Şu tirplerinden aşırı bıktım. Siz peki karşı cinsin nesinden bıktınız? Cevaplarınızı bekliyorum.
#Sesizlerinsesi
#Sesizlerinsesi
Şu bir laf var Ya ortada dönen " Ama bak siz açık giyiyorsunuz biz bakalım diye o yüzden bakıyoruz " açık giyinmeyi savunan birisi değilim ama bu sapıklığa uydurulan bir kılıftır bu bir bahane değildir, bahsettiğim anlık bakıp geçmek değil taciz boyutunda bakmak ve rahatsız etmek bunun bahanesi açıklık değil geçen birisi pantolon ve gömlek ile gezerken bile rahatsız edici baktılar yazmış... sapıklık var kardeşim açık giyene de var, kapalı giyene de var gözlerine sahip çıkacaklar bahane bulmayacaklar aynısı annelerine ve kardeşlerine yapılsa böyle demezler
Artık erkekler trip attığı için bende bitmek bilmeyen triplerinden bıktım
Katılıyorum kesinlikle
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 😊
Ulaşılmaz sanmalarından. Tabi genele vurmak saçma olur sonuçta karakter meselesi
Cevap
23Cevap
bıkmadım bir şeyden.
Surekli kadinlari elestirmeleri ve bizi egolu erkek dusmani paragoz canavarlar olarak gormeleri cevaplarda oldugu gibi
👏👏
ne istediğini bilmeyen kadınlardan bıktım efendi erkek ister bulunca yok der pçlerle takılırlar saygı görmüyorum derler
En nefret ettiğim trip atmaları yeni tanişsamda öyle mesafeli olsanda öyle evlide olsam farketmiyor
Herşeynden desen yalan olmaz bütün gün 10 15 karıyla uğraşıyorum içlerinde oldukça ister istemez soğuyorum
Sorun çıkarıyor olmalarında bide şizofrenler bir çoğu kafasında kuruyor.
Amacım normal sohbet arkadaşlık deyip tek derdinin cinsellik olması dürüst olmaması
İnatçılık
Trip naz
Sohbet muhabbet kabiliyetinin olmaması
Kibir sogukluk
Fazla şımartılmış olmalarından. Ki o da bizim abaza erkekler yüzünden orası ayrı.
Kuduruklukları. Yani şu fazlalıkları olmasa aşırı kafa dengi insanlar.
Beklentilerinden ve kolayca 'bosluga' düşmelerinden.
Kıskançlıklarından. Genelleme olacak ama bu kıskançlık çoğu hemcinsine hastalık derecesinde.
Hemcinsinde#
Naz niyaz ve trip
a davık ya ben diyorlar. Cevabını bildiğiniz sorular sormayın karşiim yaa offf
Bıktm bunlardann
Umursamaz tavırları beni delirtiyor
Trip, aptallık.
Kalbi çirkin kadınlardan
Afrasından tafrasından. 🤣
Mırın kırın etmesinden vereceksen ver vermiyceksen ne uğraştırıyon
Gözlere bakarım.
Yanlış soruya mı cevap verdin acaba🤔😊
Sürekli söylenmesinden