Sevgilimle vakit geçirmek istiyorum, nasıl ailemi aşıp yanına gideceğim🤔😟?

Ailene durumu anlat. Hoşlandığım bir çocuk var. Niyetimiz ciddi ve o kadar yolu benim için aşıp geliyor de. Birkaç tane fotoğrafını göster. Sadece bir fotoğrafından karakter analizini çok iyi yaparlar :D Gerçekten iyi biri olduğunu düşünürlerse sorun çıkarmazlar diye düşünüyorum.
25 yaşında özgür bir birey olarak ailenize her şeyi söylemek zorunda olmanız biraz üzücü olmuş. Fakat yalan söylemek yerine bir arkadaşınızla buluşacağınızı söyleyebilirsiniz. Özellikle gideceğiniz konumu vs. söylüyor, bu şekilde haberdar ediyorsanız içleri rahat edecektir. Şu an söyleyeceğiniz bir yalan sonrasında daha büyük sorunlara sebep olabilir. Umarım rahatça buluşabileceğiniz günler gelir. :)
Not çocuk değilseniz ailenize gerçekleri söyleyin. Uzun bir süredir birlikte olduğunuz kişiyi ailenize anlatmakta bir sakınca yok gibi
Annenize en azından.
Arkadaşlarınız varsa onlarla bulunuyorum dersiniz ya da alışveriş yapacağım diye ciksaniz izin verilemez mi3 4 saat çok değil gibi
İlk kez görüşeceksen nasıl sevgilin oluyo bu kadar basit mi bu işler. Ben hayatta birlikte belli zaman geçirmeden ciddiye bindirmem ten temas uyum anlaşma muhabbet her şey önemli..
uzak mesafe ilişkisi böyle olabiliyor tanışıyorsun iyi anlaşıyorsun ama fiziksel olarak görüşmeye imkan olmayabilir
aga ben uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum daha doğrusu uzak mesafe değil ama pandemi kısıtlıyordu yasaklar kalktığında anca buluştuk daha önceden tanışıyorduk ama sevgili olduğumuzdan beri hiç görüşememiştik ve normal bir çiftten çok daha fazla iletişim içindeyiz insan birini yüz yüze görmeden de bir şeyler yaşayabiliyor ama zor oluyor gerçekten :D
yani pandemiden 1 yıl önce falan 1-2 kez görmüştüm dediğim gibi hani ben yine gördüm görmeyip sanaldan tanışıp ilerletip sonra buluşan çok arkadaşım var iki tarafta hedefleri koyup isteklerini belirttikten sonra flört olmaktan çıkıyor o iş
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ailenden habersiz buluşman senin için doğru olmayabilir, sonuçta ne kadar tanışıyorsunuz bilinmez ve bu kişi kimdir nedir necidir bilmeden buluşmaya gideceksin, ailenin bilmesi senin için daha iyi olur, örneğin başına bir iş geldiğinde birilerinden hesap sorması gerektiğinde o kişinin kim olduğunu bilirler.
Ancak yinede söylemek istemiyorum diyorsan, arkadaşımla buluşacağım sinemaya gideceğiz diyebilirsin, en sıkı arkadaşın kimse onu tercih et, arkadaşınıda tembihle aradıkları zaman cevap vermesin, malum onunla olduğunu bilecekler ve siz meşgul olacaksınız, bu şekilde bir yalan söyleyebilirsin, ama ailen bu yalanı duyarsada sana olan güvenleride kırılacak ve bir daha sana asla güvenmeyecekler, kolay gelsin.
Dışarı çıkıyorum de bilmiyorlarsa. Neden bilmiyorlar ki söyle bence
Abla yani ciddiyse artık söyle bişeyler kaç yaşındasın. Ama ne dicem dersen ben kızlarla buluşmucam diyorum bir de uzak bir mekan söylüyorum ki bana ulaşmaları kolay olmasın. Sonra istedigimde istedigim yerde takılıyorum. Tabi bu plan için kızlara yazıyorum ki haberleri olsun yalanımdan 😂
Yalnız 24 yaşında yeniden herşeye başlama cesaretide takdire şayan yani. İyi üşenmemişsin kendinden o azmi o gücü bulmuşsun hangi bölüm lisans mı önlisans mı?
Evlenmeden senin için sakıncalı . Bunu anlayamıyor sunuz çocuk seni zorla sahiplenmeye kalksa ne yapacaksın ?
arkadslarımın yanına gıdecegım de yasındakı kızsın ne yapmak ıstıyosan yap ınsansın sonucta cıkıp gezeceksın sevgılınle cıkacaksın anlat onlara bence
3 günlük sevgilin için 24 yıllık aileni gözden çıkardığına göre geriye bi tek fırsat yakalamak kalmış
Bi arkadaşım gelecek onunla buluscam de yani zor olmamali 25 yaşına gelmissin
31 yaşındayım ben de hesap veriyorum. Onlara da hesap soruyorum. Aynı çatıda kalmanın sorumluluğu bu
Dışarıya arkadaşlarla buluşacağım de çok mu kısıtlı bir hayatın var?
Çocuk değilim deyip 3-4 duracak yanımda demen de pek bi abes. 3-4 saatte anca tanışırsınız.
Ne var yasında 24 yasında cocuksun hesap vermiyeceksin ama senden de haberleri olacak onlarda seni baskı altına almıyacak babadan önce anne ilgilenir baba haberi anneden alır
Bir kaç gün hasta numarası yap sonrada doktora git tahlil Di falan derken uzadı bir arkadasımla karsılastık falan de hastanede
Hc kiz arkadasin yok mu onun yanina godecegim de evdekiler cok mu baski uyguluyor cikmamana disariya
iş arıycam de sabah erken evden çık 08 09 gibi günlük kiralık daire kıralayın gezin eğlenin
arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum de? ne diyebilirlerki
Ailen nasıl insanlar bilmiyorum ama, ailene anlatıp konuşmalısın.
Ne kadardan beri birliktesiniz? Başka arkadaşın varsa onunla çıktım dersin
Ailenin güveni gitmiş ise haklılar
arkadaşlarımla buluştum?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş