olabilir arkadaşlıkta olabilir ikininde bendeki etkisine bağlı
arkadaş kalırdım kesinlikle, bu araya mesafe koyulacak bir konu olamaz.
Işte aradığım yorum 👋👋
Eski arkadaşlığıma devam ederim sorun olmaz benim için.
O ne ki