Mesele kapmak değil kızım, insan boyunu kendi seçmiyor senin de kendi boyunu seçemediğin gibi. Belki 1.55 olman seni rahatsız etmiyor olabilir ama başka insanların boylarını aşağılamayı bırak. 1.76 boyundayım ve evet 1.70 erkeklerle de ilişkim oldu, sorunun kalple alakalı. Birinin boyundan önce bakman gereken iki şey vardır. Biri zeka, biri de kalp. Yine de tercih senin. Ayrıca 1.80 üstü erkeği kapsan bile boydan önce işlevi düşünmen gerekir. Neyse sen uzun tercihinle hayatına devam et.
Evet devam ediyorum benim için kısa erkeğin bir hükmü yok. Kalp tabii ki önemli ama hem kalbi güzel hem uzun erkek neden olması kısa adama katlanmak zorunda mıyım değilim? 176 olupta 170 adamla birlikte olman senin sorunun. Olmaması gereken bir şey. Gerçi uzun kizlara daha çok yakışıyor kısa erkek 🤭
Ve evet bir kızın normal bir yorumu arşa çıkararak kendi hem cinsine laf soktuğunu sandığı o mesajlaşma kısmına gelmiş bulunmaktayız. Ki kısa erkekleri bu kadar dert etmesen bunu burada soramazdın bile. Hayatına kaç defa 1.80 üstü girecek onu merak ediyorum. 1.76 boyunda birinin 1.70 biriyle konuşmasını sorun eden ben değil sensin. Erkeklerin boy hesaplamasından önce geliştirmen gereken iki şeye ihtiyacın olacak. Biri laf sokma çabalarını geliştirmen bir diğeri de hayatın boyunca sağ tarafında uyuyacak 1.80 (ekstra kalbi iyi biri ve SADECE 1 KİŞİ JDNKJVNKJ) bulman. Teşekkür ediyorum.
Boya göre insanların bitik olduğunu düşünenler bitiktir. Birçok 170 insana borçlusunuz hayatınızı. İcatlara, şairlere, aşçılara ve mühendislere. Uzak duruyorum sizin gibilerden.
6
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
170 mühendis aşçı olsa ne olurm ben 155im babam bile 176 yani
Lan ne boymus be. Ayrica sen kisasin een iyisi esit boydur ayrica seviyorsan boy onemli degildir bizde 155 kiz seksi olur diyorsun niye kucagami iyi gelir neyse. Aranizda 15 cm var. Erkek senden baya uzun ayrica sende onu sevmiyorsun ayril.
Boyu bu kadar dert eden bitiktir. Ayrıca boyu uzun olan erkek neden yanında kısa kız istesin? Kısa kızların bence uzun erkek kompleksine sahip olması çok saçma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ne kadar canım bir soru bu, bence soranın 1.55 olması ve buna ek 1.70 erkeği bitik bulması, valla yazık.
170 erkeğe nakar mısın sen söylesene? Ne 150 kız bakar ne 170 kız. Ama ben uzunları kapiyorum bu boyla.
Mesele kapmak değil kızım, insan boyunu kendi seçmiyor senin de kendi boyunu seçemediğin gibi. Belki 1.55 olman seni rahatsız etmiyor olabilir ama başka insanların boylarını aşağılamayı bırak. 1.76 boyundayım ve evet 1.70 erkeklerle de ilişkim oldu, sorunun kalple alakalı. Birinin boyundan önce bakman gereken iki şey vardır. Biri zeka, biri de kalp. Yine de tercih senin. Ayrıca 1.80 üstü erkeği kapsan bile boydan önce işlevi düşünmen gerekir. Neyse sen uzun tercihinle hayatına devam et.
Evet devam ediyorum benim için kısa erkeğin bir hükmü yok. Kalp tabii ki önemli ama hem kalbi güzel hem uzun erkek neden olması kısa adama katlanmak zorunda mıyım değilim? 176 olupta 170 adamla birlikte olman senin sorunun. Olmaması gereken bir şey. Gerçi uzun kizlara daha çok yakışıyor kısa erkek 🤭
Ve evet bir kızın normal bir yorumu arşa çıkararak kendi hem cinsine laf soktuğunu sandığı o mesajlaşma kısmına gelmiş bulunmaktayız. Ki kısa erkekleri bu kadar dert etmesen bunu burada soramazdın bile. Hayatına kaç defa 1.80 üstü girecek onu merak ediyorum. 1.76 boyunda birinin 1.70 biriyle konuşmasını sorun eden ben değil sensin. Erkeklerin boy hesaplamasından önce geliştirmen gereken iki şeye ihtiyacın olacak. Biri laf sokma çabalarını geliştirmen bir diğeri de hayatın boyunca sağ tarafında uyuyacak 1.80 (ekstra kalbi iyi biri ve SADECE 1 KİŞİ JDNKJVNKJ) bulman. Teşekkür ediyorum.
1.55 kızların dengi 1.80ler falan bizlerin dengi de 1.90lar yagwfvsfs
Aynen ben 155 im zaten
Sevgilim 185
güzel gayet
170 adam da gezmesin yaa 😂
Benim boyum 1.67 ve sevgilim 1.54
Boya göre insanların bitik olduğunu düşünenler bitiktir. Birçok 170 insana borçlusunuz hayatınızı. İcatlara, şairlere, aşçılara ve mühendislere. Uzak duruyorum sizin gibilerden.
170 mühendis aşçı olsa ne olurm ben 155im babam bile 176 yani
Bunlara sorsan 180'in altındaki doktorlar doktor değil, mühendisler mühendis değil. Boş yapmaktan başka bişi bilmiyorlar.
Paraniz varsa kemik amelyati olun ben bile olcam 170olcam amelyatla
Kaç cm uzuyor
@cerisko086 ust 8 alt 8 20cm kdr da uzayabiliosun ama bazi doktorlar en fazla 8cm dio yani ust alt topla 16cm
Fiyat ne kadar
Lan ne boymus be. Ayrica sen kisasin een iyisi esit boydur ayrica seviyorsan boy onemli degildir bizde 155 kiz seksi olur diyorsun niye kucagami iyi gelir neyse. Aranizda 15 cm var. Erkek senden baya uzun ayrica sende onu sevmiyorsun ayril.
Boyu bu kadar dert eden bitiktir. Ayrıca boyu uzun olan erkek neden yanında kısa kız istesin? Kısa kızların bence uzun erkek kompleksine sahip olması çok saçma.
anlından öpülesi bir insan evladısınız beyefendi
155 boyu ile milleti boyundan aşağılamaya çalışıyor 😀 bir de insanların boyuna göre kim oluyorsun da küçümsüyorsun çok merak ettim
çok gerizekalısın ya hem boyun kısa hem de aptalsın çok yazık.
İkisi de bitik degildir anormal düzeyde kısa değiller hatta ülke standartlarına gore normaller
sizin seksi hallerinizi yerim.
Sagol
karaktersiz insan bitik haldedir canım
Erkek ölsün zaten kız 155 se beni bulsun
Ben 170 im, Harbi uzun erkek yok Türkiyede
1.55 Seksi? Oda iyiymiş
Pu ha ha ha
Benden 24 cm kısa olan bi kız mı bilemedim simdi
179 musun , kisasin
Pardon 26 cm yani 1.81
he he cok kisa 2 metremi lazim
Neyse 10 cmle yırtmışız
Aynı soruyu değişik şekillerde bin defa soruyorsun
Hayır ilk defa sordum canım
Bu ilk boy sorum benim gibi başkaları da mı var?
Kesin öyledir
Öyle zaten neyse senle mı uğraşcam ya
İkisi de değildir.
İkisi de
ikiside gayet iyi
170 erkek iyi mi ya ayy komik
sensinn komik
Ben 155im 170 erkeğin yüzüne bile bakmıyorum
ben 177 yim boy takıntım yok
177 iyi yine 170 olsan öl derdim
karaktere bak sen karaktere
178 im hedef 180