2 haftalik evliyim. Banyodan gecende ciktim eşim uzanmiştı ve kiyafetlerimi alip banyoya girirken neden orada giyiniyorsun dedi. Ben de utanıyorum dedim. Ben senin kocanim dedi, sinirlendi. Birşey diyemedim. Ne yapmalıyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1,5 senelik evliyim.. Karımın yanında çırılçıplak durmam, o da aynı şekilde çıplak olmaz yanımda giyinmez.. Bu bir edepli olma halidir.. Ne zaman ki sevişirsek filmlere taş çıkartırız... Herşeyin yeri ve zamanı ayrıdır..
19 Yorumla- +1 yıl
Y.. ek kafalılar😁🤣
- +1 yıl
Ahmayk hem her şeyi Yapiyon ondan aonra edepten bahsediyorsunuz 🤣😁
Soran+1 yılO nasıl oluyor o kadar rahatsaniz giyinmemek bir garip?
Soran+1 yılDiyorum rahatca malum işi yapiyorsunuz ama giyinmeye utaniyorsunuz garip yani
- +1 yıl
Y. rrk kafalı🤣😁 36 yaşında evlenmisin😁😁😁😜 sen çavuşu tokatlrken😁🤣 ben karımla Hergun keyif yapıyordum😜😜 sana verenin ya göğsü yoktur ya da ahmktir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
Abla bunlar özel seyler ama sonuçta eşin olmuş helalindir. Tam açık konuşamıyorum sonuçta özel hayat ama çoğu erkek eşini gormek ister her anlamda belki ihtiyacı vardir ne bileyim. Sonucta yabanci degil abla eşin. Şimdi özel hayatınız
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekler garipsiyor ya. Sanki kocam olunca cok rahat olmam lazim.
- +1 yıl
Ama abla şimdi bu detayli konu kizlarin yetisme sekli toplum yapısı alinan terbiye aile yapisi vs ama aranizdaki ilişki bu şahsı tavsiyem beni yanlış anlama eşini üzme o da seni üzmesin çünkü sonra Allah muhafaza aldatmalarla. Karşılasabilirsin. Onun önünde giyinen bi kadin tavlar erkeği hop yazık oldu
Soran+1 yılPeki sonra soğumaz mi. ilkten bu kadar rahat olunca alisir insan.
- +1 yıl
Abla söyle diyim sende esinin evde olmadığı zaman duş al ya da yatak odasinda olmadigi zaman onun ilgisi disindayken al. Ne bileyim ama her zaman kendini uzak tutma erkek adam sonuçta seni görmek ister sahiplik aidiyet duygusunu tatmin etmek ister açık konuşmak gerekirse beni yanlış anlama vucuduna bakip belki icinden bu kadin benim be diye sevinebilir belki hani erkek adam ihtiyacı olur ama çok sık yapmazsin nadir olsa adam tatmin olur yani sosyal medyada bile sevgililer birbirinden nude ciplak foto. İstiyor görmek istiyor sen evlisin abla hani insanlar sevgiliyeken gormek istiyor daha ya anlatmaya calisiiyorum ama anlatamıyorumdur. Abla çok sık yapma ama ara sıra cilve yap eşine
Soran+1 yılYani cok akillica anlattin kardes erkekler nedense sahiplenmeyi seviyor. Ya bu tarz seylerden ben cok utaniyorum 2 hafta diye mi? Erkekler ama çok rahat bu rahatlik nereden geliyor size?
- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılAslında utanman çok normal sonucta daha 2 haftalık evlisiniz sinirlenmesine gerektirecek bir durum yok aksine anlayıs göstermesi gerek.
41 Yorumla
Soran+1 yılKizlar oyle dusunuyor ama erkekler yok o zenin kocan da bilmem ne sanki hayatimda kimsenin onunde giyinmisim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. esler arasinda utanma olmamali. sen ona oda sana ait
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle rahat edemiyorum alisamadim mi ne ven kimsenin yaninda hic oyle durmadım
Cinsel Yaşam konusunda 15,2b cevap paylaştı. Kendini nasıl rahat hissedersen öyle davran. Çok takma kafanı herşeye.
12 Yorumla
Soran+1 yılEsim kiziyor ben senin kocanim diyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle olurum bence.. yani onunda anlayış göstermesi lazım
21 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Uyanmayacaksın! Cinsellik yaşamıyor musun? Neyi saklıyosun anlamadım
015 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden boyle rahatsiniz. Hic mi cekinmiyorsunuz esinizden erkekler olarak.
Soran+1 yıl2 hafta yazmisim
Soran+1 yılSiz erkeklerin geneli boyle mi cok rahat? Bir insanin karsisinda oyle duracak kadar.
Soran+1 yılSanki kac yillik kocak 2 haftalik siz kadinlari bizler de sizi anlamiyoruz
Soran+1 yılBiz konusmadik teklif etti ama ben akışa bırakmak lazim dedim. Yok artik nisanlimla onu konusacak halim yoktu.
Soran+1 yılYa nasil konussaydim adamla bu mevzulari yerin dibine giriyorum zaten hergun
Soran+1 yılBen sana birsey diyiyim mi bunu hicbir kız kabul etmez utanir sıkılır yani
Soran+1 yılTamam da evlneince normal nişanlıyken konuşmak bir garip ya
+1 yılEvlenirsem ben de böyle olacağım büyük ihtimal haahahahahah takma zamanla alışırsın
41 Yorumla
+1 yılParmagımı tut ve çek de, tam çekerken poponu burnuna götürüp osur, artık daha yüksek bi samimiyet olanaz rahatla de)
00 Yorumla
+1 yılÖzelini burda anlatma utanmıyorsun ama allah islah eylesin
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ismim gizli. Bu sutenin amaci ne zaten?
+1 yılHahaha☺️ Tatlı kız niye utanıyorsun o senin kocan artik
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz niye boyle rahatsiniz. Erkekler de sanirim cekinme hic yok.
- +1 yıl
Çekinme varda ama artık kocan erkeğin o yarın birgun onun çocuğunun annesi olacan
Soran+1 yılTamam biz kadinlar boyle utanirken erkeklerin rahat rahat davranmasi garip geliyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla sinirlenmesi cok igrenc olmus istedigin yerde giyersin kiyafetini onun disinda hayatim tadini cikar yeaaaaa gidin beraber banyo yapin😍😂
16 Yorumla
Soran+1 yılBeraber banyo yok artik
Cevap sahibi+1 yılAy niye yaaa cok romantik eglenceli olur. Farkli bi hava katarsiniz 😋😋😋😍😍😍
Soran+1 yılKardeş sen ne rahatsin ya ben utaniyom diyorum sen ne diyon
Cevap sahibi+1 yılYavrum benim böyle yavas yavas alisirisin iste kocana. Senin daha önceden flörtün sevgilin oldu mu
Soran+1 yılYa zaten tanismadan 6 ay sonra evlendik
Cevap sahibi+1 yılCanikom relax ol kasma kendini. Yoksa daha da heyecanlanirsin.
+1 yılYan yana da sıçalım mı diye sor
02 Yorumla- +1 yıl
+1.
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Giyinmelisin uzak durman zararina olacakdır...
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılSirf esin yaninda giyinmiyor diye soğur musun yok artik
Gizli Üye(18-24)+1 yıldaha çok yeni ya zamanla alışırsın
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlayış göstermesi gerekiyodu
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEdep haya denen şeyler var
Kıyafetlerini duşa götür orda giyin çık
Soran+1 yılBu sefer laf işitirim yine
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama lütfen
Haftada o iş kaç defa oluyor
Soran+1 yılSacam sapan seyler yazma
Cevap sahibi+1 yılGit bacım azgın kocanla uğraş
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunla daha fazla zaman geçir
10 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlilik mi yaptın
03 Yorumla
Soran+1 yılYok 6 ayliktan sonra evlendim.
- +1 yıl
O zaman sen seksi çamaşır da giymezsin
- +1 yıl
Geçti mi
adam haklı
08 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler neden boyle rahatsiniz hic mu cekinmiyorsunuz esinizden ilk zamanlar ya
Soran+1 yılKarin olunca bir anda rahat mi olmaniz lazim onunde ciplak duracak kadar.
Soran+1 yılCok mu gerekli birsey ciplak olmak? Sanki olecen olmayinca
Soran+1 yılMantıklı bir dusunce.
Bu durumu aşmanın yolu gayet kolay
00 Yorumla
+1 yılcinselik karanliktami oluyo bizde oyke oluykfu
00 YorumlaCamdan at kendini
00 YorumlaSevişmiyormusunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılYa onla o bir mi!
Soran+1 yılYa karanlik diye birsey var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz