Papağanım öldü ama neden?

Bakin ben 2 ay once bir kucuk papagani aldim oyle bi tatliydi oyle bi iyidi biraz korkiyodu ama alisti bize sonra her gece onu alip yanima kaliyordu sabaha kadar bazen uyuyordu ben onu bakardin inan ki oyle papagan iyidi ki oyle tatliydi ki ben onu canimdan daha cok sevdim sonra dedik ona arkadas alalim ki yalniz hisetmesin 10 gun once baska papagani de aldik ikisi de kızdi çünkü o cok kucucuktu biz de erkek almak istemedik aldik onu bizim papagan hemen arkadas olmak istedi onla opusuyordu onu neyse bu baska papagan cok istemedi once onu isiriyordu biraz sonra dovusuyordular sonda alistilar bir birinize galiba birlikte uyuyordular falan bazen dovusuyordular ama halada yemekte kavga etiler kim once yesin diye ama tabi bizim papagan bazen vermiyordu ona sonra brakiyordu dusunurum seviyordu baska papagani neyse bu baska papagan bizi de isirmak istedi yani insanlari de bende korkiyordum onu abimin odada braktik korkiyordum icin 2,3 gun son hic cok bakmadim onlara dun sat 5 de onu ozledim benim papagani yani gitim odaya gordum uyuyordu birlikte bu baskasiyle sabah sat 13 de uyandim onu olu buldum kafesin dibinde yemek vardi uzerinde birkac tohumnlar vardi oyle olu uzaniyordu o da ustunde bu baska papagan da onu kaldirmak mi istedi uyandirmak istedi bilmiyorum onu opuyordu ya da ne uyandirmak istemis yoksa isiriyordu mu tam goremedim her neyse o anda ben cok bagridim papa kalk diye noldu sana bu baska papagana bagridim dusundum o onu oldurdu diye ama Şu an ben bilmiyorum olmesi sebep neydi 2 ay cok saglik biri gibiydi hastaydi diye dusunmuyorum sence bu baska papagan onu oldururmuydu onlar bazen kavga ederdiler ama bazen de opisuyordular birlikte sarildilar birbirinize uyuyordular oldurdu mu ya da neden oldu lutfen bana yazin cok uzgunum iki gun durmadan agliyorum sebep ne bilmiyorum?
Papağanım öldü ama neden?