Genelde 30 günden sonra erkeklere acı geliyor ve artıyor diyorlar doğru mu bu kızlarda da tam tersi? Saygılı bir şekilde ayrıldıktan sonra dayanmayıp kaçıncı günde mesaj atarsınız mesela?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanın vücuduna bir mikrop girer ve bir kuluçka sürecinin sonunda o mikrop sizi ateşler içinde koyar ve hasta olursunuz. ayrılmak hasta olmak gibi sanılsa da aslında böyle değildir. Ayrılmak bir parmağını, bir gözünü kaybetmek gibidir. İlk önce gözlerin hep onu arar. Parmağının yokluğunun Farkında olmadan o parmağınla yaptığın bir şeyi yapmaya çalışırsın ve bocalarsın bir süre. Kabullenmek konusunda problemli ya da saplantılı değilse erkek sonra yavaş yavaş varlığına alıştığın bir şeyin yokluğuna da alışmaya başlar.
30 gün kuralı diye bir şey yoktur. Gururlu bir erkekse sevdiğinden ölse yine yazmaz. Seviyormuş gibi yapıp eğlenmişse hiç acı çekmez, kabullenmeyi bilmiyorsa peşinden koşar durur, akıllıysa yerinde durur.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkekler ayrılığın en başında, olayın ciddiyetinin farkına varamıyorlar bence. Zannediyoruz ki basit bir durum veya geçici. Diyoruz ki, amaan kafamı dinlerim ne olacak. ama günler geçtikçe, olayın ciddiyeti bir çekiçle çakılan çivi gibi kafamıza kafamıza inmeye başlıyor.. bence de 1 ay mantıklı.. saygılı şekilde ayrılmaktan kasıt , karşılıklı anlaşarak ortak kararla ayrılmaksa, erkek de atmayabilir mesaj. . yani bu süre uzayabilir.. ama yok atıyorum bir anda bir olay olmuştur , kız basmıştır engeli nefret ediyorum senden deyip.. 1 hafta bile sürmez o paniğin başlaması.. ki şu var.. adamın duyguları da önemli.. kıza duyguları varsa , özlemesinin şiddetine göre değişir bu süre bence.. veya işte o panik durumuna göre.. ama şu görüşe katılıyorum. kızlar ayrılık anında çok üzülüp ağlar sızlar belki , sonra günler geçtikçe, bir iki çikolata, alışveriş , kızlarla dedikodu falan derken kendine gelir daha da rahatlar , erkekler de tam tersi başta çok rahat ve umursamaz davranıp günler geçtikçe paniğe kapılır.. BU önermeyi bende doğru buluyorum.. Ben de öyleyim..
230 Yorumla
+1 yılKankacım bu kişiden kişiye değişen bir durum. Duygusal bir erkek emin ol bir ayda unutmaz hatta ilk günden başlar sızlanmaya ağlamalara ya da benim için böyle en azından. Ama zaten seni takılmalık bir ilişki kafasında görüyorsa emin ol 2 gün sonra başka bir kadınla konuşmaya başlayacaktır. Ondan da yüz alamazsa sana geri dönme ihtimali bile var. Bir çok arkadaşım ve kendi tecrübelerimle erkekler için ayrılık acısı duygusal boşluğa girdiklerinde, artık eskisi gibi yazanı edeni, merak edeni olmadığından 2 haftaya kalmaz aklına düşmeye başladığında başlar ayrılık acısı. Kendini hiç bir zaman bir insan için üzmeye değmez. O da bir seni zaten sevmiyorsa emin ol üzülmüyordur, kendini hiç üzme hayat devam ediyor, başka insanlarla konuşmaya sosyalleşmeye çalış derim.
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevap için öncelikle. Dışardan çok sert gururlu inatçı birisi ama içten duygusal ve kırılgan bunu kamufle ediyor hep. Kolay unutacak birisi de değil evlilik planı vs yapıyorduk ciddiydik baya yani. Ama son zamanlar uzaklaştı ben üstüne düştükçe emeklerim boşa gidiyor gibi hissedince ayrıldım düzelir sabredeyim demiştim olmadı onda çaba göremedim. Güya o seviyormuş ama ben ayrılmak istediğim için sevmemişm öyle dedi. Gururunu yener seviyorsa eger düzeltir eskisi gibi olma sözü verirse oluruz ancak. 1 ay olacak nerdeyse. Bir kaç haftaya tamamen unutucam ben de
- +1 yıl
Kankacım öncelikle sana söylemem gereken birkaç şey var ; bir çok erkek duygusal görünüp kadınları etkilemeye ve onları anladığını düşündürmeye çalışır ki kadınların o duygusal yanıyla sanki ilgileniyormuş gibi bir izlenim yaratsın. Bunun sebebi kolay elde etmek ve istediğini alabilmektir. Evlilik planının ciddiyetini bilemem çünkü her ilişkide o evlilik bir kere konuşulur emin olabilirsin :).
Son zamanlarda senden uzaklaşmasının birçok sebebi vardır ; mesela onu çok daraltıyor veya artık eskisi kadar ilgisini çekmiyor olabilirsin. O da senin için çabalamıyorsa emin ol onun içinde bir duygu yoktur ve seninle zaten hiç bir zaman ciddi bir ilişki düşünmemiştir. 1 ay değil isterse üstünden 10 sene geçsin yine onun için bir şey ifade etmeyeceksin. Bu yüzden kendini üzüp, yıpratma derim. Bu arada eklemek istediğim bir şey daha var kesinlikle yargılamak için söylemiyorum ; birkaç haftaya tamamen unutacağım demişsin yani o da senin için duygusal bir ilişki değilmiş. Sadece gönül eğlendiriyormuşsunuz gibi geldi bana. Evlilik planı yaptığın adamı emin ol birkaç haftaya unutmazsın :).
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyla sitede ne kadar aşk acısı çeken var, erkek varsa bunları öğrenmiş olduk.:)
- Erkekten erkeğe değişir; Kimine göre kokusunu unutuncaya kadar kimine göre yüzünü unutunca ya kadar kimine göre ise asla...
- Karşısındaki insanın karakterini güzelliğine göre değişir; kaybettiği şeyin değerini fark ettikçe Herkeste onu arayacaktır.
- ilişkideki yaşanmışlıklara göre değişir; Yaşanan iyi günler kadar birlikte geçirilen kötü günler acılarda dahil. Birlikte ne kadar çok şey paylaşırsan. O kadar çok iz bırakır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
187Cevap
+1 yılMerhaba,Bunun için genel bir yorum yapamayız ancak ihtimalerle değerendirebiliriz.
Esen kalınız...🍃- Ayrılan erkek istemeden ayrılmışsa (istemeden ayrılmak karşı tarafın hatasından kaynaklı, evet seviyor ama böyle de devam edemez düşüncesinde) en fazla 5 ay süreceğini düşünüyorum, kaçıncı gün dersek 1 hafta sürebilir. Seven erkektir.
- Ayrılan erkek isteyerek ayrılmışsa yaşanmışlıklar adına birkaç gün üzülür ve unutur. Bu sevdiğini sanan erkektir, keyfi ayrılıktan bahsediyorum. Bu erkeğin pişman olma ihtimali yüksektir yani ayrıldığı kişiyi arayabilir; bunun için en fazla 5 ay gerekir, karşı taraf onu unutma sürecindeyken erkek ortaya çıkabilir, duyguları yenilenebilir ve ayrıldığı için pişmanlık yaşayabilir.
- Bir de her çiçeği koklamak isteyen erkek vardır; üzüleceğini düşünmüyorum dener dener birine tutulma ihtimali vardır ama amacı eğlenmektir. Bu erkek için ayrılık acısı düşünülemez, iş ciddiye binince ufak pişmanlıklar olsa da amacı zaten anı yaşamak olduğu için pek de etkilenmez.
43 Yorumla- +1 yıl
Bir kere de yazdıklarım kaymasa şaşarım...
- +1 yıl
Tabii ki karşılıksızsa uzun sürebilir ama tavsiyem olmuyorsa vazgeçilmesidir.
Hayat birinin ardından sürüklenecek kadar uzun değildir ve mutlu edeceği varsa zaten kabul edebilirdi.
Bilgisi yoksa da kişinin kendine acı çektirmesinin manâsı yok.
Erkekler ve kadınlar arasındaki fark şu özellikle ayrılık konusunda. Kadınlar ayrıldıktan sonra 1 gün 2 gün ağlar 1 ay ağlar acısı dinene kadar, kendine zaman verir iyileşmek için. Erkekler ayrıldıktan sonra yeni bir ilişkiye başlar veya acıyı unutmak için birşeyler bulur kendine bastırmaya çalışır. Ama bilmezler ki bastırmaya çalıştırdıkları duyguları er veyahut geç karşılarına çıkıp yaşayacaklarını. Bu yüzden ayrıldıkları kişiyi de özlemeye başlarlar, mesaj atarlar sonucunda ulaşmaya çalışırlar. Ama kadın geri dönmez çünkü iyileşmiştir ve duygularını bastırmak yerine yüzleşip yaşamıştır. Bu yüzden erkek ne yaparsa yapsın, ne kadar özlerse özlesin mesaj atarsa atsın kadın geri dönmez..
Bu tamamen benim kendi görüşüm her erkek veya kadın benim bu yorumuma katılmak zorunda değil, ben tamamen kendi yaşadığımı ve görüşümü anlattım. Ayrıldıktan sonra hemen her ay bana mesaj attı bana devamlı ulaşmaya çalıştı ama geri dönmedim. Ve sonucunda yeni bir ilişkiye başladı ama o da çözüm olmadı şimdi kendi kaybettiğiyle baş başa kaldı ama ben o yollardan çok uzun zaman önce geçtim ve mental olarak iyileşmeyi başardım.102 Yorumla
+1 yılErkekte yalnızlığın ve sevgilisinin yokluğunun kafaya dank etmesi 15 gün sürer. 😂 Sonra bu yavaş yavaş artar. Eski anılar, konuşmalar özlenir.😟😭 Kısacası 2 ay sonra adam dayanamayıp geri döner, ama kadın kabul eder mi bilinmez!😁🙃
Kişiye göre değişir... 😎
Benden gidenlerin 2 aydan fazla dayandığını görmedim bu güne kadar...
Haa eğer ben terk edersem 1 ay sonra pişman olurum,
birazcık özlerim,
aramak sormak isterim ama bunların hiçbirini yapmam, gururuma yedirmem.
Bunları düşündükten 1 2 saat sonra yine adamı unuturum.
Yıllar sonra "neydi lan onun adı? 🤔" derim... 😂😂77 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi özetlemişsin peki senin terk ettiklerin geldi mi :D
- +1 yıl
Sana birşey söyliyim mi?
Yemin ederim her zaman kaçan kovalanır.🤣
Benim terk ettiklerim kapıdan gitse bacadan giren tiplerdi😂 - +1 yıl
Ama neden terk ettim biliyor musun?
Beni üzeni terk ederim, koyarım kıçına tekmeyi de o yüzden 😈
Soran+1 yılben de üzüldüm çok emek verdim baktım karşılığı yok gittim. Çok inatçı gururlu bilmiyorum gelir mi...
- +1 yıl
İnatçı ve gururlu önemli kelimeler.
Maalesef dönmez kanka.
Haa çok çokkkkk sensizlikten ölecek kadar özlerse o zaman döner ınşallah
Soran+1 yılvalla sevgisinden büyükse gururu gelmesin istemem
- +1 yıl
İşte O yüzden gelmez zaten
Güzel soru. Sevilmediğimi ve aklının hala başka birinde olduğundan emin olduktan sonra 2 yıl evet tam iki yıl boyunca ne yazdım ne aradım ne de sordum. Bunca ortak arkadaşımız vardı yine her şeye rağmen kendimi toparladım. En sonunda ne mi oldu? Hemen açıklayayım efendim; zamanında bana yaşattıkları fitil fitil burnundan geldi ve bende insani ve vijdani görevimi yerine getireyim derken tekrar başladık. Keşke hiç başlamasaydık. Yine aynı bokları yedi ve ilk fırsatta beni kullandı. Üzgünün bebeğim hayat boyu sana mutluluklar dilerim ama bundan sonra gebersen de bir tas su vermek için sana karşı hiç bir adım atmayacağım. Ebediyen. Ama öbür dünyada senden hakkımı almak için koşa koşa geleceğim. Hadi çavv 👋
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj atmam, acı ne kadar dayanılmaz olursa olsun, bitti demişse yapacak bir şey yoktur. İçim içimi yese de, geceler uykusuz geçse de yazmam, aramam.
Ha bir anlık kızmışımdır, ayarı kaçırıp yeter artık demişimdir. O zaman kafamı biraz toplayıp hatamı anladığımda ararım ya da yazarım. Olumlu döner, olumsuz olur ona göre de elimden geleni yapar fazla zorlamam.
Seven insan zaten ben yanlış yaptım, özür dilerim diyen insanı geri çevirmez. Buna aldatma gibi şeyler dahil değil tabiki. Seviyor diye her şey sineye çekilmez. 🙂🙂🙂30 Yorumla Herkesin acısı sevdası kadardır, kadın erkek fark etmiyor. Sadece gördüğüm kadarıyla bazı erkekler gamsızmış gibi davranıyor ama içten içe kendini yiyor. Kendi adıma konuşursam haklı isem asla yazmam, ölsem yine yazmam. Unutmaya gelince unutmak kolay değil, özellikle gerçekten sevdiysen kim olursan ol kolay unutamazsın.
80 Yorumla
+1 yılSaygılı bir şekilde ayrıldıktan sonra bile mesaj atabiliyordum ama engelliydim kaç defa görüyordum selam veriyorum hayvan muamelesi yapılıyordu acı çekme olayına gelince duş sürem normalde 10 dakika ayrılıgin ilk 1 haftasında 30 dakikalık düşün 20 dk ağlayarak geçiyordu sonradan sadece uzaktan bakmakla geçti uzun lafın kısası 1 ayım zor geçti sanki zaman durmuştu görüyordum ama siklenmiyordum bu dahada koyuyordu sonra bı ara online oyunda denk geldi kendini başka bir isimle tanıttı içini dışını biliyordum ama kendisini başka isimde ve başka türlü tanıttı bende başımdan geçen olayı anlattıktan son Ra benim olduğumu anladi o gündür bu gündür artık umrumda değil yalancı olduğunu anladım ve para avcisiymis onu öğrendim
00 YorumlaAyrılık acısı her iki cinste de yakıcı olabiliyor. Yalnız kadınlar ve erkeklerde birbirine ters bir korelasyon var.
Ayrılığın ilk anında kadınlarda büyük bir acı boşluğu oluşur. Zamanla kapanır bu boşluk.
Erkeklerde ise miniminnacık bir acı başlar. Sonra erkeklerdeki bu küçük boşluk öyle büyür öyle büyür ki... Artık kapanmaz bir yara olur...22 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel açıklamıssınız gerçekten öyle. Benim azalıyor şu an onda artıyor mu diye düşünüyorum
Bana ilk günden gelmişti 2 yıl kadar sürdü 3. Yılda falan yavaş yavaş unuttum 4. Yılda hiçbir şey kalmadı
510 Yorumla- +1 yıl
Halen unutamamışsın bunu dediğine göre
- +1 yıl
Doğru söyledin. Bak öyle diyince mantıklı geldi
- +1 yıl
Abi o ne ya bir insan için değer mi. Hayatın merkezinde sen varsın. Kendine değer ver önce hayatına bak. Ben sebebini bilmiyrm iliskinizin ne derece boyutta olduğunu ama. Biten bir ilişkide yapılması gereken ileriye bakmak ve unutmak bence. Bilinçaltını temizle sana önerim elinde herşey
- +1 yıl
Herkese yeterince değer vermek değil. Bak benim arkadasm yaşadı çocuk çok daha fenaydı 6 ay odasından çıkamaz hale geldi. Ankara 'nın en iyi psikologuna götürdü ailesi. Ve çocuk iyileşti unuttu yeni birini tanıdı aşık oldu. Bana söylediği şey şuydu. Bilincaltimda temizlemem gerekiyordu doktoru bunu söylemişti. Birseyi beynine empoze etmek senin elinde ne kadar çok düşünürsen o kadar çok uzar bu mevzu. Senin istemen önemli.
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Ayrilik acisinin suresi kacan baligin ne olduguna gore degisir. Soyle dusun. Kacan kucuk bi zargana ise zaten deliydi der unutursun. Kacan orta halli cupra ise icin gider birkac gun. Kacan buyuk bir levrek ise feryadin dagi tasi inletir. Ama kacan mavi yuzgecli bir orkinos ise... Onu dusunmek bile istemiyorum 😄
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Anlık bir hırs , kavga sonucu ya da karşı tarafın ayrılma durumu hariç. Eğer bir erkek sakin bir şekilde bir kadından ayriliyorsa bunun içinde başka bir kadın yoksa. Zaten bitmiştir. Hayatta acı duymaz. Kıskankanmiyordur bile. Kadın egosu bunu kabul edemez... Vazgeçilmiş olmak hele sen prensesin diye yetiştirilen klasik türk hatunu hırsından herşeye saldırır...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benim 5 yıl sürdü bea abartısız ilk 3 ay net ara ara ağlamıştım sonra tüm kızlardan nefret ettim vs hatta ayrılalı 8bucuk 9 sene falan oldu ve benim halen hayatımda bi kişi olmadı onunsa şu an 6 yaşlarında kızı var 3 bucuk yıllık ilişkinin bitmesi bana çok koydu bea
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin çoğu acı falan çekmez aşın artık şunları ya. Çekiyorum diyenler ergenlikten kurtulamamış salya sümüklülerdir.
.
nişanlısının terk ettiği 1 hafta yıkık duran erkek kuzenim, sahilde kızla tanışınca geçmişine reset attı. Erkekler böyledir ancak yoklukta kalırsa hatırlar90 Yorumla
+1 yıl1 sene kendime gelememiştim, herkesten uzak durdum, ruhen yoktum, bedenen vardım, boş bir kabuk gibiydim. Kalbimdeki sevgi, mutluluk, tutku, aşk kaybolmuştu, yerine Öfke, üzüntü duyguları geliyor. Aradan kaç sene geçti bazen aklıma gelmiyorda değil. Ama ki 1 sene içerisinde kendimi toparladım. Hayatıma devam ettim her şeyin bir güzel anı, bide üzüntülü anı oluyor bende bunları yaşadım.
01 Yorumla- 1 yıl
merhaba size mesaj atıp sorabilir miyim erkekler gercejyen hatirliyormu
+1 yılSevgilimden anlaşmalı şekilde ayrılsam ve aşkımız bitmiş olsa yine icim yanar o ladar yasanmis seylerden sonra ayrılmak beni sokağa atılmış ya da evde kacmis sokaklarda perişan olmuş yavru kedi yapar günden güne kendimi avuta avuta unutmasinida bilirim eğer aradaki aşkın bittiğine inanıyorsam tabiksiide
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar hep ayrıldıktan bir hafta sonra geçici sevgili yaptığım için hiç acı hissetmedim. Hep yenisi oldu yanımda. Sadece bazen bazı şeyleri neden sineye çektiğim için kendime hiddetlendiğim oldu. Ama neyse bu da bir hayat tecrübesi aslında, bunu da yaşamak ve öğrenmek lazım dedim hep kendime..
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok kimileri için 1 gün kimileri için 2 gün kimileri için 1 yıl
önemli olan nasıl ayrıldığın değil karşı tarafa karşı nasıl bir düşünceyle gittiğindir
ben ayrılırken
" Ben sensizde yaşardım sevgilim ama senle bir başka yaşardım olmadı zorlamayada gerek yok"00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Ayrılık acısı fiziksel bir acı değildir. Kendini yarım hissetmeye başlar bir süre geçince. Severek ayrıldıysa her hangi bir nedenden dolayı. Daha uzun sürer. Bazen unuttu sanar ama bazen küçük bir şey ağlatır insanı. Evet. Erkekler de ağlar. Yapacak bir şey yoktur. O yara asla kapanmaz. Yerini bir tek acıyı çeken bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben birinden ayrılmıştım ama sevmedigim için ayrıldıgım için sorun olmamıştıda ben sevidigim biri tarafından reddedildim bir yıl sonra o bahsettigim olayın ardından ilk bir iki hafta yamulmuyorsam acıttı ama sonra geçti ve daha iyiydi ama şimdilerde o acı tekrar geldi ve unutamıyorum sanki içimde başka bir ruh varda rahatsız ediyor gibi oluyor bu his rahatsız ediyor
014 Yorumla
Soran+1 yılben de çok sevdim ama emek görmedim gittim severek. Seven insan belli ederdi bence. Seviyorsa gelirdi 1 ay oldu ses yok
Cevap sahibi+1 yılhım ne yapıyordu? yan, emek yo kderken neler eksiktİ? ve kendisi ne yapıyordu?
Soran+1 yılaramıyordu ben aramazsam soğuktu ayrılmıyordu da anlamadım ben de gittim
Cevap sahibi+1 yılhım soguktu derken sevgi göstermiyormuydu? ve hiçmi ayrılma falan demedi? ve ayrılmak için konuştunmU? yoksa konuşmadanmı ayrıldın?
Soran+1 yılkonuşarak ayrıldım durdurmaya çalılştı 1 2 defa
Cevap sahibi+1 yılhım ne dedi o konuşma çabalarında?
Soran+1 yılgeçiştirdi hep tamam falan dedi yine aynı ilgisizlik
Cevap sahibi+1 yıloha cidden ilgisiz biriymiş hiç sevgi işaretide göstermemişdir bir sevgi şeklinde ilgi falan normal ayrılmak istemen
Soran+1 yılçok nadir ayrılmak istediğimde sevgi gösteriyodu
Cevap sahibi+1 yılne dereceydide o kadar az sevgide yani yetersiz kalır
Soran+1 yılçok seviştim pişman olur mu ilerde
Cevap sahibi+1 yılyani 1 ay geçmiş üzerinden
Soran+1 yılatmaz herhalde artık
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimal bu birazda ayrılırken nasıl öyle tepki veridgine göre degişir de 1 ay fazla yani pek ihtimal veremiyorum
+1 yılİlk günlerde pek etkisini belli etmez ilk haftalarda da geçerli bu ama 2 3 4 haftalardan sonea kendini belli edebilir.. Düşünebilir. 1 ay sonra da olabilir erkeğine göre değişir işte bu ama kadınlar ilk gün baya bir acı çeker..
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler için ayrılık acısı tabii ki kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Ama bir erkek olarak kendi tecrübelerimden bir örnek vermem gerekirse, ayrılık acısı benim psikolojimi büyük bir ölçüde etkiler. Buna tam net bir süre veremeyeceğim ama en son ki ayrılık ile biten bir ilişkimde yaklaşık olarak tam 1.5 yıl onu unutmadım ve her an aklımın bir köşesinde kalarak hayatımı harap etmişti.
10 Yorumla
+1 yılAyrılıgin hemen ardindan öfke kirilmislik ağır basıyor sakin kafayla dusunemiyor insan sonrasında yaşantılar ara ara akla geliyor o bir iki ayda ilişkinin muhasebesi kendiliğinden tutuluyor onla beraber gelen eksiklik hissiyle anca kafaya dank ediyor
13 Yorumla
Soran+1 yılbir iki ayda iletişime geçilebilir yani
- +1 yıl
Muhtemelen
+1 yılLan bende diyorum bu şerefsizler üstünden yıl-yillar geçmiş niye yazıyor. Meger bu yüzdenmiş😂😂 Hayır ben ismini unutacak hale geliyorum.. Pardon kimsiniz diyorum. Demek sistem böyle çalışıyormuş ahaha 😂😂
30 YorumlaMüslümanım. Müslümanın sevgilisi olmaz eşi olur. Seven sevdiğini Allah'ın rızasından uzaklaştırıp ateşe atmaz. Bu yüzden ayrılık acısı da çekmez. İnsan insanı Allah için sevmeli. Fazi olana değil baki olandan hzaklaşırsa acı çekmeli gerisi hikaye.
62 Yorumla- +1 yıl
Bi erkek bir kızı nikahsız birliktelikle istiyorsa zaten o adam o kızı değil bedenini seviyordur buda tartışılmaz bir sonuçtur. Yok ben dokunamadığım bir kadını sevmek istemiyorum replikleri de fenomenlerin, sözde sanatçıların insanları islamdan uzaklaştırmak için kurdukları senaryolardır. Bunun da ayrıca vebali vardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer biz terk ettiysek aklımıza bile gelmez. Çünkü zaten sıkılmış veya hevesimizi almışızdır.
Eğer terk edildiysek evet ilk 15 20 gün oralı olmayız ama 1 ay sonra üzüntü özlem başlar, eğer bu süre içinde başka birisi ile oyalanmiyorsak tabi çünkü o ara başka bir manitaya yaziyorsak zaten eskiyi düşünmeyiz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Erkekte ayrılık acısı o gece başlar çünkü hemen kokusunu ve lezzetini arar.. Gerçekten tutkunsa her geçen gün melankolik olur değil ise unutup çapkınlığa başlar.
30 Yorumla
+1 yılBunu erkeği kadnı yok bence ya haklıysam acı falan çekmem ben terk edildiysem oan canımı actmasına izin veririm 1 hafta sonra unuturum gider. Yarım kalmş bir ayrılık ise naparsam yapayım yok unutamam dayanamaz mesaj atarm ararım net.
10 YorumlaEğer 1 yıl ve üzeri ilişkiyse ilk zamanlarda üzerinden yük kalkmış özgürleşmiş gibi hissediyorsun bu sebeple 1 ay sonra acı çekmeye başlıyorsun ve giderek artıyor yani sonradan ben ne yaptım diyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet 1 yıllık bir ilişkiydi onun son zamanlardaki ilgisizliği yüzünden ben ayrıldım umarım son aylarda bana yaptıklarının farkına varır
+1 yılBabamla annem boşanali 15 yıl oldu. Babam hâlâ anneme aşık hâlâ bosanmak istemediğini ama elinden başka hiçbir şey gelmediğini söylüyor yani erkekten erkeğe değişir.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok ilginç bir durum
- +1 yıl
Yani evet ama böyleleri de var.
Erkek aşık oldu mu acısı hç bir zaman geçmez sadece alışır, unuttum diye kendini kandırır, aşk böyle çok sık görülen bişey değil ömründe insan bir kere aşık oluyor sadece, yeni insanlarla konuşur sevgili olur ne bilim evlenir belki ama aşık olduğu insandan bir parça arar hep, ne bilim gülüşü benziyordur sesi benziyordur veya bakışı fiziği boyu kilosu benziyordur içinde hep bir yara kalır yani ayrılık acısı gerçekten seven aşık olan bir insandan geçmez bitmez
30 Yorumla
+1 yılAyrılmam o acıyı çekmek istemem.
Sevdiğimin yokluğu düşünülemez.
Ama bir yerde okumuştum 1 hafta sürüyormuş
Erkekte ilk gün oh iyi oldu dermiş sonra ben ne yaptım olurmuş.
kadındada durum tersi olurmuş.00 YorumlaTerk eden erkekse acısı sonradan vurur. Ama terk edilen tarafsa o anda vurur ve en az 2 ay vurmaya devam eder. Sonrası beyin kendini korumaya başlar ve düşünme yapısı değişir insanın. Yaşanılan şeyin büyüklüğüne ve ayrılış şekline göre de değişir.
03 Yorumla- +1 yıl
beni dün terk etti sence de gerçekten acı çeker mi
- +1 yıl
aşıktı seviyordu biliyorum ama bazen sevmek yetmiyor
- 1 yıl
merhaba terk eden erkek ne zaman hatırlamaya başlar nikaha günler kala olmadı aslında terk etmedi ailesi istemedi ilkin yine birakmiuordu tüm aile üstüne gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılDayanılamayacak bir hal almadı hiç bir zaman. Annem beni, başkaları için kendimi harap etmem için doğurmadı. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil. Fazla takmayıp, önüne bakmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bende bu kadar takıntılı olmasaydım
- +1 yıl
Takıntı iyi bir şey değil. Önüne bakmalısın bir şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGün olarak hiç saymadım ve tutmadım, yalnız boşluğa düştüğüm amda belikide dayanılmaz bir hal alır, bunun içinde kendimi elimden geldiğince başka uğraşlara veriyorum veya kafa dengi arkadaşlarla bir araya geliyoruz, benim yaptığım bunlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevmişse zor yıllarda geçse adının duyulması bile insanın yüz ifadesine yansır. Günümüz aşkları hediye İnternet paketi gibi günlük, haftalık, aylık olduğu için yorum yapmıyorum.
10 Yorumla Valla ben bı kere o acıyı yaşadım. Sonrada bayanların dediği gibi ruhsuz öküz bı insan oldum. Bundan sonra da karşıma çıkacak bütün hatunlar beni ruhsuz öküz olarak tanımlayacak.
Ha varsa kendine güvenen hatun. Ben hala uğrunda ölmeye değer bı aşkla severim. Yeterli bana kaderim olduğuna inandirabilsin.12 Yorumla- +1 yıl
Abim 40 yaşındasın yaww boş ver
+1 yılAcı macı onlara işler mi bacı ya bizde de 3 gün sürüyor. Yemeden içmeden kesilip, sürekli kustum. Hastanede serum bile takıldım. Sonra yeni manita arayışları tam gaz devam 😂
11 Yorumla
+1 yılValla ben sevdigim kisiyi unutamiyorum.
Iliski bittikten 6 7 ay sonra unutmus gibi oluyorum ama ona dair herhangi bir nesne veyahut yasanmislikla karslastigimda icimde yeniden birseyler canlaniyo bi arayis icine giriyorum00 Yorumlasen ne zaman onu unutup hayatında mutlu olursan o zaman ,çünkü ondan geri çektiğin sevgiyi hisseder.
40 Yorumla
+1 yılHerkesin acısı, sevgisi kadar...
-Müslüm Gürses50 Yorumla
+1 yılÖlüm ile ayrılığı tartmışlar.
Elli dirhem fazla gelmiş ayrılık
#karacaoğlan50 YorumlaOnlar acı çekmez bünyelerine ters başka hedefe yönelirler direk.
25 Yorumla
Soran+1 yıliğrençler
- +1 yıl
3 aydır onun için her gün ağlıyorum gitse bile ona şarkılar şiirler yazıyorum genelleme yapmayın lütfen
Soran+1 yıl@coldplaylistener enin gibi erkekler de bize denk gelmiyor işte ancak öküzler buluyor bizi şiir yazan bendim ilşkimizde hatta
- +1 yıl
açtığım konuyu oku orda yazıyor neler çektiğim :(
Bitiriyorsam sağlam sebebim vardır ve kendimi paralamam. Eğer terk edildiysem beni kaybetti diye düşünür yine yoluma bakarım.
Kimse için kendimi harap edemem.00 Yorumla17 yaşımda Gerçekten hoşlandığımız bir kız arkadaşım vardı o da benden hoşlanıyordu. 2 3 yıl konuştuk hem dost hem sevgili gibiydik daha sonrasında birden birbirimizden koptuk hem o hem ben. Hâlâ unutamıyorum arada sırada profiline gidip fotoğrafına bakıyorum. Onun haricinde normal kız arkadaşlarımı unutmam maximum 2 haftamı alır. Ama o kız sanırım bir ömür aklımda kalacak.
00 Yorumlaİlişkiye bağlı gerçekten sevdiğin birinden ayrıldığında yıllar geçse bile acısı bitmiyor ama sıradan bir ilişkide yeri geliyor 3 gün 1 hafta 1 ay gibi süreler oluyor
00 Yorumla
+1 yılmesaj falan atmam ayrılmışsam yapmıştır birşey seviyorsam bile kalbime gömerim o orda eğlenirken ben burda yas mı tutayım niçin kimin için değse canım feda değmiyorsa elveda
00 Yorumla
+1 yılben öyle uzatmam 2 bomonti alırım düsünmem gereken ne varsa üzülmem gereken ne varsa hepsini bir gecede yaşar ve sonunda içimde öldürüp arkama bile bakmam
00 Yorumla
+1 yıl7 yıllık birliktelik bittiğinde ilk 3 hafta bildiğin şarapçıyı vermiştim... jüriden kaldım son sınıfım üni de hem de son projem... ondan 3 hafta sonra bütten geçtim... o kadarcık!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılberaber olduğum ilişkilerim.
yerleri doluncaya kadar sürüyo
Kimse vazgeçilmez değil30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin acı çekebileceğine olan inancımı kaybettim
34 Yorumla- +1 yıl
şimdiki erkekler ilk günden başkasını buluyolar
Kızın sikinde bile olmadığımı bensiz daha mutlu olduğunu duyduğumda
40 Yorumla
+1 yılErkekler uzulmez yawrum yerini baskasi en kisa zamanda doldurur
36 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bişey genelleme yapamazsınız ben köpek gibi ağlıyorum arkasından
- +1 yıl
Canim benimm sen türunün son örnegisin umarim en kisa zamanda barisir ve mutlu olursun sevdiginle 🙏🏻
- +1 yıl
inşallah ama zor hiç aklına geldiğimi bile sanmıyorum :(((((
- +1 yıl
Eger kaderinde varsa 10 yil sonra bile bir yerde karsilasir kaldiginiz yerden devam edersiniz Allah buyuk 🙏🏻
- +1 yıl
inşallah :(
- +1 yıl
Erkekler insan degill mi yani herkez aynı degill👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılYüzsüzse hiç bir şekilde acı hissetmez. Sevmiyorsa hissetmez. Ama ne zaman o kızı başkasıyla görürse o anda etkilenir. Şiddeti sevgisi oranda etkiler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Toksik bi iliskiyse hep yasadiğin bi aci oluyo sürekli ayrılip barisiyosun bu aci koymamaya basliyo bir ay gecince aci azalip rahatlama oluyo bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer umut varsa biraz bekler ve kusurlu olan taraf erkek değilse çok uzun süre yazmaz ama o hatalıysa 2 haftayı bulmadan mesaj atar. Umut yoksa ilk gün uyuyamaz ve sonuna kadar onu düşünerek üzülür ilk 1 ay her gün onun fotoğraflarına bakarak, üzülmekle geçer ve her gün en az 1 kez fotoğraflara bakar. 1 aydan sonra hayatı akışına bırakır ama üzülmeyi bırakmaz, malum kişiyi unutmaz.
20 Yorumla
+1 yılBen 30 gün sonra yeniden doğuyorum yeni limanlara yelken açıyorum
30 Yorumla
+1 yılValla bana okul tatil olunca olmustu (6 ay sonra). Baya tekrar yazasim falan gelmişti de tabi gerek yok böyle şeylere.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 3 buçuk yılda anca geçmişti ilk aşkımda. Ya bu yaşa ve durumlara göre değişir o sıralar daha 14-15'dim artık kısa sürer.
00 Yorumla
+1 yılhttps://voca.ro/13oe2ypzYIIU genellikle böyle tabi
00 YorumlaBende en çokok can yakan şey şu oldu ayrıldığımız zaman gece olduğu için kime iyi geceler diyeceğimi bilemedim. Bu yaklaşık 2 ay sürdü.
10 Yorumla- Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler için ayrılık acısı kaçıncı gün dayanılmaz hale gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler