Eve ördek almıştık çok iyi bakiyoduk sürekli kutularını altını değiştirip yemeklerinide düzenli veriyorduk gündüz açık balkonda akşamda kapali balkona koymuştuk kutuda delik vardı balkon çok soğuk değildi camida hafif irikti sabah baktigimda ıslanmış ve olmuştu çok ağladım halada unutamıyorum islancagi kadar su yoktu küçük bir kaptaydi su sizce neden ölmüştür?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ördekler ve civcivler en ufak soğukta veya beslenmede anında ölür.
Elimden geldiğince iyi baktım soğukta değildi aslında ama anlamadm iki taneydi birisi olmuş baktigimda
Evde bakılmıyor özellikle kartonda ölürler maalesef
Ördekler yalnız yaşayan hayvanlar değildirler ve evde ördek beslemek nedir ya hayvanı doğasında tutsanıza seni kapalı bir kutuda saatlerce arkadaşsız insansız tutuklarını varsay
Bilmeden konuşma yanında arkadaşı vardı ayrıca sürekli kutuda değildi saliyoduk
Arkadaşı vardı ahahah 1 tane mi sana diyorum ki ördekler sürü halinde yaşayan hayvanlar senin onları başlıca kutuya koyman hata bari bahçede felan bıraksaydın onlar köşe bucak bulurlardı akşam olduğu zaman zaten
İnsan gibi yorum yapcaksan yap yapmiycaksan o çeneni kes çok biliyon sen herşeyi bizde biliyoruz kutuda beslenmiyecegini zaten dışarı çıkarıyordum ayrıca ördekleri ben kendim almadim bende üzülüyodum kutuda olduklarına sürekli kutuda tutmuyodum zaten hiçbir hayvan evde beslenmek istemez o zaman kimse hayvan almicakmi saçma sapan konuşma
Bahçede bırak gece yer bulurmu ahahah kediler yesin diyemi çok zekisin masallahh 😂
Öncelikle o çeneni kes felan gibi cümlelerini sana sokarım kendini ne sanıyorsun sen? hiçbir hayvan evde beslenmez o zaman demişsin ah yavrum sen bu max zekan ile zaten hayvan besleme ondan ölmüştür ördekte kedi köpek bazı kuş türleri ev ortamına müsait oldukları için besleniyorlar ama sen nereden bileceksin max zekalı
Ahhh canmm senin ebeni sikerimmm ya kaşmeri olmayan beyninle bana. malmi diyosun çok komik tabi cevap vermeye zekan yetmeyince argo konuşman çok normal evcil hayvanlar olduğunu bende biliyorum canım benim demek istediğim hayvanların hepsi doğal ortam ister demek istedim kodumun malı olmayan beynini seveyim senin bide diyo hayvanlari şal kendine yer bulur diyo kediler yesin diyemi Allah'ın mali ya olmayan beyniyle bide konusuyo
Ahahah sen hem aptalmışsın hem de cahil bana hakaret eden sensin hala ezik gibi haddini aşıp küfürler ediyorsun çünkü sen busun anladın mı ezik olduğun için küfürden başka dilin yok max zekalı köylü
Lan haykirdimm karşımda bir ergen var resmen kelime kaşarligi yapma zeka seviyeni gördüm zaten konusupta kendini rezil etme köylü ne yaa ahahah bu laftan sonra ezik sensin köylü olduğum ne belli ayrıca köylü olmayı sen eziklik ya da assalayici birşey saniyosan en büyük ezik sensin daha fazla rezil etme kendini mal zekalı ne ya cümle kurmayı bilmeden kimseyle konuşma senin gibiler kuş beyinli derler ama kuşa hakaret olur şimdi yazık 😂
Ergen dediğin insanı ne kadar tanıyorsun max zekalı kız
Maldan başka bir kelime bilmemen bir beynin olmadini ve zeka seviyenin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor nerden biliyosun diyosunda konuşma tarzından belli oluyor yani cevap vermeyi dahi beceremiyosun daha fazla güldürme 😂
Ne kadar aptal bir insansın sen ya keşke bir lgbt üyesi olsaydım da seni hunharca sikebilseydim
KDAĞFÖAPCLSŞCÖAŞDÖSPQKDPWMDPAMDPSDMWPSL
Çok yediyden iyi bilirsin böyle şeyleri ahahah bel altı konuşarakta ne kadar aşşalık rezil ve acınası bir insan olduğunu göstermiş oldun zeka seviyenin bel altından ibaret olması ve cevap veremiycegin kadar beyninin olmaması üzücü sen gibi insanlar ibretlik cidden oksijen israfı sadece kütle olarak varsın işlev sıfır o sikmeye gelincede lgbtye gerek yok çok istiyosan ben sikerdim seni dayamı yerdin altımda kalirdin hadi olmayan beynini de al git
Ahaha bel altı diyen insan direkt ana bacı söven bir insan dayağımı yersin felan diyor sana cidden üzülüyorum beni ne kadar tanıyorsun da bu kadar emin konuşabiliyorsun ya churcwill eklesene sen bi instagramdan alayım senin hesabını tabi yerse sanmam hahahah
İlk başta kendini bozan sendin adamına göre muamele yav olmayan beynini hala beni ne kadar tanıyosun diyo sende tanımıyosun kendi yaptigin şeyi banami diyosun ikide birde gulupte laf soktunuda zannetme hem cinslerimin bu kadar kendimi yetiştiremeyip bu kadar aptal olması üzücü canım instagramimi veririm hiç sorun yok ifademi klavye artisligiyle mi alcaksin komik olma dayak konusuna gelince hiç sorun yok benm için ama zaten acınasi haldesin senle vakit oldirmeyede değmez yemezmii ahahaha yedirirlerr senin gibi amiptenmi korkcam yalnız ben direk icraat yaparım öyle laf dalaşına gerek yok uzaktasin bellimi yakın olsan kacari yoktu vereyim bakalm instami yine kekeliycen konusmayida bilsen 😂
Ver ver hadi veririm diyip vermemezlik yapma bak ben sana nasıl oyunlar oynayacağım o küfürleri göreceksin
Churcwill ekle
Ne oyunlar oynuycan yine avanak gibi konuşmaya başladın sen bu dünyada neden varsın lan boşa gelmişin yalnız icraat yap kelime artisligi yapma gorusemiycem insanla got tokusturmaya gerek yok demi nerde oturuyon önce onu söyle oyun oynuycam diye yine saçma sapan konusupta beni bayma 😂 dengim değilsin çünkü şu an sana cevap vermek bile tenezzülunde olmaya gerek yok önce gorusebilcezmi ona göre öyle lafı telden herkes yazar nerde oturuyon soyle bakaam
Az önce instagram veriyordu güyaa dengim bile değilsin yazma ezik
Nasıl da konu değişiyor hemen
Ezik sensin lan senden hala ezikmi olur konu değiştiren sensin nerde oturuyon kodumun korkagi yemin ederim ebeni severim oraya getirtme beni nerde oturuyon
Seni ezerim ezigi görürsün ne aciz insansın lan kodumun malı konuşmayı bilmiyo burda kelime kaşarligi yapıyor
İstanbul İstanbul gel ananı sikeceğim senin
Gel gel
Al lan instagramim _fattiix_ numarani vermezsen severim ama gel lan
Yazdım onun bunun çocuğu
Senin ananı seven sikmiski sen gibi bacım çocuğu doğmuş sulaleni severim senin bacım cocuguuu sen benim anneme küfür etcek insanmisin kaşar seven sikmis bide ben sikecem orosbuu
Senin o ananı amından götünden seveyim sen göreceksin
Sülaleni sikeceğim senin ben
Mesajlara bile bakamıyorsun küçük bacım seni
Yazdinmi lan bekle geliyom sen gibi ne oldu belli olmayan benim anama kufurmu ediyo lan picmisin pucmusun belki degil lan o amini gotunu zaten seven sikmis kendi ananı benimmiyle karıştırma laylaylom evladı kahpe kodumun kaşmeri Instagrama gel
Ördeğin için üzüldüm. Benim de kedim öldü. Ne hissleri keçirdiyini anlıyorum.
Kesip yeseydiniz bari
üzüldünlm
Soğuk almış
Eceli gelmiş