Bazen hoşlandığımız ve konuşmak istediğimiz insanlarla konuşacak konu bulamayız , deli gibi konuşmak istesek de muhabbet bir yerden sonra ilerlemez ve sıkıcı bir yere gider. Peki siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
Hoşlandığınız insanla konuşacak konu bulamayınca ne yapıyorsunuz?
Vala ben tamam diyip daha da mesaj atamıyorum bana ilgisi olmayan insan ne kadar da istesem de içime gömüyorum ilgili olduğum insanda da ilgi isterim karşılıklı olsun ha değilse gerçekten biraz zor oluyor ama kapatıyorum konuyu tamam hatta muhabbeti ben bitirmeye çalışıyorum hoşlanmasi yok bari anlamasin bozmaym kendimi hiç sjsjjs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aslında ben çok konu bulurum da karşı kişinin ne kadar esnek olduğuna bağlı bazıları sıkılıyorum izlenimi veriyor soğuk davranıyor gibime geliyor bende konuşmayı bitirmeye çalışıyorum çünkü fazlaca canımı sıkan bir şey
Emin ol konuşacak konu bulunuyor çünkü sen bulamadığında o, o bulamadığında sen konu açarsın hee açılmıyorsa ya sen onu ya da o seni tam sevememiştir, ben bunu çok iyi biliyorum.
konuşucak cok konu kalmadıgında bence bı bahaneyle o an işim davranmış gibi davranıp sonra konusalım de hem bırbırnızden sıkılmaz hemde sonradan ıllakı konu bulrsunuz diğer türlü sıkar heyecn kalmz