Savcı adam ebe kıza bakar mı? Savcı bir afam beni beğenmiş ama mesleğimi bilmiyor? Lütfen bakın?

Savcı o bey ile bir arkadaş ortamında tanıştık ikimizde birbirimizin mesleğini bilmiyorduk. O tanışmadan sonra arkadaşlarıma beni beğendiğini ve ciddi düşündüğünü söylemiş. Benim de adam hoşuma gitmişti tipi ve hareketlerinden efendi birisi olduğu belliydi. O da benim icin ayni şeyleri düşünmüş. Ne meslek yaptığımı sormuş kızlar geçiştirmiş adamın savcı olduğunu bildiği ve benim meslegimden utandığımi bildiği için. Kızlar bana haber verince adamı biraz araştırdım ve aşık oldum. Çok ağırbaşlı, efendi, dinine bağlı, saygılı, esprili bir adam. Hiç sevgilisi olmamış benim gibi. Ama ben ebeyim bir ortamda ebeyim demeye utanıyorum. Adam net vazgeçecek benden. Sizce? Lütfen lise aşkları gibi severse neden olmasın demeyin. Adam koskoca savcı. Öğretmen, avukat, savcı, doktor kadın ister. Ebe ne utanir bir ortamda mesleğimi demeye. Benim annem ev hanımı ona da savcı talip çıkmış ama ev hanımligi bence ebelikten daha iyi. Nolur yardımcı olun. Savcı diye de hoşuma da gitti açıkçası hangi kizin gitmez?
Savcı adam ebe kıza bakar mı? Savcı bir afam beni beğenmiş ama mesleğimi bilmiyor? Lütfen bakın?