Aşk İlişkileri Kıskançlık yüzünden boşanmak istiyorum. Nafaka öder miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2 aylık evliyim evlenmeden önce bu kadar açık giyinmiyordu boşanmak istiyorum artık yoksa sonu iyi olmayacak Güncellemeler+1 yıl Kadınlar beni linçliyor resmen istediğiniz gibi giyenecekseniz evlenmeyin Kıskançlık yüzünden boşanmak istiyorum. Nafaka öder miyim? Cevapla Evlilik Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyza_gonultas Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kadın istediği gibi giyinir bide senden izinmi alcakti hatsiz. 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Kocasıyım alacak tabi boşanmak istiyorum zaten Yorumla Fahri688 +1 yıl Havlama kezban Yorumla
Nevişahsına_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sen demek ki milletin karısına kızına bakıyorsun. Seni var ya fena ederim 3 0 Yorumla
Mikerys Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kank anlatıyım sana ne ödersin ödemezsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlat kardeş Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sadece bu yüzden mi 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet yanımda bu şekilde dolaşamaz yarın avukatla konuşacağım evlilikten soğuttunuz istediğiniz gibi giyinecekseniz evlenmeyin Yorumla
guruke Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ödersin. 3 2 Yorumla guruke +1 yıl Haklılar çünkü linçlemekte kusura bakma ama, sen bi kadınla evlendin diye onun sahibi olmuyorsun, o da senin evcil hayvanın olmuyor. İstediği gibi giyinir. Soran +1 yıl Boşanırım o zaman boşandıktan sonra isterse çıplak gezebilir
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Ödersin 1 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Trollerde bugün 1 13 Yorumla Soran +1 yıl He kardeş troll nerden ayıktın Yorumla cankall +1 yıl Sorduğun sorunun boş olmasından Yorumla Soran +1 yıl yorum yapma o zaman Yorumla cankall +1 yıl Yorum yapıp yapmamayı sana mı soruyoruz kardeş Yorumla cankall +1 yıl Yorumu beğenmediysen eksi verirsin ya da şikayet butonu var orda şikayet edersin Yorumla Soran +1 yıl Soruyu benim kardeş uzatma Yorumla cankall +1 yıl Asıl sen uzatıyorsun kardeş Yorumla Soran +1 yıl Bak zaten tersoyum benle üğraşma Yorumla cankall +1 yıl Belli terso olduğun terso olmasan cevabını bildiğin soruyu bile sormazsın Yorumla Soran +1 yıl Neymiş cevabı Yorumla cankall +1 yıl Bal gibi de o nafakayı çatır çatır ödeyeceğini şunu da söylim haklı o kadın senin nafakanı yemekte Yorumla Soran +1 yıl Girer yatarım yene ödemem Yorumla cankall +1 yıl Heee iyi gir yat sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar kolay mı 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet yoksa feci şeyler olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın istediği gibi giyinir bide senden izinmi alcakti hatsiz.
Kocasıyım alacak tabi boşanmak istiyorum zaten
Havlama kezban
Sen demek ki milletin karısına kızına bakıyorsun. Seni var ya fena ederim
Kank anlatıyım sana ne ödersin ödemezsin
Anlat kardeş
Sadece bu yüzden mi
Evet yanımda bu şekilde dolaşamaz yarın avukatla konuşacağım evlilikten soğuttunuz istediğiniz gibi giyinecekseniz evlenmeyin
Ödersin.
Haklılar çünkü linçlemekte kusura bakma ama, sen bi kadınla evlendin diye onun sahibi olmuyorsun, o da senin evcil hayvanın olmuyor. İstediği gibi giyinir.
Boşanırım o zaman boşandıktan sonra isterse çıplak gezebilir
Ödersin
Trollerde bugün
He kardeş troll nerden ayıktın
Sorduğun sorunun boş olmasından
yorum yapma o zaman
Yorum yapıp yapmamayı sana mı soruyoruz kardeş
Yorumu beğenmediysen eksi verirsin ya da şikayet butonu var orda şikayet edersin
Soruyu benim kardeş uzatma
Asıl sen uzatıyorsun kardeş
Bak zaten tersoyum benle üğraşma
Belli terso olduğun terso olmasan cevabını bildiğin soruyu bile sormazsın
Neymiş cevabı
Bal gibi de o nafakayı çatır çatır ödeyeceğini şunu da söylim haklı o kadın senin nafakanı yemekte
Girer yatarım yene ödemem
Heee iyi gir yat sen
Bu kadar kolay mı
Evet yoksa feci şeyler olacak
Ne gibi
Kesinlike boşanma sebebi en nefret etiyim. sey