Aşk İlişkileri Kızların toplu ya da göbekli erkek sevdiği doğru mu? Doğruysa nedeni ne olabilir? Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hadi devam Güncellemeler+1 yıl Değişti öi görüşler Kızların toplu ya da göbekli erkek sevdiği doğru mu? Doğruysa nedeni ne olabilir? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. İster göbekli olsun ister göbeksiz mühim olan adam olması 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Vayyy 👏👏 farszi bir slpgan mı, çok çektim artık bu kanaate vardım mı Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onlarda kendilerini kandırıyor, öyle diyen erkeksizlikten der. 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Mankenlern yanında hep göbekli Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Şişko göbekli erkek seven kız da kiloludur çünkü göbekte kilo da iyi birşey değildir. 1 3 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ama ilik gibi kızların yanında göbekli tiplere ne dersin Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl İki ihtimal ya parası var ya da huyu suyu göbeği görmeyecek kadar güzeldir. Yorumla Cebeufuk +1 yıl 😄😄👍👍 Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yalan nasıl erkekler kilolu göbekli kadınları sevmiyorlarsa kadınlar da öyle 2 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Arkadaşlar kendinizi kandırmayın kızlar göbekli erkek sevmiyor 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Sevenler çıktı ama Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Göbek möbek ikinci plan. En başta paraya bakıyorlar maddiyat 1 0 Yorumla
Arrowen Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olum bak kandırmayın kendinizi, yok öyle bir şey 3 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Yok ben göbek bırakmaya başkayacaktım, sevindim😉😅 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim için her zaman bir adım öndeler 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Iyi bari sehir efdanesine donusmeye baslamisti durum😉☺️
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ben kasli / fit seviyorum 1 5 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ne kadar kaslı, 6 packs mi Yorumla vampirkayla +1 yıl Evet güzel olur 🤩😋 Yorumla vampirkayla +1 yıl Kollar cok önemli birde Yorumla Cebeufuk +1 yıl Vay arkadaş Yorumla vampirkayla +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
-TanrımKonuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Doğru değil şehir efsanesi bildiğin 1 3 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Biri de doğru desin yaaa… gerçekten Türk kası ssvmiyor mu kızlar🤣 Yorumla -TanrımKonuşmalıyız +1 yıl Kim göbek sever yahu Yorumla Cebeufuk +1 yıl 🤔😄😄 ben sevmem Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben sevmem göbekli erkek 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Azıcık yapılı ama değil mi? Çöp gibi de erkek olmaz🤔🤔 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Ben de bunu çözemedim ama cidden seven var baya 1 0 Yorumla
Benzersize Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben zayıf severem 1 2 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Ayy erkeğefe üglesen ucar yakışmıyor ya.. göbekşi olmasın ama azıcıkda yapılı olsun yaaa Yorumla Benzersize +1 yıl Yoo öyle güzel diğil Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Severiz dogal erkek 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl İstisnasın☺️👏👏 Yorumla
entelkadiiin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl No 🤢😬 1 4 Yorumla Cebeufuk +1 yıl İğrenecek kadar mı kötü😬😬 Yorumla entelkadiiin +1 yıl Iğrenmek ayıp ama iğreniyorum valla yalan söylemekten iyidir Yorumla Cebeufuk +1 yıl Hep fit miydi swvgililer? Sana hafif toplu biri yanaşsaydı “ne haddine yıkıl karşımdan mı” dersin Yorumla Cebeufuk +1 yıl Çok Türk filmi vari oldu ama☺️ Yorumla
Iencea Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Değil 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Kaslı mı tercih Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl resmen uydurma 1 2 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Daha erkeksi geliyor demişlerdi😬😬 Yorumla merakettimmişte +1 yıl uyduruyorlar 😀 Yorumla
Havin02 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Göbekli iyi değil 1 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Şişman diye birini ret eder misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İster göbekli olsun ister göbeksiz mühim olan adam olması
Vayyy 👏👏 farszi bir slpgan mı, çok çektim artık bu kanaate vardım mı
Onlarda kendilerini kandırıyor, öyle diyen erkeksizlikten der.
Mankenlern yanında hep göbekli
Şişko göbekli erkek seven kız da kiloludur çünkü göbekte kilo da iyi birşey değildir.
Ama ilik gibi kızların yanında göbekli tiplere ne dersin
İki ihtimal ya parası var ya da huyu suyu göbeği görmeyecek kadar güzeldir.
😄😄👍👍
Yalan nasıl erkekler kilolu göbekli kadınları sevmiyorlarsa kadınlar da öyle
Arkadaşlar kendinizi kandırmayın kızlar göbekli erkek sevmiyor
Sevenler çıktı ama
Göbek möbek ikinci plan. En başta paraya bakıyorlar maddiyat
Olum bak kandırmayın kendinizi, yok öyle bir şey
Yok ben göbek bırakmaya başkayacaktım, sevindim😉😅
Benim için her zaman bir adım öndeler
Iyi bari sehir efdanesine donusmeye baslamisti durum😉☺️
Ben kasli / fit seviyorum
Ne kadar kaslı, 6 packs mi
Evet güzel olur 🤩😋
Kollar cok önemli birde
Vay arkadaş
😁😁😁
Doğru değil şehir efsanesi bildiğin
Biri de doğru desin yaaa… gerçekten Türk kası ssvmiyor mu kızlar🤣
Kim göbek sever yahu
🤔😄😄 ben sevmem
Ben sevmem göbekli erkek
Azıcık yapılı ama değil mi? Çöp gibi de erkek olmaz🤔🤔
Ben de bunu çözemedim ama cidden seven var baya
Ben zayıf severem
Ayy erkeğefe üglesen ucar yakışmıyor ya.. göbekşi olmasın ama azıcıkda yapılı olsun yaaa
Yoo öyle güzel diğil
Severiz dogal erkek
İstisnasın☺️👏👏
No 🤢😬
İğrenecek kadar mı kötü😬😬
Iğrenmek ayıp ama iğreniyorum valla yalan söylemekten iyidir
Hep fit miydi swvgililer? Sana hafif toplu biri yanaşsaydı “ne haddine yıkıl karşımdan mı” dersin
Çok Türk filmi vari oldu ama☺️
Değil
Kaslı mı tercih
resmen uydurma
Daha erkeksi geliyor demişlerdi😬😬
uyduruyorlar 😀
Doğru değil.
Göbekli iyi değil
Şişman diye birini ret eder misin