Bir erkek var benim okudugum okulun şehrinde yaşıyor orda beni görüp hoslanib seviyorum ya da hoslaniyorum soylemedi ama haraketlerinden bakismalarindan anliyordum kendisi telefon tamircisi iste telefonum bir gun harab oldu gitdim telefonumu ona bakdirmaga bana tanimadik numaradan mesaj geldi kizdi iste disari cikdi sanki kiskaniyordu beni bir hafta gecdi benim yine telefon harab oldu yazdim ki telefonum böyle böyle sorunları var neyse konuştuk sonra dediki bana benle sevgili olurmusun bende ben olamam guvenemem sana karim olurmusun peki dedi bende onu zaman gostericek dedim bana beni sevdiğini söyledi bense sevdigim halde seviyorum soylemedim iste beni seviyormusun sorusu soruyordu bende hic bir şey soylemiyordum neyse biraz zaman gecdi benle cinselden konusdu bende yazma bana dedim oda yazmadi 1 ay gecdi nasilsin dedi bende iyi dedim sonra biz cok kotu tartıştık nefret ediyordu numarami silmedi yani anlamiyorum insan nefret ettiği birisinin numarasini neden saklasin whatsapp hikayemde bir seyler paylasuyorum bakmiyor ya yarin bakicak ya da hic bakmiycak sizce bunun derdi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde soyle soyluyim yazmiyorda numaramida silmiyor whatsapp hikayemede ya yarin bakıyor ya da hic bakmiyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer