Kızlar şu erkeklere bakın cillop gibi erkekler. Neden "benden uzun olsun" takıntısı var bazı kadınların anlamıyorum? Sizden biraz kısa bir erkek çok tatlı ya da etkileyici olamaz mı?

Kızlar şu erkeklere bakın cillop gibi erkekler. Neden "benden uzun olsun" takıntısı var bazı kadınların anlamıyorum? Sizden biraz kısa bir erkek çok tatlı ya da etkileyici olamaz mı?

Burada söz konusu kadınlar çok uzun oldukları için boy kriterleri olamaz, olursa seçenekleri çok azalır. Boyum 1,75 üstü olsa ben de umursamazdım ama boyum 1,60 olduğu için benden kısa erkekler ya cüce ya da 13 yaşında falan xd
Sana 160 dan kisa erkeklere bak demiyor kimse xd
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg "sizden biraz kısa bir erkek"
@türk5561 eski sevgilimin boyu 1.68'di, şuanki sevgilimin boyu 1.75, hiçbi zaman uzun boylu biriyle ilişkimi sevgililik seviyesine ilerletmedim sırf boyu uzun diye, kriterlerim arasında değil çünkü.
@türk5561 ne?
@türk5561 aynen 3 yıldır birlikte yaşadığım sevgilimle sadece kankayımdır kesin. Teşekkürler haber verdiğin, odaları ayırmaya gidiyorum şimdi.
@türk5561 sen kafayı yemişsinnnnn. Rahatla biraz.
Cevap
9Cevap
olabilir ben takmıyorum ama herkesin isteği farklıdır sonuçta
Anadolu algısı erkek kadından uzun olsun heybetli görünsün iste benim erkağiiiiimmmmm
Yakışmamış hiç biri de erkek biraz uzun olmalı bence de
Benim gibi düşünen birisi hakketten kızlar niye bu arada kısa değilim
İlk defa benim kafadan birisi çıktı not: kısa boylu değilim
Bu durum sadece Türk kızına has bir şey gibi hissediyorum
değil kardeş tüm dünyada var. Hollanda'nın dünyanın en uzun ülke olmasının sebebi kadınların sadece uzun erkeklerle olmasıymış. Başka ülkelerde de kadınlarda "ille çok uzun olsun" takıntısı olmasa da bu "benden uzun olsun" takıntısı var. Anlamıyorum ben 1-2 cm kısa olsa erkek ne olacak ki... Çok tatlı, çekici erkekler bu resimdekiler mesela.
Hollandadaki genetik kellik olayı çok enteresan geliyor bana. Dünyada en yoğun kel orada olabilir
Sacmaliyorsun yav sadece boy erkek geninden mi geciyor
@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg kızlar da uzun oluyor işte.
Böyle takıntısı olan insanlar sekilcidir niteliği gormez
ağzını yiyim ya helal
degil knk
serdar ortac ve chloe gibi gezmek istemiyorum
Yakışmıyorlar kanka
nasıl ya aşırı yakışıyorlar bence. çekici erkekler ve güzel kadınlar bir arada harika duruyorlar. bu resimdekilerin hepsi heykel gibi birlikte.
Aynı görsel algıya sahip değiliz
Senin boyun kaç
1.60
Ben 170 fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin
Eminim çok tatlısındır. Bence boy önemli değil. Ama fotoya gerek yok :D
Mesaj atabilir misin 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?