3 senelik sevgilim var ve başkasından hoşlanıyorum ya da hoşlandığımı mı sanıyorum?

Öncelikle bunu yaşadığım için çok üzgünüm ve çok utanıyorum. 3 senelik sevgiliyiz ilişkimiz çok kavgalı geçti fakat uzun zamandır (3 ay) iyi gibiyiz. O varken arkadaş grubunda bi çocukla arkadaş olmuştum çok hoşlanmıştım. Bi süre konuşup sonra konuşmayı bitirmiştik. Şimdi tekrar konuşuyoruz ve benle gerçekten ilgileniyor. Sevgilim olduğunu bilmesine rağmen sevgilim yokmuş gibi davranıyor. Ve konuşmaları genellikle +18e kaçıyor. Buluşmayı teklif etti bilmiyorum bakarız dedim. Buluşup bu durumu anlatmak istiyorum ama anlıcağı dan emin değilim. Sırf bana ilgi duyduğu için benle konuştuğunu biliyorum ama vazgeçemiyorum. Bi yandan hoşuma gidiyor bi yandan vicdan azabı çekiyorum. Konuşmayı kesmek istiyorum ama yapamıyorum. Sanırım 3 senelik ilişkime çok alıştım ve artık sıkıcı gelmeye başladı sebebi bu olabilir diye düşünüyorum. Sevgilimle çok şey yaşadık evlenme hayalleri kuruyoruz ve kendisi hiç gözü dışarıda olmayan bi erkek. Tüm kızların hayalindeki gibi bi erkek diyebilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Çocukla buluşup derdimi anlatıp ilişkimizi kesmeli miyim yoksa mesajdan mı bitirmeliyim? Sevgilimden asla ayrılamam onu gerçekten seviyorum sadece çok yıprandık ve ona çok alıştım evlenmemize 3 4 yıl var onun sabırsızlığını yaşıyorum sanırım. Anlamaya çalışın lütfen.
3 senelik sevgilim var ve başkasından hoşlanıyorum ya da hoşlandığımı mı sanıyorum?