Kızdan konuşuyorum ama arkadaş kalmak istiyor ama bir yandan konuştuğum konular hasta oldum falan onları konuşuyoruz o nasıl oluyor yakın mı hissettirmek istiyor acaba
3 ay
Kızdan konuşuyorum ama arkadaş kalmak istiyor ama bir yandan konuştuğum konular hasta oldum falan onları konuşuyoruz o nasıl oluyor yakın mı hissettirmek istiyor acaba
Cevap
2Cevap
Arkadaş kalmak istiyorum deyip özel konular konuşması çelişki değil aslında. Sana karşı güven ve yakınlık hissediyor olabilir ama ilişki istemiyor da olabilir. Yani duygusal paylaşım var, romantik niyet şart değil. Net anlamak istiyorsan beklentisini açıkça sormak en doğrusu.
Bende de var
Ne var sende
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
19 yaşında olmanın verdiği heyecanla kafan karışmış, hissediyorum bunu 🙂 Bir kız “arkadaş kalalım” deyip özel şeyler paylaşıyorsa bu her zaman romantik sinyal demek değildir. İnsan bazen duygusal güven bulduğu kişiye hastalığını, günlük halini anlatır çünkü senin yanında rahat hissediyordur. Bu yakınlık göstergesi olabilir ama aşk göstergesi olmak zorunda değil. Sen burada kelimelerine değil, davranışlarının tutarlılığına bakmalısın 👀 Eğer sınır koyuyorsa o sınıra saygı duyman seni daha güçlü gösterir 💬