Neden sürekli karşı cinsi eziyorsunuz?

Öncelikle şunun altını çizeyim; bu bir genelleme değil. Sadece yapanlar için konuşuyorum. Sitede bu aralar çok görmeye başladım. Sürekli karşı cinse karşı bir saldırı ve aşağılama durumu söz konusu ve daha da üzülesi sürekli “Türk kadını” ve “Türk erkeği” üzerinden genelleme olarak bunun yapılması. Erkeklerin bir kısmı kadınlara kezban diyor, yine kadınların bir kısmı erkekleri kısa boylu ve parasız buluyor vs. Daha neler neler. Sürekli bu kezbanlık ve boy üzerinden bir aşağılama söz konusu. Benim daha önce hem Türk hem de yabancı erkek arkadaşım ve flörtüm oldu reelde. Yine eğitim dolayısıyla bir sene Avrupa’da da yaşadım ve emin olun tüm bu saldırılarınızın ırk, dil ve dinle alakası yok. Yani Avrupa’da hiç trip atan kız yok mu sanıyorsunuz? Ya da Fransız erkeklerin hepsi en az 180 falan mı? Şahsen kendi adıma her iki cinsin de yaptığı genellemelerden çok sıkıldım. Devamlı bir yerme durumu söz konusu soru ve görüşlerde. Herkes için demiyorum ama emin olun marketteki avokado bile bazılarınızdan daha olgun. 🥑
Neden sürekli karşı cinsi eziyorsunuz?