AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
190Cevap
Ayrılık acısı çok kötü be özelliklede arkadaşlarından ayrıysan o fena etkiliyo rüyalarımdan hiç çıkmıyolar
Çevresi ayrıldığı insanla çevriliyor her gün her şeyden acı çeker. O çevrede bulundukca onu tskip eder
sevdiğim biri bile olsa haksız yere ayrılırsa benden unuturum, aramam yeni sayfa açarım kendime, kaç gün sürer acısı bilmem ama mutlaka ararlar...
ilk günler belki haftalar ''ooooo çok iyi ya çok rahat'' durumları. sonrasında ise yavaş yavaş çöken sıcaklık gibi
1 aya iyice artar mı
kişiye göre değişir. ben mesela ayrıldığım daha doğrusu kendi isteğim ile ayrıldığım bi bayanı özlemem. o dakika kurtulmuşumdur ondan yani.
senin hatan yüzünden gittiyse o kişi o zaman 1 ay sonra mesela pişmanlık özlem olur m u
yüzde yüz hata benim ise ve o beni bu hatam için terk etti ise muhtemelen olur ama insan kaybetmekten üzüntü duyacağı birinin karşısında da hata yapmaz
Eğri oturup düz konuşmak lazım. Biz erkekler kadınlar kadar üzülmüyoruz
:(
İlk 2 ay çok zor geçer benim için ben ayrılsam dahi. Bir alışkanlık var, yaşanmışlık var. Ama sonra yavaş yavaş alışmaya başlarım.
Görmediğim sürece alıştım onu gördüğüm her günün gecesi uykusuz geçti dayanılmaz değil ama zamana güveniyorum unutacağım
En uzun 4 ay sürdü sonra kendiliğinden normale dönmeye başladı.
iletişime geçtiniz mi 4ayda
Hayır beni her yerden engellemesini istedim yaklaşık 2.5 sene süren bir ilişkiydi 4 ay kendimde değildim ve bunu en çok etkileyen olay ise ayrıldıktan 1 ay sonra sevgili yapmasıydı nasıl söyleyeyim üniversiteye geçtiği zaman 1 ay geçti yaklaşık ekim gibi ayrıldık kasım aralık gibi sevgili yaptı zaten o olaydan sonra zor toparladım hiçbir şekilde iletişime geçmedim geçmesine izin vermedim daha doğrusu zorla kendimi engellettirdim ben de engelledim öyle hayatımdan çıkarmış bulundum. İyi ki de çıkmış 4 yıl oldu hayatımdan çıkalı 4 yıldır sevgilisi var ve mutlu
ayrıldıktan 1 ay sonra sevgiliyi erkekler yapabilir sanıyordum. Hakkınızda hayırlısı olmuş
Ben uzun süre sevgili yapmadım hatta çoğu insana da öyle kolay kolay ısınamam aksine diğerlerinden farkım olduğunu biliyorum ve genelleme yapan kişilere bu yüzden tartışmaya girmişliğim bile oldu. Ya bu tarz insan ilişkilerinde erkek ve ya kadın diye bir ayrım yok insan var ve insanların bir çoğu yapıyor erkekler biraz daha vurdum duymaz ancak ben kafaya takarım insani ilişkileri genellikle bu yüzden değerim bilinmez.
yemin ederim aynıyız takıntılıyım ince düşünüyorum diye bana tam tersi insanlar denk geliyor gerçekten verdiğim değeri bulamıyorum
Çağın en büyük sorunu bence 😂 kimse kimseyi bulamıyor.
Bir kere bu acıyı yaşadım. Ayrıldığımız gün başlamıştı 8 ay kadar sürmüştü
hiç o konuştunuz mu o 8 ayda
Evet. Kendisi numarasını değiştirdi bu yeni numaram haberin olsun ama ümitlenme bizden olmaz dedi😂
ahahah kötü olmuş ya. Bilmiyorum ben çok çabaladım düzelmedi gittim. Sıra onda isterse gururunu yenip gelir düzeltir artık
Yok ya bir kere ayrılınca tekrar olmuyor. Bu dediğim olay da 2 sene önce. 2 senelik ilişkiydi ilk ayrılıkta bitti😀
Alakası yok duygualri gün veremezsin
Ama ayrıldığını kabullenir ve Normal hayatına devam edersen
Belirli bir süre sonra azalır
Erkekler ayrılık acısı mı çekiyormuş mfmmrmrkrkrkrnrkkd güldürme beni necmettin
Hiç ayrılık acısı ceken erkek gormedim etrafımda 🙈
12. Gün saat 23:56 da başlıyor saniyesi henüz ölçülmedi. Kesin bilgi yayalım..
Erkeğin mesajı azana kadar o da kişiden kişiye değişir.
Yürekten sevmiş bir erkeğin acısı ilk günden başlar
Erkekler ayrıldığını 1 ay sonra idrak ediyormuş 1 ay sonra pişmanlık başlıyor😃
yoo 2 -3 gun sonra zaten bitmiş ne diye yoralım kendımızı .
Bittiği gün bitiyor bende herşey, zerre umrumda olmaz
Ben hiç sevgili yapmadım hayatımda hep doğru insanı bekledim ve halen de bekliyorum
hergün kadına şiddet haberleriyle sarsılırken ne ayrılık acısı Allah aşkına seven insan kadınına düzgün davranır ayrılık aşamasına girilmişsede şiddete başvurmadan edebiyle ayrılır.
kişiden kişiye göre değişir ama benim baya bi sürer muhtemelen
Her erkekte farklıdır. Ayrıca değeri e göre değişir
Erkekler üzüntü nedir bilmez hayat onlara güzel:)))
2 yil oldu acı cekmem ama arada aklıma gelir bi üzülürum
Çoğu erkek kısa zamanda unutuyor başkalarıyla hayatına bakıyo biz hala onu düşünürken...:(
Sen de unut tutan mı var.
@Gkey991 unuttum çoktan
Hee tamam işte
Kadınlar bağırıp çağırıp durumu hafifletirler erkek öyle mi bağrı yanar , yüreği kanar da bir şey söyleyemez.
bizim buralarda ölüp gidenlerin arkasından ağlanır çekip gidenlerin değil.
Ne kadar sevdiğine bağlı.
Bazen uzun, bazen kısa
Birazda kişinin kendisiyle ilgili
İlk gunden itibaren tam 1 yil 1 ay oldu bugun devam ediyor
Acimi 😂😂 bayram ederiz aninda rus olga natasha aramaya cikariz
Asla mesaj atmam ayrılık varsa gidin gitmiştir benim için bitmiştir önüme bakarim
İlk an yani artık hayatından tümüyle çıktığına emin olduğun an yaşam çöküyor
Kişiye göre değişir. Kafaya takana 365. gün, kafaya takmayana 3. gün ağır sadece
Dunya nufusunun cogunlugunu kizlardan olustugu icin sikinti yok:-)
Kızların Aşkı belden. Aşağı Abazalık başka bir şey değil. Nere de o. Eski aşklar
ayrılık sonrası ilk rüyamda gördüğümde cok dayanılmaz olmuştu rüyamda görene kadar hiç hissetmemiştim ayrılık acısına dair bi şey
iletişime geçtiniz mi peki
hayır rüyada çok gerçekçiydi ama gerçekler malum iletişimime olumlu yanıt alamayacağımı biliyordum geçmedim o yüzden
31 den sonra başlar ayrılık acısı, otuz son noktadır aslında.
Ben ayrıldıktan 1 hafta sonra kaza yapıyordum 200 km ile unuturmusun diyorsan hayır unutmam bunu ancak erkek olanlar bilebilir😔
çoğu başka arayışlara giriyor hemen keşke sevenler sevmeyi bilenlere denk gelse
Bu 2. Kalp 💔 lığım bunu bile atlamam 2 ayı geçer
Erkeklere bakmayin artistlesip ayrilirlar sonra pisman olup donerler 1-2 aya belki hafta
Erkekler 1 yıl sonra ayrılık acısı çeker neden çünkü biri gelir bizden sonra o gidince kıymetimiz bilinir sonra keşke ayrılmasaydık falanlar filanlar sonra tekrar dönmeye çalışır bizde bir kez kapanır o kapı
Kızlar içinse ayrıldıktan sonra acı çekerler garanti net 1 ay 1ay sonra yazarlar ya hellalik isterler ya da özledim mesajı genelde öyle oluyor
Zaten ayrıldığın sevgilinden daha mükemmel birisini bulmuşsan ayrılık acısı çekmezsin eğer boştaysan çekersin. Ayrıca aşk yoktur libido vardır.
Bazı hatunlar saçmalamışlar 5 parmak bir değil ben birini 2 ay sevgili kalmamıza rağmen 6 sene sevmeye devam ettim
az rastlanıyor sizin gibilere
Kader kısmet işte gönül bu konacağı kalbi seçemiyor kıymet bilmeyenlere takılıyoruz maalesef
maalesef
Hayırlısı olsun senin içinde benim içinde umarım umduğumuzu buluruz birgün :)
inşallah ümidim var
Bi tutam da bana verirmisin o umuttan :)
bende de çok az var ama vereyim ümit paylaştıkça çoğalır belki :)
Tebessüm ettirdiğin için ayrıca teşekkür ederim :)
Rica ederim ben teşekkür ederimm
Bende rica edeyim madem
Severek ayrılmışsın
@Büük-memeli-kadın illaki severek ayrılmıştım ancak geride kaldı üzerimden geçti 10 sene
Evet benim de 1 tane öyle oldu mecbur ayrildim 2 sene unutamadım adami çünkü
Yaşanılması gerekiyomuş takılmamak gerek
bu biraz fizyolojik bir soru ayrılan erkeklerin hayatında ikinci bir bayan yoksa libido ve duygu durumuna göre 17. günden sonra 30. güne kadar kritik öneme haiz kendimden biliyorum
ayrılığımın 13. günü ve yalnızım önümüzdeki 17 gün sıkıntılı :)
Acımdan aşkımdan ölsem bile yazmam. Bana yazmayana yazmam
saygılı bir şekilde ayrılma olduysa çok çekmem. ayrıldığım kişiyi de bir daha aramam
Erkekler ulaşılamayacağını anladıklarında pişman olur bence
her türlü iletişimi kestim sosyal medyadan çıkardım kesinlikle haber alamıyor benden. Çok alışmıştı hep benim adım atmama şu an yok oldum resmen
Bu tavır hep tutar 😊
aniden ortadan kaybolan vefasız kızlardan sevgimizin azaldığını ve soğuduğumuzuda bilin. biz bize değer verip her koşulda seven kadın için herşeyi yaparız. kimse kimseyi yokluğu ile korkutamaz. sevgi yanında kalmaktır
Ayrılığın acısını yaşamak günle ayla alakalı degil bir erkegin sevdiğinden nasıl ve hangi sebepten dolayı ayrıldıgıyla alakalıdır
👏🏻
Tam 1 yıl olmuştu ilk defa yolda gördüm sadece baka kaldım dondum resmen herşey tekrar başladı hatıralar geldi acılar geldi.
İtiraf edeyim bir kaç tene dedikten sonra unutuluyor
erkekler neden böyle ya bu kadar kolay mı? Aradığını bulamazsa da unutur mu yine
Kadının intikamı ağır olur çünkü, o intikam almadan unutmak daha evladım
Evla dır önemlidir
başkasından mı alacak intikamı peki o şekilde yaparak sevmediğini kanıtlar bence
Ben mesela bir kaç defa atarım ama , medaj attıkça kızlar daha bir şımarık oluyor peşinde koşulması hoşuna gidiyor kadın sevse bile erkeği peşinden koşturması ona zevk verir eee koşmak ta bir yere kadar eğer umut yoksa unutmanın en iyi yolu başka tenlerdedir.
Başka birini bulırsa hiç üzülmez onların tek derdi boşta kalmamak
o kadar haklısın ki arayışa girmiştir şimdi bulamazsa geri döner
Çoğu erkek henüz sevgiliyken bile muhtemel sevgili adayı bulmuştur bile ayrılınca direkt ona yürür
kime güveneceğiz? Bu farklı ya diyorum sonra hayal kırıklıgı
güvenme aşık bile olsan ayakların yerden kesilmesin o kişiyi dünyanın en iyi insanı sanma her an bu ihtimalin olacağını bil
çok yanlış düşünüyorsunuz. biz gerçekten sevdiğimiz için bir daha başkasına bile bakamıyoruz. keşke sizlerde bizler gibi yürekten yıllarca sevseniz.
Başlar da evet çok etki etmiyor belki olayın şoku ya da gerçekliği ilk zamanlar koymuyor ama gun geçtikçe özlem artıyor, kaybettiğini idrak etmeye ve acı çekmeye başlıyorsun.
3 yıldır sevdam bitmedi yazmak istiyorum ama değicek birisi olduğunu düşünmüyorum artık
Yazma eskisinden daha iyi olmuyor
İlk 10 gün hayatımı kaybetmiş gibi hissediyordum nasıl yaşayacam onsuz diye şu an onsuz yaşıyorum ve yapacak birşey yok
Çevremden gördüğüm kadarıyla olsun, kendimden olsun şunu söyleyeyim. Erkeklerin umurumda olmuyor pek. Özellikle hayatımıza yeni giren biri, bir öncekini unutturuyor.
Hemen unuturum. Zaten yuzde 60 70 erkek opusmek icin sevgili olur. bassmak icin ya da
Yaşanılan acı ne kadar sa o kadar sürer çok seviyorsan çok çekersin takmoyosan 2 günde biter insan oğlu sevince çok abartır sevmeyi bilen kalmadı artık
yalan cinselliğini karşılayacak birini bulduğu gibi unutur seni
genclik yillarimda kaldi öyle seyler artk eskidik 😶
Aklıma her geldiğinde canım yanıyor o yüzden hatırlamak için elimden geleni yapıyorum yüreğim ağzıma geldiğinde boğuluyorum aşk acısı çok zor ozlelikle benim için
Bir erkek, binlerce kızla evlense bile yüzlerce yıl sonra bile ayrılık acısını unutmaz.
Ve 30 gün herkes için geçerli bir kural değildir.
gerçekten sevdiyse ve evlenmeyi düşündüyse ilk defa unutamaz mı yani
Pek sanmıyorum.
Temel olarak, evlilik olmadan hayat güzeldir.