sevgilimi çok seviyorum o benim hayat yoldaşım. ama son 2.5 aydır bir soğukluk var bana yazmaya üşeniyor (kendisi dedi) yazmaya üşeniyorum dedi. eskiden wp de konuşurken beni dinleyip çıkardı. şimdi sözümün yarısında bb yazıyor ben aldırmıyorum cümleme devam ediyorum bb yazmaya devam edip çıkıyor. benimle konuşmak yerine başka şeyler ile zaman geçirmeye başladı örnek (oyun). durmadan seni seviyorum derdi şimdi seni seviyorum adlı 2 kelimeyi haftada 1 diyor. uzak mesafe ilişkisiyiz 11 defa buluştuk 2 yıllık ilişkimiz var. ben olabildiğince nazik davransamda bazen ne dediğinin farkında olmayıp beni kırıyor. yani kısaca biraz ata sözü gibi olacak ama;
eskiden yaptıklarını yapmamaya, yapmadıklarını yapmaya başladı. o beni üzsede onun hep mutlu olmasını istiyorum. bugün sordum benden soğudunmu, sıkıldınmı diye hayır diyor ama halen soğuk davranıyor. ve soğudunmu sıkıldınmı dediğimde nerden çıktı şimdi of dedi. eski heyecanını bana karşı biraz yitirdinmi dediğimde ise bilmiyorum dedi.. yardımcı olursanız sevinirim. duygusal bir erkeğim ağlarken yazdım cümlelerde yazım yanlışı olduysa özür dilerim..
eskiden yaptıklarını yapmamaya, yapmadıklarını yapmaya başladı. o beni üzsede onun hep mutlu olmasını istiyorum. bugün sordum benden soğudunmu, sıkıldınmı diye hayır diyor ama halen soğuk davranıyor. ve soğudunmu sıkıldınmı dediğimde nerden çıktı şimdi of dedi. eski heyecanını bana karşı biraz yitirdinmi dediğimde ise bilmiyorum dedi.. yardımcı olursanız sevinirim. duygusal bir erkeğim ağlarken yazdım cümlelerde yazım yanlışı olduysa özür dilerim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ya ben de senin gibiyim ilişkimde çok küçük bir sorun olsa dahi tutamıyorum gözyaşlarımı. neyse bence oturup güzelce konuşun bu durumu hani onun hayatında bir sorun mu var mesela onu da öğrenmeye çalış belki böyle yapmasının sebebi ilişkiniz de olmayabilir. hala böyle yapıyorsa konuştuktan sonra bu seni mutsuz etmeye devam ediyorsa sanırım son bir seçenek kalıyor o da senin bileceğin iş tabi eskisi gibi hissetmiyor karşısı belli.
2 saattir yoldayım şu an onunla buluşmaya gidiyorum anca öyle çözülür olay
umarım iyi bir şekilde çözülür bence de yüz yüze konuşmak en iyisi
belliki kız seni sevmiyor üzuldüm ya neden hep iyiler zarar görüyor
bende öyle düşündüm ama kabullenmek istemiyorum..
Bunun başka açıklaması yok senden uzaklaşmaya belkide kendinden soğutmaya çalısıyor açıkça konuş ayrılmak istiyor musun diye sor ayrıl biraz üzülürsun ama şuankinden daha az üzülursun yani sürekli bir şeyleri düzeltmeye çabalarsan acaba mı diye düşünmek seni daha fazla yıpratır uzak mesafe ilişkisi zaten doğru bir şey değil 2 yıl değil 10 yılda geçse karşındaki insani tam olarak tanıyamazsın gerçek yüzünü göremezsin
ayrılmak istiyor musun dediğimde hayır istemiyorum ama sen istiyor gibisin dedi
Işte amacı sana kendini suçlu hissettirmek buda seni sevmediğinin bir kanıtı seni sevse sevmeyi bırak önemsese seni suçlamaz sana karşı açık olur seni suçlu göstererek manüpile ederek kışkırtıyor sen diyeceksin hayır sen böyle davranıyorsun vs sonra tartışacaksiniz hep sen kavgayı başlatmış olacaksın yine sen suçlu olacaksın ve ayrilacaksıniz en iyisi sen yıpranmadan ayrıl seni sevse öyle davranmaz sen ona kayabilir misin ne olursa olsun kıyamazsın ama o seni üzüyor bak başta üzulürsün ama sonra mutlu huzurlu olursun
☹️
Erdem taşkınsu diye bir psikiyatrist var youtubeden bakabilirsin paylaşımlarına bu tarz konularla ilgili dersleri var dinle bak üzulecek bir şey yok
Kendini biraz geri çekmeyi dene sende çok fazla üzerine gitme umursama aynı şekilde kaybetmekten korkarak o kötü davrandıkça sen iyi davranırsan kendine olan saygını kaybedersin.
sanırım çok haklısın
Ve kendini de üzme bilirim şu an hissettiğin duyguyu yaşatma kendine bu hissi
ellerim ayaklarım buz kesti öğrenciyim ayrı evdeyim tek başıma destek çıkanda yok ağlamaktan başka bir çağre bulamıyorum açıkçası ve neden bu kadar ağladığımıda bir türlü çözemiyorum çok çağresizim. ama senin dediğini yapmaya çalışacağım
Bana özelden yazabilirsin :)
teşekkür ederim kendimi çok kötü hissettiğimde yazacağım :)