1.50 1.60 lar uzun isterim hakkım diyor 1.70 üzeri kızlarda ben uzunum uzun isterim diyor 1.80 üzeri diyor hepsi ben biz 1.70 1.75 ler ne yapsın hep sapmı kalacaz la biz
Bu arada tüm uzun erkek isteyen kızların buradan... anladınız gerisini
Bu arada tüm uzun erkek isteyen kızların buradan... anladınız gerisini
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tr kezbanlarından bi cacık olmaz alayı malın önde gideni boşver yabancı kızlarla takılın s. et bunları
Aynen öyle keşke yurtdışına çıkma imkanim olsa avrupa medeni ülke sonuçta bu kadar ilkel düşünmüyorlardır
bu ülkedeki kızlar kadar salak bi kız milleti daha yoktur istediğin ülkeye git
Yok beni korusun yok bilmem ne neyden korunacaksa basbakan sanki mk orta çağ kafasındalar
mal hepsi mall eziklik kompleksi var hepsinde
Aynen öyle
Kardeşim sevince 1.60sa bile seviliyor şekilci insanlardan kaçının
İnsanların %95 ide sekilci kalan %5 lik kısımda çok zor bulunuyor
Çok görürdüm çirkinin yanında güzel evlenince şekilcilik daha azalıyor kafa yapısı uyan insan arıyor herkes şu an kendi yaşıtlarım çok şekilci farkındayım
Ben bu yaşlarda o güzel duygulardan mahrum kalırsam zaten evlilikle falan işim olmaz gençlikte yasamadıktan sonra 30 unda olacaksa ne anlamı var
Mmm haklısınız inşallah bulursunuz
167 yim 168 boyunda çocukla da sevgili oldum 189 ile de ☺️😄 Boya değil karaktere bakarım
170im 180 le veya 165le sevgili olduğum da oldu karakter meselesi🙄
Yani genelleme yapma..
Siteye girdiğimden beri bu çocuk bu soruları soruyor
Gizli sordum beni nereden tanıyorsun sen
Bin defa sordun bu soruyu belli ediyorsun kendini
Bu sorular çok soruluyor ama ben bu konuda ilk kez sordum bunun sebebide sizsiniz boşa şikayet etmeyin her gün milyon defa sorulacak bunlar
Ilk kez sormadigina eminim şikayet etmiyorum ama ciddi bi kompleks soz konusu boyun senib kusurun değil turk kizlarida cok uzun değil herkesin dediğine takilma
Ben kompleks yapmıyorum zaten benim derdim kızların boy takıntılı olması
Herkes böyle değildir bunu dert edinme kendine
%95 i böyle kızların hele benim yaşıtların kalan %5 ide bulmak zor
Beni! de boyum 158 kızlar hep benimle dalga geçiyor
Geçerler obular hepsinin mk
sen de sarışın olsun mavi gözlü olsun isterken iyi di mi? kadınlar seçer, erkekler seçilir. Evet uzun boylu dalyan gibi çocukları beğenir kadınlar. sen de oturduğun yerdenn kudurrrrrrrrrrr :D şarkı önerisi : ismail yk - kudur babyyy
Kes ln mk o. pusu seni kesin 200 kilo feministin teksindir kalvyeden atarlanıyorsun sana bakmaz kimse bence sen kudur
Tamam siz seçiyorsunuz ve uzun erkekleri seçiyorsunuz. Ama hepimiz uzun erkekleri seçtiğiniz için uzun erkekler sizi seçer hale geliyor. Yani sonunda seçen uzun erkekler oluyor. Sizler yeri geliyor yedek kulübesinde oturuyorsunuz yeri geliyor 90+2 de oyuna giriyorsunuz :)
kudur kudurrrrr baby hahahahahahhah
@ıamnoman avut kendini aynen bro. sana da sagopa kajmer- avutsun bahanelerrrrr gelsin o zaman xdd
Olm radyoda istek parça mı çalıyoruz la :)
Aynen kudur 200 kilo kezo seni dhdhshshshs
Sana hiçbir erkek bakmaz git kendini parmakla 😂
@sabirverinbanalan la kezbanın tekisin fındık kadar a. mın var diye değere mi bindin kasar seni
kompleksiye bak sen ya hahahhaah :D sess verrrr seeesss :DDDD hazır msınnn oooooooo kudur kudur babyyyy :DDDDD
200 kilo feminist selen kudurmaya devam ediyor en iyisi sen lole gir sakinleşirsin 😂😂😂
@Lewandowski34 aha kısa boylu biri daha geldi :DDDDDDDD
tamam kanki :D
@sabirverinbanalan kısayım ama senin gibileri çok s. kip yolladım ;)
eksisozluk.com/80-kiloluk-kizin-ben-secilmem-secerim-demesi--3775780
Beyler bu 200 kilo kızı kendi haline bırakalım yazık günah ağlar şimdi gitsin parmak atsın kendine 😂
bi deliği var diye kendini prenses sandı mk :D :D
@Lewandowski34 @iamnoman oldu o zaman canım benim. bak kendini hiiiç üzmüyosun kendine çokk iyi davranıyosun tamam mı :))))))) üzme kendini. d hadi byeeeeeeeee (kerimcan sesiyle:DDD ))
@Lewandowski34 knk bırak bu kesin 200 kilo kıllı birşeydir kendi haline bıram
La boşver orspunun teki burda artislik yapıyo bu kim mk :D :D
@Lewandowski34 kimsede bakmıyordur buna 😂
aynen bide seçeriz demiş seni kim seçsin :D :D
@Lewandowski34 buna en abazası bile bakmaz aw shshshsh yazık buna gitsin kendine parmak atsın 😂
Ben 176 yım ben de beni seçmezdim
Sende malsın o zaman aw
Niye olm bu işler böyle doğal seleksyon mekanizması böyle çalışır
Orta çağ kafasına devam et
Ortaçağ değil milyonlarca yıldır böyle sevmek sevişmekte öyle. Sen felsefe tartışacak arkadaş arıyorsan o başka
Yaw he he sensin tamam ömür boyu sende sap kal o zaman git elinle oyna
Olm Niye sap kalayimki sevgilimde oldu. * bu uzun boyun daha çekici olduğu gerçeğini değiştirmez
1.80 altısın kanka doğal seçilim bu olmaması lazım