Aşk İlişkileri 173 erkeğin dengi 160 kız mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boy olarak erkekte 173=kadında 160 doğru mu Güncellemeler+1 yıl Güncel 173 erkeğin dengi 160 kız mıdır? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gokhanncesur Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Bence kızlar çok uzun olmamalı kısa olsalar bile çok tatlı olurlar benim için 😊 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 160 çok mu uzun Yorumla gokhanncesur +1 yıl Yokta 155 gibi civarı olsa daha iyi olur😊 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaçsın Yorumla gokhanncesur +1 yıl Benim boyum 172 😌 Yorumla Soran +1 yıl Minik bey 😊 Yorumla gokhanncesur +1 yıl Kim benim ya 1 72 boy çokmu az cücemiyim ben😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Cüce değilsinnn minik bir beyefendisin Yorumla gokhanncesur +1 yıl Oyy tamam ama minik hanımefendi kaç yaşındasın 😊 Yorumla gokhanncesur +1 yıl Allahtan bişey sordum ya😁 Yorumla Soran +1 yıl Küçükbey :) Yorumla Soran +1 yıl Boyum 175 yaşım 20 Yorumla gokhanncesur +1 yıl Oo maşallah nasıl o kadar uzadın sen büyük hanım 😁😊 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem 😂 Yorumla gokhanncesur +1 yıl Hmm gece sütü çokmu içtin 😁 Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli Üye 1.75 boyum sevdim kız 1.60 yakısmayızmı sence kısa mı sence 1.60 boy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tam olmuşsunuz işte Yorumla rızıo +1 yıl minyon mu oluyor 1.60 boy kızlar ama ben sevıom kısa boy kucak a iyi gelıyor :D Yorumla
AntoniusBlock Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aaa harika metot, Fibonacci keşke bunu kullansaymış. 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır bi topukluya bakar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç dengi o zaman Yorumla MoneeLiqht +1 yıl 1.55 Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaç Yorumla MoneeLiqht +1 yıl 1.80 Yorumla
oyleyadaboyle7 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne anlatiyon sabah sabah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😒😒 Yorumla
AkıtGelsinn Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bence boy bir tercih nedeni olmamali 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil zaten sadece fiziksel bı soru Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boya göre sevmiyoruz bildiğim kadarıyla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmekle ilgisi yok fiziksel olarak sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım da oyle bir durum yok aynı boyda da olabilirler. Kişiye göre , zevke göre değişir. ama evet yakışırlar. Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yoo sevdiğidir. 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Boy olarak soruyorum sevgili olarak değil Yorumla dudunmubeni +1 yıl He birbirine yakışması açısından anadım 168 altı olabilir bencesi Yorumla Soran +1 yıl Topuklu giyerse geçmez mi Yorumla dudunmubeni +1 yıl Geçsin kötü durmuyo bence erkek kısa kalınca Yorumla Soran +1 yıl Vayy böyle düşünen pek görmedim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaçsın kanka Yorumla dudunmubeni +1 yıl Küçük müçük bişeyim ben ya xgbjkmvfg Yorumla dudunmubeni +1 yıl 1.57 Yorumla Soran +1 yıl İyisin jdjdjc yerim seni Yorumla dudunmubeni +1 yıl Sen 1 80 üstüsün böyle dediğine göre 😂 Yorumla Soran +1 yıl 175im tüh 5 cm kdkdkcdd Yorumla dudunmubeni +1 yıl Aga bee pantolon nası yakışıyodur he Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler e sanki sana yakışmıyor mu Yorumla dudunmubeni +1 yıl Uzun bacaklarda daha güzel duruyo dmdkjddj Yorumla Soran +1 yıl Omzuna atayım mı uzun bacakları jdjfkf Yorumla dudunmubeni +1 yıl Olm ajwnshudhd Yorumla Soran +1 yıl Evet djmfkf Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. 160 ve aşağısıdir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üstü iyi durmaz demi Yorumla
Mysteria321 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Boya göre mi sevgili oluyosun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilik demedim ki Yorumla Mysteria321 +1 yıl Sevgili değil de ne arkadaş mı Yorumla Soran +1 yıl Ya yok sadece fiziksel bı soru sordum Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok iyiler 0 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 9-10 cm iyidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 162 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yanlış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedir peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence kızlar çok uzun olmamalı kısa olsalar bile çok tatlı olurlar benim için 😊
160 çok mu uzun
Yokta 155 gibi civarı olsa daha iyi olur😊
Sen kaçsın
Benim boyum 172 😌
Minik bey 😊
Kim benim ya 1 72 boy çokmu az cücemiyim ben😁😁
Cüce değilsinnn minik bir beyefendisin
Oyy tamam ama minik hanımefendi kaç yaşındasın 😊
Allahtan bişey sordum ya😁
Küçükbey :)
Boyum 175 yaşım 20
Oo maşallah nasıl o kadar uzadın sen büyük hanım 😁😊
Bilmem 😂
Hmm gece sütü çokmu içtin 😁
Gizli Üye 1.75 boyum sevdim kız 1.60 yakısmayızmı sence kısa mı sence 1.60 boy
Tam olmuşsunuz işte
minyon mu oluyor 1.60 boy kızlar ama ben sevıom kısa boy kucak a iyi gelıyor :D
Aaa harika metot, Fibonacci keşke bunu kullansaymış.
Hayır bi topukluya bakar
Kaç dengi o zaman
1.55
Senin boyun kaç
1.80
Ne anlatiyon sabah sabah
😒😒
Bence boy bir tercih nedeni olmamali
Değil zaten sadece fiziksel bı soru
Boya göre sevmiyoruz bildiğim kadarıyla
Sevmekle ilgisi yok fiziksel olarak sordum
Anladım da oyle bir durum yok aynı boyda da olabilirler. Kişiye göre , zevke göre değişir. ama evet yakışırlar.
Yoo sevdiğidir.
Boy olarak soruyorum sevgili olarak değil
He birbirine yakışması açısından anadım 168 altı olabilir bencesi
Topuklu giyerse geçmez mi
Geçsin kötü durmuyo bence erkek kısa kalınca
Vayy böyle düşünen pek görmedim 😂
Sen kaçsın kanka
Küçük müçük bişeyim ben ya xgbjkmvfg
1.57
İyisin jdjdjc yerim seni
Sen 1 80 üstüsün böyle dediğine göre 😂
175im tüh 5 cm kdkdkcdd