:D ilk görüş olayım hiç olmadı
zamanla yavaş yavaş sevmek daha temeli sağlam bence
zamanla yavaş yavaş sevmek daha temeli sağlam bence
Önce beğenirsin sonra detayları incelersin.. erkekler için zamanla sevme diye birşey yoktur. Ya seversin ya sevmezsin.. 1gün - 1haftada belli olur , bu zaman dışında artık kimse kimseyi beklemez.. Sen yavaş yavaş severken eğer karşındakine soğuk soğuk hareketler yaparsan onla ilgilenmezsen onu adam yerine koymaz havada bırakırsan boş boş bekletirsen o iş biter, eğer bu söylediklerimi yaptığın halde bekletme ciddiye almama karışndakini boşlayıp adam yerien koymama gibi şeyleri yaptığın halde işin sonunda o erkekle tanışırsan, ben erkek olarak "korkmanı öneririm" çünkü yaptığını bir bedeli olacaktır.. Erkeklerin çoğu adam yerin ekonamayıp sallanmayı hazmedemez.. Ya birdaha görüşmeyeceksin başalmadan bitireceksin, ya da istiyorsan uzatmadan bekletmeden ona saygılı olarak tanışacaksın.. Kadınların enbüyük hatası erkeği köpek olarak görüp her saygısızlığı yapıp kibir ego ve şımarıklıkla ne hareket nasıl bdavranış yaparsa yapsın erkek sürekli peşinde koşacak sanmasıdır. Yeni tanıştığı erkeğe saygısız değersiz abuk sabuk davranışlarda bulunanlar, onu sallayan bekleten onu süründüren kadınlar bunun bedelini mutlaka birgün öderler genelde ve sonunda kaybederler.
GERÇEK HAYAT YALAN+UYDURMA+SENARYO Türk dizilerindeki gibi değildir.. O dizilerdeki (O dizilerinde bir çoğunu SuudiArabistan destekli medya şirketlerinin yaptığı söyleniyor ve dizilerde aldatma sapıklık ahlaksızlık her tuhaflık var) erkekler genelde yüzsüz zorla kadının peşinden koşan "alfa" diye tanımlanan (hayvanlarda sürü lideri demektir) karaktersiz ittlerdir. Gerçek hayatta bu ülkede erkeklere sapık tacizci ve katil diyorlar ! "düzgün" hiçbir erkek ! karşısındaki kadını TANIŞMAK İÇİN HİÇBİR ÇABASI YOKSA BAKMIYORSA İLGİLENMİYORSA GÖZLÜK TAKIYOR KİME BAKTIĞI BELLİ OLMASIN TRİPLERİNDE GEZİYORSA GELİPTE ONLA ZORLA TANIŞMAZ. KADININ HİÇBİR ÇABASI YOKKEN GELİP ZORLA TANIŞANLAR yalan/uydurma dizilerdeki uydurma karakterler + alfa denilen yüzsüz SAPIKLARDIR, ÇAĞRILMADAN GELENLER GERÇEKTEN SAPIKLARDIR ve ONLAR ZORLA HER KADINA GİDERLER. KADINLARIN BEYNİNİN BASMADIĞI AKLININ ALMADIĞI KONU BUDUR ! Aşk sevgi pizza değildir karşılıklıdır , pizzayı bile sen sipariş edersin öyle kapına gelir ama çoğu beyni olmayan kadın o pizza durup dururken kapısına gelecek diye bekler ve sürekli her kadına zorla giden her kadını aldatan her kadınla tanışan sapıklarla tanışabilirler çünkü aşka sevgiye hiç bir çabaları yoktur MAL gibi oturup beklerler hoşlandığı erkekler ilgilenmezler ona yeşil ışık yakmazlar ona tanışması için bir yol açmazlar.. düzgün erkekler çağrılmadan gelmez istenmediği yerde durmaz? neden zorla gelip tanışsın ki sapık mı bu? çoğu erkek böyle düşünür ama kadınlar yalan dizileri seyredip sapık karaktere özenip ne cesur erkek diyorlar ! KOMİK ! kadın eğer ben o erkeği bugün sallarım bekletirim zamanla gözlemlerim incelerim uzaktan bakarım nasıl olsa köpek gibi bekleyecekderse o erkek normal olarak gider başkasını bulur.. kimse kimsenin kölesi köpeği ya da uşağı değil.
Gerçek hayat bu.. Aşk'ta tanışmak için çabalamayıp kestirme yolları seçmeye çalışanlar, kısa yoldan aşkı sevgiyi ayağına gelecek diye bekleyenler aldatılmayı hakeden ucuz karakterli insanlardır.. Düzgün erkekler yalnızdır ama çoğu kadın onlara "tek geziyor abaza" "yalnızsa bir sorunu vardır" vs vs gibi karalamalarla karalarlar.. çoğunluk demez ki "bu erkek yalnız, demekki önüne gelene yazmıyor.. düzgün birini arıyor.. kendisiyle ilgilenenle ilgilenmek ona değer vermek için bekliyor" vs vs o yüzden insanlar hakettikleri belaları buluyorlar..
Zamanla severim abla, ilk görüşte etkilenirsem hemen aptal aşık moduna geçmem. Önce ben ona, o bana uygun mu bakarım. Zamanla sevgisine sadakatine inanırsam o zaman dört nala severim o kişiyi. Unutma abla bir an da sevenler, bir an da gider.
İlk görüşte aşk yoktur ki. Hoşlantı vardır. Aşık olmak için ; bakışını , gülüşünü , konuşmasını , ses tonunu , kirpiklerini , hal ve hareketlerini ve daha nicelerini sever aşık olursun. Bunun içinde çok zaman gereklidir.
Kişisine göre değişir. Herkesi aynı kefeye koyamam. Kimisine bir haftada ısınırım kimisiyle bir sene muhabbet etsem o kadar ısınamam yani. Ruhun, enerjinin uyumu çok farklı bir olay. E tabi yanılma payı da oldukça yüksek olabiliyor, çok uyumlu olduğunu sandığın birinin içinden saçma salak bir insan da çıkabiliyor. O yüzden her halükarda zamana yaymak daha faydalı bence.
Cevap
43Cevap
Zaman içinde tüm hücrelere yayarak seviyorum
Merhaba,
İlk görüşte sevmem ama zamanla da sevemem, sevemedim şimdiye kadar zamanla soğuyorum daha çok! 😅
ilk görüşte severim uzun zaman platonik takılırım sonra gider konuşur işi bağlarım bir müddet sonra ayrılırız o evlenir ben de yine sil baştan kısır döngüye devam ederim.
İlk görüşte aşık olmaya asla inanmadım. İlk görüşte ihsan sadece tahrik olabilir. Beyni olması gereken yerde olmayanlar belki ilk görüşte aşık olabilirler 😂
edindigim tecrubelerden...
uni olsun yeni işe basladigim yer olsun... ilk basta aklimdan gecenlerle zamanla bu evlilige daha mantikli dedigim kizlar hem farkli kizlar olmustur...
Ilk gorus son gorus bu tarz seylere pek itibar etmez hale geldim. Hayat insani zamanla aklı selim insan olsun yeter der hale getiriyor. Aşk olmali elbet ancak gecici seyler ilerisi onemli
Bir insanı ilk görüşte ya seversin ya sevmezsin, ama sevgiyle aşk ayrı şeyler önce sevmeli hoşlanmalısınki aşik olabilme şansın olsun.
İlk görüşte dikkat çeker tanıdıkça bağlanırım sanırım.
Zamanla her şey, ilk zmanlar sevdiğinden sonradan nefretde edebilirsin, ilk zmanlar nefret ettiğine aşık da olabilirsin 😎
Katılıyorum. Sana ilk görüşte sevmezsin hoşuna gider görüntüsü sonra belki oturuş kalkma davranış hoşuna gider ve yakınlık kurarsın.
aynen bende öyle düşünüyorum. yavaş yavaş ama sağlam nasıl biri kim olduğu uyumlumu uyumsuz mu gibi gibi.
Vallahi hiç belli olmuyor iş yatakta bitiyor çünkü güzellikle para yetmiyor bazen
Zamanla tanıyarak sevmek olması gerekiyo zaten diğer türlü dış görünüşten ibaret herşey
Zamanla severim hatta bunun örneğini sende biliyon. Imkansız diye birşey yok bu dünyada
İlk görüşte. Ben zaman geçtikçe insanlardan nefret ediyorum.
İlk görüşte sevmemişsem bir daha sevemem. Bir kez soğumuşsam sonsuza kadar böyle devam eder
İlk görüşte içimde bir rahatlık olmayıp, işte bu demeyince sonu hüsran oluyor.
İlk görüşte aşk diye birşey yok begenme hoşlanma oluyor aşk zaman ister paylaşma ister emek ister.
soru da aşk demiyor zaten :D
Sevgi aşk aynı zaten ilk görüşte seveni hiç görmedim 🤣
İlk görüşte sevmediysen sonradan sevemem, olmuyor zorlanıyorum
İlginc sadece tip yani
Ilk görüş önemli. Yanlız Tanıdıkça Zamanla yavaş yavaş sevmek Çok güzel
Kimse beni sevmez, bende kimseyi sevmem.
neden
Zamanla olan daha kaliteli bir sevgi oluyor.
Ben okulda birini ilk görüşte gittim numaranı verebilirmisin diye sordum tokat attı
Zamanla ama zaman geçiyor bi yerden başlamak lazım. Başlayıp zamanla sevmek lazım
Güzel gözlerin için zamana gerek yok güzel gözlü 🥰
İlk görüşte aşka inanır mısın yoksa çıkıp tekrar mı geleyim. 😃
İki türlü de güzel bence.
ilk sevgilimi ilk görüşte sevip hunharca seviştiğim doğrudur ama hayatımın en büyük hatası buydu diyebilirim bu ilişkiyi yaşadığım için hala pişmanım
ilk görüşte beğenirim zamanla severim
Ilk görüşte sevmiyorum. Sonrada zamanla soyunalar oluyor.
Kovboy sevmez ilk görüşte karekter önemli
Senin için peki
ben yazmışım zaten detayda nasıl düşündüğümü
Kovboy orayı okumamış evlimisin
değilm
Benim gibi sizde evlenmek istemiyorsunuz sanırım kadınların evliliği kurtulus yolu olarak gördüğü için düşünmüyorum ben
Nasıl bi genelleme. benim 20 li yaşlarda çok arkadaşım var hepside kendi ayakları üzerinde duruyor. Evliliği isteme sebepleri sevilmek ve aile kurmak.
Seni her türlü severim 😂😂😂
İlk görüşte hoşlanırım, zamanla severim
bilmiyorum ikiside olabilir
Bir tane olsun, zamanla olsun, sonsuz olsun..
Zamanla
Zamanla severim ben
Zamanla severim, dış görünüşe önem vermiyorum
Zamanla severim
Zamanla..
İlk görüşte beğenilir. Ardından sevmek başlar.
Zamanla
Zamanla
Karışık
Değişiyor
İlk görüştü sevdim seni ama oralı olmadın ki :(
Sen olda fark eder mi be gülüm
Zamanla ya )')
Seni mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?