Düğünüme 1 hafta kaldı kçok büyük kavga ettik?

Merhaba yardımınıza ihtiyacım var benim düğünüm olucak temmuzun 12 sinde nişanlımla tartıştık 1 senedir pandemiden erteliyoruz zaten annemde karakter olarak tip olarak nişanlımı hiç sevmedi babam istedi tartışma sebebimiz şu ev tuttuk evin badanası temizliğine halasının kızı yardım etti annemde dediki kız yardım etti kuaföre götürün bide elbise alın dedi aldık götürdük bizle dış çekimede geldi bi faydası dokunmadı yardım falan etmedi fotorafçıda düzgün kişiler getirin ztn yoruluyosunuz yardım etsin dedi neyse çeyizim evden çıktı çeyizim çıkarken halasının kızı yardım etmeye gelmedi ev serilmesinede yardım etmeye gelmedi ama dayımın kızı 2 çocuguyla yardım etti 1.5 gün hemde özenerek yardım etti aradım dedimki bak özgeyi düğünde götürmeyelim kuaföre dayımın kızı gelsin 2 çocuguyla sabaha kadar ev serdi yardım etti dış çekimede o gelsin konuştum ben gelebilicek dedim kardeşimde ztn mecbur gelcek dedim bana diyoki yok illa halamın kızı gelicek diyo annem arıyo izah etmek için annemlede itişiyo bnde hayırdır halanın kızıyla senin aranda bişeymi varda sürekli o gelcek diyosun yardımı bana etcek sonuçta ablasına arattırıyo ablasıda bu ikizi inatlaşıyo ben gidemem dış çekime demiştim ama ben gidiyim onlarla dedi annemde sinirlendi dayısının kızı geliyosa napcak size geçen sefer sizden geldi bu sefer kardeşiyle o gelcek neyin inadı bu dedi degolun gidin dedi kapattı bende heryerden engelledim arayıp sormadı paşam davetiye dagıtıyodu yorulmuştur ben daha davetiye falan dagıtmadım ama yoklugunu bile hissetmiyorum şu an okadr sinirliyimki annem diyoki barışsanız bile benim çocuklarım gururlu onlardan kim gidiyosa gitsin bizden kimse gitmiycek sende bu şartlar altında evleniyosan evlen evden gelin çıkınca bu seni bize bile göndermez diyo napıcam yardımedin noğlur😢
Düğünüme 1 hafta kaldı kçok büyük kavga ettik?