Eğer bir evlilik görüşmesi yapacaksam, büyük ihtimal öncesinde o da ben de birbirimiz hakkında biraz bilgi sahibi oluruz. O yüzden oldukça şeffaf bir biçimde kendimden bahseder, yaşam tarzımı anlatır ve istediğim evlilik hakkında bilgiler sunarım. Karşılıklı soru ve cevap yaparak da birbirimizi tanımaya çalışırız.
Kendim hakkında her ne kadar konuşmak beni zorlasa da evlilik gibi bir müesseseye adım atacakken, olabildiğince kendimi eksilerimle ve artılarımla anlatmaya gayret ederim :)
Hiçbir meziyetim yok. Güzel değilim, ama bence temiz ahlaka sahibim. Merhametliyim, sözümün arkasında dururum, dürüstüm, aşırı duygusalım ve çok samimi bir insanım. yemek yapmayı bilmem, öğrenmeye çabalasam da henüz bir başarı sergileyemedim ya yandı ya tuzsuz oldu ya bol tuzlu oldu ya da pişmedi. :) ama titizim, evin temizliğine kişisel bakımıma dikkat ederim. Kitap okumayı, öğrenmeyi ve araştırmayı severim. bazen ani duygu patlamaları yaşayabilirim, stresle başa çıkamam sinirlenirim. özür dilemeyi bilirim, affetmeyi de ama yeri geldiğinde gereken insana kin de besleyebilirim. Kırılırım ama çabuk affederim eğer çok derin kırılmadıysam. Kırgınlığım affedilemez ölçüde olursa asla düzelmem ama konuşurum. alışveriş yapmayı severim, israftan hoşlanmam. Haramla helali karıştırmam. Helale karam karıştırılmasından da hoşlanmam. Dümdüz biriyim işte 😀
İç Anadolu; 23°C Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli, gece saatlerinden sonra kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Ege 30 °C "Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." Akdeniz, parçalı bulutlu 32 °C
Skshdkshskhskshskajslsjsnkskwpsjwljsl sandalyeden dusuyodum kanka dkshdkdjskdjk geberdim nan dsjdksjdljdkajsl ven cv bile hazirlayamiyom neyi anlatım soran ben olurum sonra ona destekte bulurum belki djshskshk en iyisi evlenmemek ya da soru cevap şeklinde gidebilir la o ne öyle kendinden bahset dkdhdkdj kendini anlat falan saçma ya demesinler öyle şeyler djdjdk yeyim pandayı
İsterim ki a dan z ye aklinda olan sorulari bir kağıda yazsin, liste oluştursun hepsine tek tek cevap veririm. Bunun dışında birkac önemli gördüğüm meseleyi anlatirim o kadar.