Uzun süredir soru sormadığımı farkettim, duydum ki beni özlemişsiniz öhömm öhömm🤓
Ee bende aklıma takılan bir soruyu sorayım dedim.
Sizce aşık olacağımızı hissettiğimiz an, bu duygunun önüne geçebilir miyiz?

Aşk elbette durdurulamaz ama insan kendini durdurabilir aşka kapılmamak aşkın peşinden gitmemek isterse kendini durdurabilir. Yanlış kişiye aşık olabiliriz bu nedenle kendimize dur demenin bir yolunu bulmalıyız çünkü hayat yaşamaya ve mutlu olmaya değer. Sevdiğinden uzak olmak pahasına deger. Kendine engel olamazsın, aşk böyledir şöyledir diye efsaneler yaratanları şu şekilde dinliyorum;
Aşk, sevgi, hoşlanmak gibi kavramlarının önüne geçilemez çünkü hepsi kontrol edemediğimiz duyguların yönetimindedir. Ama aşkı itiraf etmek ya da etmemek, platonik olmak ya da olmamak bizim elimizdedir.
Aşık oldum hayatımda bir kez.. Müthiş bir his ama durdurmam gerekiyorsa durdururum mutlaka.. Gerekiyorsa kesip atarak canımı kendim acıtarak yaparım bunu.. Aşk her şeyi affetmez ve kabul etmez.. Keyifli günler..
Keyifli günler. 😊❤
Çok açken masaya oturduğunda, miden doyana kadar kendini durduramamak gibi bir şey.
Ruhun da aşk ve sevgiyle buluştuğunda, tam doyuma ulaşana kadar bunu durdurmana izin vereceğini sanmıyorum.
Çok güzel bir benzetme.☺
Cevap
9Cevap
Aşk durdurulabilir bir duygu değildir ama aşkı yaşamak durdurulabilir.
Aleyküm selam canım. Zannımca zor olsa dahi geçilebilir. Bence birine kaşı birşeyler hissetmek bizim elimizde. Beynimizi neye komutlarsak ona inanır.
Durdurulabilir bir duygudur aşka kapılmak ya da kapılmamak elimizde değildir lakin onu kontrol etmek bastırmak saklamak bizim elimizdedir
Adı aşk diye konulduysa zaten iş işten gecmistir.
O saaten sonra durdurmayı degil. Hedefe kazasiz belasız varmayı düsünmek gerekir.
Hayır sen durduğunu zannedersin ama biryerde karşına çıkar güler sana kalırsın öyle..
Eğer kalbine söz geçirebilirsen aşk duygusunun önüne geçebilirsiniz
Evet görmezsen gözden uzak olan gönüldende uzaklaşır
Bence geçebiliriz Yani o kişiyle çok muhattap olmam Hemen linçlemeyin beni yağğ Belki de hiç aşık olmadığım için böyle düşünüyorumdur dlfjkejfekdj
Hayır, neden linçleyelim senin düşüncen. 😊
Aşk durdurulabilir ama saplantılılık durdurulamaz.
Hayır durdurulamaz, aşk çoktan esir almıştır o bedeni..
Merhaba.
Hayır duygulara engel olunmuyor.
Aşk durdurulamaz
Aşk kontrol edebilen bir duygu değil bence.
Durdurulamaz kesinlikle 🥺
Ne kadar çoksa o kadar zor durdurur insan.
Kesinlikle hayır
Evett.
Hayır
Evet
Evet durdurulur
Değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?