Dakikalardır hangi halini yazsam diye düşünüyorum 😏 ama fark ettim ki varlığı yetiyor. Sesi bakışı mesajı gülüşü öpüşü dokunuşu, muzip muzip bakması, gece uyandığımda beni izlediğini görmem… her ne yaparsa yapsın “yanmışım ben” diyorum
Birinin belimden çekmesi bunu dememe sahip olur bunu yapmamız için zaten yakın olmamız gerekir hem de bunu yaptığında gerçekten etkilenirim, bana göre çok özel Bi hareket
Mesela merhamet duygusu oldugunu görsem, ve bana olan saygısı, beyfendiligi, bir kadına nasıl konuşacağını bilmesi. Bunları görürsem zaten yanmışım derim🍷
Elit keko ve serseri tarzı bir erkek olması, drift çekmesi ve gülüm yavrum kelimelerini kullanması kanında p.çlik olması lazım ağzımın suyu akıyor böylelerine..
Bacak dekolteli bir elbise giyip tabi güzel bir fizik ve bacaklara sahip olan biri için diyorum. Bacak bacak üzerine atıp yavaşça gözünü bana çevirmesi
Sahiplenmesi mesela ben biraz hayta biriyim ve bak bunu sakin yapma veya lan gel buraya iki dakka rahat dur diyerek sahiplenici ve mücadeleci ruhla hitap eden kisiler beni hep etkilemistir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İçtenliği çekim gücü bakışı gülüşü ve ses tonu
Öyle bir iki harekete yanıp tutuşmam.
😂😂😂 ahahaha bu muymuş fenomen videolu görüşü?
Neyse işte budur sanırım, şu gülüş, aynı anda hem yaramaz hem utangaç ☺
Dakikalardır hangi halini yazsam diye düşünüyorum 😏 ama fark ettim ki varlığı yetiyor. Sesi bakışı mesajı gülüşü öpüşü dokunuşu, muzip muzip bakması, gece uyandığımda beni izlediğini görmem… her ne yaparsa yapsın “yanmışım ben” diyorum
Birinin belimden çekmesi bunu dememe sahip olur bunu yapmamız için zaten yakın olmamız gerekir hem de bunu yaptığında gerçekten etkilenirim, bana göre çok özel Bi hareket
Mesela merhamet duygusu oldugunu görsem, ve bana olan saygısı, beyfendiligi, bir kadına nasıl konuşacağını bilmesi. Bunları görürsem zaten yanmışım derim🍷
Kendimi güvende hissetmemi sağlayabiliyor ise, yanında dünyanın en önemli varlığı en güzel kadını gibi hissettiriyo ise... birde temas...🤗
Elit keko ve serseri tarzı bir erkek olması, drift çekmesi ve gülüm yavrum kelimelerini kullanması kanında p.çlik olması lazım ağzımın suyu akıyor böylelerine..
Bacak dekolteli bir elbise giyip tabi güzel bir fizik ve bacaklara sahip olan biri için diyorum. Bacak bacak üzerine atıp yavaşça gözünü bana çevirmesi
Yok valla ışıkları söndürdük biz
görmediğimiz göze yanmayı bıraktık biz
Görünmek isteyen kendini yakar
Ama yanmayı bıraktık biz😂😂
İşte buu💃😂
Abi sesli nah çekebilen erkek karizması diye bişey var👍🔥
Hahaha 😁
belden tutup kendine çekerse beni bi sıcak basar. tam orada anlarım 🐥
Delici bakışları ve benden daha zeki oluşu bunu dememe sebebiyet verebilir 😄
Gözlerimin içine melun melun bakarken o kiraz dudaklarından şu cümlelerin akması. "Yemek hazır gel lan."
İçtenliği, olayları dümdüz anlatması, üslubu, zarifliği..
Salak sulak dengesiz hareketleri😄
Ben bunları görünce vay ben yanmışım vay ben nerelerr gidem diyorum.
O bir bakışı var o bakışı yakaladığım anda başka bir moda geçiyor o an yanmışım ben diyorum
Bana karşı tahammülü yüksek (ki cok zordur) birini bulunca ben bi yükseliyorum
Dilini iki dudağı arasında çaktırmadan gezdirdiğinde
Saçlarımı çekip ensemden öperse eridim bittim demektir 🤭😅
Istediğim tonda bir ses tonu var. Eğer ses tonu öyleyse derim yani
Ben gibi sanırım
Tek bir kişide vardı o ses tonu. Sen değilsin yani abi
Tabikide ben degilim ironi yaptım
Hareketlerine konuşmasını zekasına ve en önemlisi gözlerinin içi gülmesi bir tatlı gülüşü
Güzelliği ve zekasına, bir o bakışlar var ya işte ona yanıyorum
Hiçbir hareketi. Sadece aurası, enerjisi, kalbime doğanlar.
Konuşması zekası başka türlü mümkün değil etkilenemiyorum.
Bir bakış var, 100 Lily Auldrin gücünde, onu yapabilen öldürüyor.
Gözlerimin içindeki çello eşliğindeki aşk dansına neden olacak delici bakışları
Se s tonu diyorum ... ilk atışı yapan şey... Pilim 0 dan %50 oluyor bı anda ☺️ mükemmel hissediyorum
Ben gibi yani
Hayır beğendiğim biri vardı onunkini kastettim...
🙏🙏
Sağol canımmmm😘
Rica ederim ☺️
Eğer az da olsa tensel çekim varsa o kişiyle aramda her hareketi tahrik eder
Sahiplenmesi mesela ben biraz hayta biriyim ve bak bunu sakin yapma veya lan gel buraya iki dakka rahat dur diyerek sahiplenici ve mücadeleci ruhla hitap eden kisiler beni hep etkilemistir
Kral sezen aksu nun ekmeğini Sertap erenler levent Yüksel falan bu kadar yemedi bak 😀
Bana tatlı tatlı bakarsa ayyy. 😍
Dudağını ısırması, kuruyan dudağını diliyle ıslatması vesayre
Hareketi bilmem ama şefkati, ilgisi ve merhameti olabilir
Kola girip sana yaslanmasından daha güzel çok az şey var bence
Bence insanlara uyan ve diğer insanlara uymayan hareketler var.
de çok hareket var sayamam
Belime sarılıp boynumu öpmesi 😌
Öyle bir şey olmaz
Bakışına düşüyorsam, yanmışımdır :)
Samimiyeti, gülüşü, bakışı
Tek elle avuç içi ile direksiyonu evirip çevirmesi
Aaahaa ne alaka
Aşırı iyi hareket
Vala çok ilginçmiş nediyim
Bazen bir bakisi bazen bir gulusu
çok hareket var sayamam
Örneğin bir tane söyle?
Bir gülüşün yeter kanarım inan ateşler içinde yanarım inan sen sevmesende severim inan
Elindeyim işte oyuncak gibi
Karşımdaki partnerim olan bayanın bana bakarak duraklarını ısırması sanırım
Ses tonu, bakışları, benimle konuşurkenki ufaktan dokunuşları beni her zaman etkiler.
Rahat davranıp çekinmeden istediğini yapınca
Keskin bakışı 🔥
Zekası
Dudaklarını ısırması ve bakışları 😏
Mantıklı olması ve mimikleri
Alnımdan öpmesi..
Zekası
Daha sen sorarken heyecanlandım bak şimdi..
ne bileyim şu an aklıma gelmiyor
Bana bebeği gibi davranması
bi bakış bi bakıışş
Öyle bir hareket yok
Hanımhanımcık zekası
Dudaklarını ısırması aynı anda o bakiş 😊