6 yıl oldu. Ona aşık olduğumda ben 19 yaşındaydım o ise 30du. İstememişti yıllarca tek başıma sevdim diyebilirim şimdi 25 im o ise 36 hala bekar ve ne zaman vazgeçsem bunu söylesem gelip kendisini hatırlatıyor resmen vazgeçme der gibi. Ne ya ne bu? Bu yaşıma kadar kimseyle sevgili bile olmadım flört eden biri de olmadığım için resmen bu adamdan kopamıyorum. Yaşıtlarımın evlilik yaptığı yaştayım ben ise daha aşkı bile yaşayamadım ve saçma sapan bir şeyle oyalanıyorum ne bu ya ne
Evlenecek bir tip olduğunu da sanmıyorum artık, anasını bırakamaz bu yaşında hala ana babasıyla yaşıyor. Aklım mantığım ondan değil sana kimseye ne köy ne kasaba olmaz diyor
Evlenecek bir tip olduğunu da sanmıyorum artık, anasını bırakamaz bu yaşında hala ana babasıyla yaşıyor. Aklım mantığım ondan değil sana kimseye ne köy ne kasaba olmaz diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evde kalmış adam en azından yedekte biri olsun diyor
Neyin yedeği bu? Bu devirde kadın mı yok erkeklere maşallah kimin eli kimin cebinde belli drğil niye birini yedeklesin insan
Kadın olsa bu yaşa kadar evlenirdi adam demekki yokki seni en azından elinde tutmaya çalışıyor ne safsınız😄
Saf mıyız lgdjjdkdk saf olan sensin adamı çulsuz serseri bir şey sandın herhalde.. hiç mi bulamayacak kadın ne yedeğinden bahsediyosun. Ha daha iyisini arıyordur seni de yedekte tutuyordur desen neyse ama o bile mantıksız gelmiş 36 yaşına gayet iyi bir çevresi var hiç mi bulamicak ahah saçma
Aynen bulmuş bak oyüzden hala bekar devam et sen kendini kandırmaya
bırakmaya ne dersin
Ben napayım diye sormadım onun ne yapmaya çalıştığını soruyorum soruda
Eee sonra
Ne sonra? Okuduğunu anlama problemin mi var
Gerçekten mi