Eski̇ sevgi̇li̇yle arkadaş kalmak normal mi̇?

Arkadaşlar selam, başlıktan da anlayacağınız üzere sorumuz eski sevgiliyle arkadaş kalmak normal mi? Yaklaşık 7 ay önce arkadaşım biriyle sevgili oldu ve ikisi de en yakın arkdaşlarını gruba aldı. kız olanın en yakın arkadaşı benim. Sonra onun en yakın arkadaşıyla 1 aya kalmadan sevgili olduk ve 3. gün başkası için ayrıldı. arkadaşım da 2 defa ayrıl barış yaptı ve 3. de tamamen bitirdi. ama iki erkek de bizimle arkadaş kalmak istedi ısrarla. Grupta muhabbet bitti tabii haliyle. Ama mayıs ayında onlar tekrar yazdılar konuştuk ve ben exime aşk itirafında bulundupum paragraf attım. Hiçbir şey söylemeidi. Daha sonra daha gecen günler tekrar gruba gelip muhabbet başlattılar. Benimkinin 2 sevgilisi var şu an. Ama arkadaşımınki hayatına kimseyi almadı. Ve ikisi sabaha kadar konuştular. Ardından bugun topluj bir aktivite yaptık ve eski samimiyet vardı. Benim eski sevgilim bi aralar birlikte saçma aşk hikayelerini dalga geçerek okuyorduk onu yapmayı teklif etti. Arkadaşımınki ise sanki sevgililermiş gibi davrnıyor. Bu normal mi ve ne yapmalıyız?
Eski̇ sevgi̇li̇yle arkadaş kalmak normal mi̇?