" Sesin o kadar güzel ki yalan söylesen inanırım. "
Demiştim.
Demiştim.
Sevgilim geleceğin biricik babası, baba olmanın sevinci en çok yakışan adam benim umut kaynağım benim cumartesi gecem pazar kahvaltım bir babalar günün daha çocukların olmadan geçirdiğin için üzgünüm ama önemli değil 🤭 önemli olan gelecekte çok güzel baba olabilmen bu yüzden geleceğin muhteşem süper babasının babalar günü kutlu olsun 😇 ❤️
😂 Eski sevgilime baya döktürmüşüm. Keşke haketseydi... Daha nice şiirler yazmıştım.
Arkadaşlarla işten çıkmış eve giderken bisiklet kullanan sarışın ve güzel bir kızın yanından geçerken kızın duyacağı şekilde " şöyle güzel bir kızla evlenmek isterdim" demiştim. Bunun üzerine kız utanarak başını öne eğip biraz gittikten sonra bisikletiyle geri dönmüş ve sanki "benimle evlenmek isteyen erkek hangisi acaba? dercesine bize dikkatli dikkatli bakmıştı.
"mehtabı, gözlerinde gördükten sonra kör oldum" gibi cümleleri, inandırıcılığı açısından, pek sarfetmem. Olumlu bir şeyler söylemek istersem, gerekçelerini de aynı mesaj içinde veririm.
Cevap
26Cevap
Gözlerimi gözlerinde demledigim.
Ekmek kokulu yüreğini öptügüm.
Kalbimi kalbine emanet ettiğim.
Yokluğunda üşüdüğüm. Varlığında yandığım.
Seni sevmek mi dediler...
Kalbinden öptüğüm erkeğimdir dediğim.
🖤🥂🖤
Platon iyi ideasını güneşe benzetirmiş seni görseydi fikri değişirdi demiştim en son
En fazla soyledigim sey iyisin, yakisiklisin efendi cocuksun, tatli bir beysin, parfumun cok guzel kokuyor, sesin cok guzel bu kadar. Kadinlara daha cok iltifat ederim
"Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duanın yeryüzündeki cevabisin . ..." demiştim
Sen aklına koyduğunu başarırsın, çünkü senin inanılmaz gücün var sevgin de varrrr
Ben iltifat etmekten nefret ediyorum dedim ya ughh tekerrür eden şeylerden de sınırsız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Gözleri çok güzel diye vatan gözlüm demiştim
Ne alaka diyenler olabilir vatanım kadar güzel gözleri vardı çünkü mk
Sevgilim dışında kimseye iltifat etmedim bir sürü şey söylemişimdir ama rahmetli babama Tom Cruise'm derdim sürekli
Karşı cinse iltifat etmem ben. İltifata ne gerek var?
İyi olarak söylemiştim iltifat olarak sen tam bir canım demiştim 😊
Ananın mamına sağlık ne güzel kız doğurmuş demiştim
Yani içimden
Delı bal gibisin baştan yakıyon sonra tadın gelıyor🙂🙂
Geceyi düşlerine örterim rüyalarında yıldızlar olsun diye. Demiştim
Karşı cinse kim olursa olsun hiçbir iltifatta bulunmadım.
Çok kompliman yapmışlığım var lakin sabah sabah motor soğuk şimdi aklımda değil😃
genelde benle birlikte olan eskort bayanlara askim derim. hoslarina gidiyor bayaaa.
Komşumla birliktelik yaşadım î evlenmeden önce tabi
Sen bana kilisede seccade açtırırsın. ❤️
bir kız için sesi çok güzeldi muhtemel kendisi de güzeldir demiştim,
hoşlandığım kişi de sesle olsa benim sesim de çok güzel demişti ben de daha ne kadar yakışıklı olmayı planlıyorsun demiştim (ama içimden)
-Xxx günde 2 litre su içiyor musun diye sormuşum.
O da? niye demiş.
Bende:2 litre altına düşme çiçekler susuz kalırsa ölür demişim.
Fatih sultan mehmet istanbulu fethetmek için gemileri karadan yürütmüş, senin gönlünü fethetmek için gemileri nereden yürütmem gerek
Sevgilime bu hayata geldiğime şükredecegim ve şükrettiğim tek sebep sensin demiştim.
Omuzun çok huzurlu ev gibi demiştim. O ev başıma yıkıldı tabi o ayrı konu.
Göz rengi güzel olanlara gözlerin çok güzel derim sana da demiştim
Saçma bir iltifatmış yazdığın. Yalana inanırımı laf olsun diye demiş olsan bile günün birinde yalan söylemeye teşvik eder😂
"Sesin çok güzel. Asık olurum bak" demişim
Pek beceremem bu love işlerini😃
Zeki ve güzelsin diyorum arkadaşıma genellikle.
Kaşların yay kipriğin ok vırduğunu öldürürsün
Doğal afet diye size mi diyolar ☺️
Senin kaç soru hakkin var dakkika başı soru soruyon
neden sürekli karşmdasn
Hayatımda duyduğum en saçma ses iltifatı
"Hep iyi ol, Sol yanımı hırpalayan"
Şu anda aklımda değil sabah marş basmıyor :)
Başka bir Örneğin yok senin bu dünyada birtanesin.
iltifat etigimi bile hatırlamıyorum
İyi birisin falan demiştim yani en son
Hatırlamıyorum
Maşallah gözlerin ceylan gibi
Dokunsan boşalırım.
söyleyemedim
Yokkk
Hiç etmedim.
At gibisin
Seni yerim 😅😅😅
hiç etmedim
Hatırlamıyorum