Sevgilimin bana olan heyecanı baştaki gibi değil?

sevgilimi çok seviyorum o benim hayat yoldaşım. ama son 2.5 aydır bir soğukluk var bana yazmaya üşeniyor (kendisi dedi) yazmaya üşeniyorum dedi. eskiden wp de konuşurken beni dinleyip çıkardı. şimdi sözümün yarısında bb yazıyor ben aldırmıyorum cümleme devam ediyorum bb yazmaya devam edip çıkıyor. benimle konuşmak yerine başka şeyler ile zaman geçirmeye başladı örnek (oyun). durmadan seni seviyorum derdi şimdi seni seviyorum adlı 2 kelimeyi haftada 1 diyor. uzak mesafe ilişkisiyiz 11 defa buluştuk 2 yıllık ilişkimiz var. ben olabildiğince nazik davransamda bazen ne dediğinin farkında olmayıp beni kırıyor. yani kısaca biraz ata sözü gibi olacak ama;
eskiden yaptıklarını yapmamaya, yapmadıklarını yapmaya başladı. o beni üzsede onun hep mutlu olmasını istiyorum. bugün sordum benden soğudunmu, sıkıldınmı diye hayır diyor ama halen soğuk davranıyor. ve soğudunmu sıkıldınmı dediğimde nerden çıktı şimdi of dedi. eski heyecanını bana karşı biraz yitirdinmi dediğimde ise bilmiyorum dedi.. yardımcı olursanız sevinirim. duygusal bir erkeğim ağlarken yazdım cümlelerde yazım yanlışı olduysa özür dilerim..
Sevgilimin bana olan heyecanı baştaki gibi değil?