Sevgilimle heyecanimiz mi bitiyor?

Arkadaşlar şimdi klasik gelicek ama. Sevgilimle 4 aydır birlikteyiz ilk baslarda ben çok bir şey hissetmiyordum kendisi çok seviyordu kaç kez bitirmeye çalıştım israriyla çabasıyla kendisine bağlamayi ve aşık etmeyi başardı. ilişkinin başından beri gelecek düşündüğünü evlilik hayalleri kurduğunu söyledi hala da konuşuyoruz annesiyle de tanistirdi fakat son 1 2 haftadır çok ilgisiz 12 saat çalışıyor çok arayamiyor benimle her dakika konuşmak için fırsat kollayan insan iş çıkışı arayıp 15 dakika konuşup kapatiyor hafta da 1 kez gorusebiliyoruz aramızda epey yakınlaşma oldu ve bundan dolayı mı uzaklaştı değersiz mi gözüküyorum diye düşünmeye başladım. Ve bugün de uzun zamandan sonra evlenince şöyle olur böyle olur diye konuşurken 'kizma ama aramızdaki heyecan mi gidiyor acaba diye düşünmeye başladım buna izin vermeyelim olur mu dedi. Sizce ne yapmalıyım bu ilişkiyi canlı tutabilmek için lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Daha oncesinde ilişki konusunda çok acı çektim birini sevmekten hep cekinmistim ve bu sefer böyle olmasını hiç istemiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Akıl verecek biri...
Sevgilimle heyecanimiz mi bitiyor?