Selâmlar!!
Çok sevgi şımartıp çekilmez hale getirebilir mi. Çok'lar sizi korkutur mu...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Çok sevgi şımartıp çekilmez hale getirebilir mi. Çok'lar sizi korkutur mu...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Evet, fazla sevgi sevilenin egosunu olduğundan fazla okşarsa o kişi şımarıp kendini bir halt sanıp yükseklerde görmeye başlar. Ve kendisinin daha iyiyi hak ettiğini düşünüp onu seveni yarı yolda bırakır. Oysa onu yarı yolda bıraktığı kişi sevgisiyle yukarı çıkarmıştı.
Bunu fark etmesi uzun sürmez kürkçü dükkanına dönmek ister o şımartılmış egosu okşanmış kişi fakat şunun farkında değildir. Başkalarına tercih edilen kişi asla onu beklemez. O hissettiği güzel duyguları bir daha yaşayamaz o pişmanlıkla yaşar.
Böyle düşünen kişilerin pişmanlık duyacağınıda hiç sanmıyorum. İnsan gibi seversin cepte görürler halbuki sende adam gibi sevsene işte.😄
Çok gördüm böyle kadın ve erkek, diğer gittikleri yerde şımartilmayinca kafalarını duvarlara vurdular. Kaçan balık büyük olur misali😂 zamanında değer bilmek gerek.
O tren kaçtı halbuki allahın cezası diyip kafasına küreği geçirivercen.😄
Yazık acıyorum onlara kıyamıyorum😂😂 zaten yukarıdan düşmüşler dibe he diyip geçiyorum.
Yerlerini yadırgıyorlar işte dibi seviyo ellememek gerek.😄
Aynen
Zirvede başı dönüyodur kimbilir. 😄
Evet, bazılarına zirve yaramiyor.
Çok sevgi olmalı ama hepsi gösterilmemeli özellikle karşımızdaki kişinin değişeceğini, şımaracağını düşünüyorsak gerek yok. Ben her daim kişinin en çok kendisini sevmesini isterim. Sonra da beni elbette. Çünkü ben onu çok seviyorum ve kendini en az benim onu sevdiğim kadar sevip güzel bakmalı. Belki birgün olur yollarımız ayrı düşer yine de onun bir yerlerde çok çok iyi olmasını isterim. Kendisine olan sevgisi hep onunla olsun🥰
Cevap
23Cevap
Şımartılsın ya ne olacak insanlar sevgilerini yaşasın. Duvar gibi olanlar bi zahmet ben seviyorum demesin inandırıcı olmuyor. Gösterilmeyen sevgiyi ne yapayım alsınlar kıvırıp bir yerlerine soksunlar
Duvar olsalar yine iyi bildiğin kütük gibiler.😄
Onlardan çok güzel haydar olur ya 😂
Bence de çok sevgi aslında şımartabilir ama bu kişiye göre değişen bir durumdur her zaman için. ben mesela sevgilimi çok severdim şımartırdım hatta sürekli şakalar yapıp birbirimiz ile atışırdık çünkü insan sevdiğinin kıymetini her an bilmeli bence. birde ben çocukken hiç eğlenmediğim için sevgilimle eğlenmek isterdim tıpkı çocuklar gibi. sürekli gülmek şakalar yapmak isterdim o yüzden sevgilimi şımartmak beni mutlu ederdi tabi ki.
Gönlünce olur inşallah. 🙏
Teşekkürler abla :)
Detaydaki sözler bir taraf açısından geçerli olabilir. İnsanoğlu sözlerle yaşar hale gelmiş. Sevginin azı çoğu olmaz. Sevgi sevgidir olduğunda da gösterilir. Sevgiyi hep tartıya koymaktan bu hale gelmedi insanoğlu. Manevi şeyleri bile maddi şeylerle tartar olduk.
Sevgi sevgidirde sevmeyipte seviyormuş gibi yapılması neyin nesidir.😄
Diyorum işte bir taraf detaydaki işareti veriyor. Yani seviyormus gibi davranıp sevmiyor diyemedim. 😃 Neyin nesi olabilir düşündüm de ona karşılık bir sözcük bulamadım.
Ya işte bende bulamıyorum sonra kafamda deli sorular. 😄
Bir zamanlar benim halim diyebilirim. 😃
Bulursan söylersin. 🤣🤣🤣
Kafamızı yormayalım daha iyi.
Katılıyorum.
Gecen güzel olsun.
Sizinde hayırlı geceler...
Teşekkürler...
Bence çok sevgi insanı şımartmaz. Bu sevgiyi kaldıramayacak ruh haline sahip insanlar şımarır. Böyleleri buldumcuk olur, onların şımarıklığı da hiç cekilmez.
Beni bu kadar sevecek ne bulduğunun şaşkınlığı mı oluyo acaba.😄
O sarhoşlukla ben neymişim vay bana diye havalara giriyorlar bazen 😄
Bi şarkı sözü vardı ben seni sevmesem sen bir hiçsin diye.😄
Cem Yılmaz'ın da bi sözü vardı 😄 "Evet yakışıklısın hoşsun ama bu bölgede, buradan çıkınca bilmem" 😄
😄😄
Bazılarına bazı güzel şeyler yan etki yapabiliyor.. Sorun o "çok" olan duyguda değil, onu verdiğimiz insanda..
Herkeste aynı durmuyor..
Yerlerini mi yadırgıyorlar acaba.
"Ben bunları hak etmiyorum, bunlar bana göre değil, layık değilim.." diyorlar..
Sonra layık oldukları yerlere mi geçip oturuyorlar acabası.
Ya da bu "çok"ları yaşamak istedikleri insan biz değilizdir.. Başkalarının az'ı bizim çoğumuza bedelmiş, diye düşündürürler..
Neyse ya efkarlanıcam gece gece sonra gecede uzunmuş uyuyamıcam.
İki dakika uzundur en fazla.. Abartmayalım.. 😄
Müslüm dinleyelim; dinleyin geceler, duyun sesimi.. :))
Sesimizi duyanda yok en iyisi zıbarıp uyumak, müslüm dinlersem hepten uykum kaçar nemelazım.😄
O zaman iyi zıbarmalar diliyorum.. 😅
fazla sevginin şımarık bir şekilde çekilmez hale getirebilecek tek şey saygısız olmaktır seven kişi onu zaten sevdiğini bildiği için sevgisinden şımarır ama onu çekilmez hale getirecek olan ancak samimi olmamak karşıdakinin sevgisini yeteri düzeyde görmemek muhabbet beslemeyen insanda ne merhamet olur ne sevgi ancak sevgidir insanı muhabbet aşkı ile çoğaltan
Kişiye göre değişir.
Nasıl ki su sevmeyen çiçeği çok sulayınca olmuyor, güneşi seveni güneşe yakın koyunca canlanıyorsa burada da aynı durum var.
Şımaracak olan kişiye yapılırsa tabi ki şımarır, şımarmayıp bunun kıymetini bilecek ve daha fazla sevmek isteyecek kişiye yapılırsa tadından yenmez.
Evet, çoklar beni korkutur. Herşeyin azı karar, fazlası zarar..
Yaşamın akışında, denklik ve dengeye önem vermek gerekir.
Her şeyde olduğu gibi sevgide de ölçüyü elden bırakmamak gerek. Çok sevmek, değer vermek teslimiyet gibi algılanıyor çoğu bünyede.
Oysa paylaşmak gerekiyordu sadece.
Senin içten be yoğun yaşadığın duygular başkalarının çekilmezi oluyor ve sıkıyor.
Evet bu çok doğru.👍
Getirir getirir.. öyle bir hale getirir ki dötleri kalkıyor
Ahahaa
İnsanın doğasına aykırı çok sevilmek. Bir süre sonra çok sıradan bir hale gelir, sürekli sevildiğini fark ederse. Bir heyecanı olmadığını düşünmeye başlar.. Maalesef.
kadını kadın yapar kadınlığını yaşar yaşatır da
erkeği bozar bozarrrr hemen g@tü kalkar
bak demedi deme
Her şeyin fazlası ayarları bozabilir, tadında bırakmak lazım.. Bazen az hissettirilmeli bazı şeyler ki emin olunmasın..🤭
Evlada çok sevgi verin ama bunun dışında fazlası zarar.
Sevgiye bağlı şımarıklık olsun öfke nefret küs olmaktan daha iyidir bence
Evet, sağlıklı bir insanın biraz da sevilmemesi gerekiyor.
Güzel olan şeyler hep çok çok olmalı bana göre.
Her şeyi ehline vermek lazım yanlış kişiye verirsen ziyan olur
Fazla sevince evet bir yerleri kalkıyor şımartmamak lazım ama ben uçlarda yaşıyorum hep.
Ben abartmayı seviyorum, varsın cevabını almayayım o hacı abladan
Evet, benim en sevmediğim insan tipi şımarık insanlardır.
Aşırısı olursa eğer tabiki insana bir huzursuzluk hali verir diye düşünüyorum..
Kenidini bilen insanı hayır. Kendini bilmeyen insanı budala yapar
Çok sevmek, çok değer vermek çok olan şeylerin sonu hep hayal kırıklığı
Korkutur.
O yüzden herşeyi dozunda yapmak lazım
Sevgisiz ve değersiz büyüdüyse eyvah eyvah ne oldum delisi olur.
Hiçbir zaman hiç kimsenin iyi niyetine sevgisine samimiyetine nankörlük etmem
Evet. Fazla sevgi karşıdakinin egosunu şişirir.
Herşeyin fazlası zararlıdır her bünye kabul etmez
Ne kadar seversen o kadar kaciyor sanirim.😊
Tabi herseyin fazlasi zarardir azi karardir derler
Her şeyin fazlası zarar kararında olmalı
Bazen şımarmak iyidir canlı tutar
Sevgi yok seks var.
Evet.
Herşeyin fazlası zarardır
Nerede çok orada b. ok
Evet getirir.
Maalesef öyleymiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?