Biz evlilik derecesine gelmiştik kendi aramızda yüzük aldık ailemle tanıştı ailesiyle tanıştırdı ailesi istemedi diye birakti yillar sonra bi kiz çıktı karşısına beni tamamrn birakti zaten sevmiyordu ama sadece bazi sebeplerden elinde tutuyordu sevgimi kullanıyordu kiz geldi benimle ilişiğini kesti kiz buna tekmeyi bastı direk bana geldi işte degerini anladım kimse sen gibi sevmedi sevmiyor yine birlikte olmuyordu ama gelip yazdı neyse işte yine bulustuk kandırdı beni o kizi affetmeyecem dedi kiz günler sonra yazdı ona gitti kiza soyledim kiza soyledim diye o.. Dedi bana sen unutabildinmi beni dedi eğer o kizi sevseydi bana bu şekilde gelirmiydi ya buluştuğumuzda sarıldı smsıkı gözlerimin içine bakti ya ona sordum neden dedim bana bir şans vermedin bir şey yapmadığim halde dedim ama o kiz seni bıraktı ona geri gittin yine dedim cevap vermedi neden sizce😓😓
Güncellemeler
+1 yıl
Her zaman seven kaybediyor bunu anladım😓
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Birilerinin yara bandı ya kürkçü dükkanı olmaya ne meraklısın baskasini tercih eden bir adamın bundan sonra gözümde şansı yoktur. Kiz yüz verdiği an adam gidiyor hala sarıldı bidi bidi yapıyorsun salak mısın kızım sen? Adam seni sevdiğinden değil istediği olmayınca boşta kaldigindan geliyor yanına sende aciz gibi buna razı oluyorsun düşürme kendini
Bunu yaptıktan sonra zaten numara mi bile değiştirdim birdaha geri gelemesin diye, acizlik değil de çok sevdim...
O kizi sevseydi böyle birşey yaparmiydi en cok agrima giden o kizla hala evlilik dusunuyorum seninle hayır demesiydi halbuki hiçbirşey yapmamıştım ben.
Kız parasını yiyor deger vermiyor ama ondan değerlisi yok😓
Kızı sevip sevmemesinin ne önemi var sonuç olarak seni sevmiyor önemli olan da bu zaten başka şeylerin hiçbir önemi yok. Seni kandırıyor bahane bu söylediği sevgini kullanıp sana bubyuzden vicdan yapmaya çalışıyor donesin diye aptal olma lütfen de artık önüne bak
Sevmeyi değeri bilmeyenle niye zaman harcıyorsun? Bu adam tavada balık gibi, bir öyle bir böyle..
Bunu yaptıktan sonra zaten numara mi bile değiştirdim birdaha geri gelemesin diye, acizlik değil de çok sevdim...
O kizi sevseydi böyle birşey yaparmiydi en cok agrima giden o kizla hala evlilik dusunuyorum seninle hayır demesiydi halbuki hiçbirşey yapmamıştım ben.
kurtul canım bundan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!