Ben hayatımda böyle bir erkek tanımadım?

ben hayatımda böyle bir erkek tanımadım. Benden çok hoşlanan da oldu etkilenmeyen de ama bu başka bir şey. Bir şey rica etsem asla iki etmez. söylediğim en ufak şeyleri bile unutmayıp sonrasında küçük imalar yapıyor ama bir o kadar da bana karşı tepkisiz. ya ben benden bilgili olduğu için işle ilgili sık sık soru soruyorum whatsapp son görülmesi açık ve benden ya da iş grubundan mesaj gelmese girdiği yok fakat gruba mesaj geldiğinde saniyesinde görür ben attığımda hep 8 dakika sonra 10 dakika sonra cevap veriyor sırf bir kere 1 saat geç cevap verdim diye görüldü atmıştı. telefonu elinden düşmez biliyorum bunu. bir keresinde trende aynı agona denk gelmiştik ben onu tanımadım farketmedim ama o beni tanımasına rağmen yol boyunca sesini çıkartmamıştı hatta bakmamıştı bile taki ben fark edene dek. gördüğümde de şey dedi gülerek "bu kadar şaşırılacak ne var" ama tren çıkışında da afedersiniz öküz gibi hızlı hızlı önümden yürüdü sanki tereddütte gibiydi ama arada bir kafasının ucuyla arkasına bakıyordu. beklemekle beklememek arasında kaldığı açıktı da insan bi bekler ya öküz müsün boyum kısa napim peşinden mi koşiyim yetişmek için. bazen ilgimi çekmek için aşırı hareketler yapıyor ama iş yerinde bir gerginlik olduğunda kardeşim bak şöyle ya da abi bunu buraya koyma falan tarzında pazarcı ağzıyla konuşuyor. kısacası yorumu size bırakıyorum. bi yol gösterin ya valla
Ben hayatımda böyle bir erkek tanımadım?