Direksiyon storysi atan, sifir kollu yelek giyen, uzun boylu esmer kirli sakalli ve bagda viski icen, sizi kisitlayan erkekler hakkinda ne dusunuyosunuz (Not: bende boyle birisiyim ama daha zenginlik asamasina gecemedim bir o eksik ahahahah) (Not2; sevmiyorum felan demeyin etrafimda ben dahil benim gibi kac arkadasim varsa mutlaka kizlar yaziliyo surekli😂) (Not3: her kizla isim olmaz modelimiz boyle diye abaza degiliz benim gibi nadie cikiyo)
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar herkes itici demiste bu bizim pesimizde kendini perisan edenler kim o zaman biraz durustluk ya allah allahhhh!!!
Ben abazaliktan ve kizlari etrafima toplanak icin degil zaten normalinde yakisikli boylu poslu biriyim bu yasam tarzi hosuma gidiyo ayriyetten butun kizlari reddeden biriyim abaza degilim yani bin sukur. Bocaladigimda yok kasinti degilim
Kendini burda pazarlaman da ayrı bir ironi kdkdkdkdk
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendimi pazarladigim yok ayriyetten kizlarla pek isimde yok cok sevmem oyle seyleri benim modelimdekiler abaza oldugu icin genelleme yapmayin. Bos yapma yani
Takilcak yerim cok var zaten cafe isinde oldugum icin butun gun cafedeyim ayriyetten yorumlarda dahi 1 kiza yurugumu goremezsin veya yazildigimi isim olmaz. Ayriyetten oyle sandiginiz gibi her gecede viski icmiyoruz he cok zenginler var yapan tabi ama ben o kadar zengin degilim. Ayriyetten direksiyon storysi atiyorum diye 400 milyarlik arabayada binmiyorum ve benim gibi sitede bircoo insan var biraz goz gezdir gorurusun. Bos konusma
İstanbul'da yasiyosan eger sana bi ozur borclu olabilirmiyim oyle abazalik felan degil cok samimiyim yanlis anlama kalbini calmak amacli tabi yas olarak benden bi tik buyuksun heralde ama kotu manada bisey degil zaten en kotu heidye verir kacarim
İstanbul'da yaşıyorum da özrünü kabul ettim zaten başka bişey yapmana gerek yok yaşım 23 orda büyük yazmıştım ama küçükse yaşın ablan olarak yine özrünü kabul ettim say
Yani baskasi olsa cemkirir biseyler yapar sen olgun davrandin utandirdin beni ayriyetten senin gibi insanlar cidden karakter olarak asiri hosuma gidiyolar
Teşekkür ederim çirkinleşmenin kimseye katkısı yok eğer sen küfürlü konuşsaydın benimle direkt engellerdim aşırı sinirimi bozan bir durum bu. Tanımadığın insanı sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın mantığı var hep bende.
Bazi kizlarin degil turkiyede bi cok kizin hosuna gidiyo emin ol ahahaha bu arada ben kizlar icin boyle yasamiyorum kizlarlada pek isim olmaz oyle mutluyum yani
Oyle tabiki ufak ufak birakmaya basladim bi suredir ve ciddi bi gelisme var bi suredir hastayim evde yatiyorum biraz makara olsun diye yazdim bunu yoksa oyle ergen ergen bos beles yazilarla isim olmaz sirf kafam dagilsin diye yoksa herkesin yasantisi kendine tabi
Ulkemizin basindakiler sagolsun durumum cok iyiyken Şu an kotu bi durumdayim. Aracimi sattim bankadaki paralari yedim tabi sacma seylere degil batan isimin borclarini kapattim hep ve daha 20 yasindayim. Gercekten cok sagolsunlar
Sen hayata erken atılmışsın be ben daha okuyorum mesela işten güçten haberim yoktur. Düzelir umarım zamanla sıkma canını çok gençsin daha her şeyin çözümü var çok şükür
Kral maksat yakisikli olmak veya manita dusurmek degil boyle mutlu hissediyorum kendimi😂 ayriyetten burayada makara olsun diye yazdim yani kebdimi tanitmak icin drgil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu özelliklerden beni çeken tek uzun boylu olması oldu :DD
Ahahhshshaha
En nefret ettigim erkek tipi isterse milyonlari olsun yüzüne bakmam zaten sogumus olurum 🤢
Ya simdide oyle demeyelim tabi kiriliyorum ama neyse ahahhaha
Kirilacagina kendine ceki duzen ver
Boyle iyiyim zaten emin ol burda itici diyen kizlarin bi cogu gercek hayatta kole oluyolar
Oyle kizlardan ne hayir gelir ki? Onlardan o tur donusler alacaksiniz diye boyle alcalamazsiniz.
Bu abazaliktir ustelik
Ben abazaliktan ve kizlari etrafima toplanak icin degil zaten normalinde yakisikli boylu poslu biriyim bu yasam tarzi hosuma gidiyo ayriyetten butun kizlari reddeden biriyim abaza degilim yani bin sukur. Bocaladigimda yok kasinti degilim
= kekosun
Sende kezban ahahah
Ben boyle mutluyum kimsenin de fikrini sormam merak etmediğim icin
Pekiiiii :)
Kendini burda pazarlaman da ayrı bir ironi kdkdkdkdk
Kendimi pazarladigim yok ayriyetten kizlarla pek isimde yok cok sevmem oyle seyleri benim modelimdekiler abaza oldugu icin genelleme yapmayin. Bos yapma yani
İşte en sevdiğim kısma geldik gerçek sen şu an karşımda duruyor galiba 🤔Maden anlattığın kişisin burda ne işin var😏
Niye takilip vakit gecirmek bizimde hakkimiz degilmi napalim her gece gezelimmi?
Takılmak için yanlış yerdesin ya da takılacak yerin yok😉
Takilcak yerim cok var zaten cafe isinde oldugum icin butun gun cafedeyim ayriyetten yorumlarda dahi 1 kiza yurugumu goremezsin veya yazildigimi isim olmaz. Ayriyetten oyle sandiginiz gibi her gecede viski icmiyoruz he cok zenginler var yapan tabi ama ben o kadar zengin degilim. Ayriyetten direksiyon storysi atiyorum diye 400 milyarlik arabayada binmiyorum ve benim gibi sitede bircoo insan var biraz goz gezdir gorurusun. Bos konusma
Sende saygı kavramı bu saydıklarının hepsi olsa kaç yazar 😏Neyse selametle✋
Cok onemli seylerim yok. Ayriyetten kirici olduysamda cook cok ozir dilerim kusura bakma 🙏💜
Şaşırttın doğrusu senden böyle bişey beklemiyordum baştaki üslubundan dolayı
Yaşam seklim cok dort dortluk degil belki ama bi insani uzdugum zaman ozur dilemesini bilirim tekrardan kusuruma bakma 🙏
Üzülmem ben kolay kolay sadece hafif sinirlendim ama özrünü kabul ediyorum çünkü erdem gösterdin sonda
En derinden etkileyen seylerden biri beni karsimdaki insana sinirli davraninca bana sakin davranip mahcup etmesi ve Şu an sana asiri mahcup oldum ben
Mahcup olacak bişey yok hatalardan ders çıkarırsan mahcup hissetmezsin insanız sonuçta illaki hatalar olacak
İstanbul'da yasiyosan eger sana bi ozur borclu olabilirmiyim oyle abazalik felan degil cok samimiyim yanlis anlama kalbini calmak amacli tabi yas olarak benden bi tik buyuksun heralde ama kotu manada bisey degil zaten en kotu heidye verir kacarim
İstanbul'da yaşıyorum da özrünü kabul ettim zaten başka bişey yapmana gerek yok yaşım 23 orda büyük yazmıştım ama küçükse yaşın ablan olarak yine özrünü kabul ettim say
26 27 felan zannetim seni aramizda minik bi yas farki var ve senin gibi olumlu bi insan gormek beni cidden tuhaf yapti
Rica etsem gizliligini kaldirirmisin istek atmam icin 2 saniye rahatsiz etmicem soz veriyorum sna 🙏
Neden tuhaf oluyorsun ki🤔
Yani baskasi olsa cemkirir biseyler yapar sen olgun davrandin utandirdin beni ayriyetten senin gibi insanlar cidden karakter olarak asiri hosuma gidiyolar
Teşekkür ederim çirkinleşmenin kimseye katkısı yok eğer sen küfürlü konuşsaydın benimle direkt engellerdim aşırı sinirimi bozan bir durum bu. Tanımadığın insanı sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın mantığı var hep bende.
Rica etsem gizliligi kaldirirmisin 2 saniye istek atsam? 🙏🙏🙏
Gizemli olmayı seviyorum kaldıramam kdkkskdjdk
Peki peki tamam
Uyucam ben iyi geceler ✋
Iyi gecelerr 🙏
Çok itici ya herkesin kendi karari ama
Cokta değil bee
Çok bence 😃
Pekiiiii 😂😂
Itici
Yiooo
Bana gore itici zaten icki icen erkekle isim olmaz direkt reddederim ama bazi kizlarinin hosuna gider senin gibi bir erkek takma kafana djsjdj
Bazi kizlarin degil turkiyede bi cok kizin hosuna gidiyo emin ol ahahaha bu arada ben kizlar icin boyle yasamiyorum kizlarlada pek isim olmaz oyle mutluyum yani
Afferim hobit.
Sen olmedin mi daha? Niye?
Ben ölmem ÖLDÜRÜRÜM.
Ne var lan s2kimin kirma kolu @ganalimahosgeldiniz
Mal olduklarını
Ben bile guldum Allah affetsin PAUAHSHWHAJW
Üzgünüm kanka acı gerçekler ZMchswşcaplkdlakd
Kanka degusiyoruz be ufak ufak bi direksiyon storysinden vazgevemiyorum 😂
Acilen kurtulman lazım bak tamamen objektif konuşuyorum çok saçma ve anlamsız şeyler
Haklisin kanka vallahi bos insan olmaktan ufak ufak doluluga dogru gidiyorum
Ya boş insan deme kendine şimdi, hepimiz yaptık saçma sapan şeyler. Önemli olan farkına varmak bir şeylerin.
Oyle tabiki ufak ufak birakmaya basladim bi suredir ve ciddi bi gelisme var bi suredir hastayim evde yatiyorum biraz makara olsun diye yazdim bunu yoksa oyle ergen ergen bos beles yazilarla isim olmaz sirf kafam dagilsin diye yoksa herkesin yasantisi kendine tabi
İyi yapmışsın be bir senedir evdeyiz zaten. Buralar eğlence kaynağımız oldu başka ne yapacağız. Geçmiş olsun bu arada
Oyle tabi kimsenin Şu an yapicak bi secenegi yok hatta bi cok kisinin maddi durumuda yok biseyler yapicak. Bu arada cok tesekkur ettim 🙏
Olanlar yine tatilde gününü gün ediyor zaten pandemi yine masumu yordu. Rica ederim ne demek
Ulkemizin basindakiler sagolsun durumum cok iyiyken Şu an kotu bi durumdayim. Aracimi sattim bankadaki paralari yedim tabi sacma seylere degil batan isimin borclarini kapattim hep ve daha 20 yasindayim. Gercekten cok sagolsunlar
Sen hayata erken atılmışsın be ben daha okuyorum mesela işten güçten haberim yoktur. Düzelir umarım zamanla sıkma canını çok gençsin daha her şeyin çözümü var çok şükür
Evet biraz erken atildim bu durumdan memnunum ama tabiki. Cok tesekkur ederim azda olsa yoldaslik yaptigin icin 🙏
Ne demek her ne kadar yoldaşlık denmese de.. ☺️
Off cok yakisiklisin adamim böyle devam et
Kral maksat yakisikli olmak veya manita dusurmek degil boyle mutlu hissediyorum kendimi😂 ayriyetten burayada makara olsun diye yazdim yani kebdimi tanitmak icin drgil
Kanka bende dalgasına söyledim xper kas diye çaktırma ;)
Ahahah cansin dostum 😂❣
Asiri itici
Abartmaaaa