Aşk İlişkileri Sevgilimin yanında çok mu küçük kalırım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Daha yan yana gelemedik ama boylarımız bu fotoğraftakilerle aynı sayılır onlar 171-191 biz ise 170-190. Ama kısa duruyor sanki kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım sizce Sevgilimin yanında çok mu küçük kalırım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LiMoNÇiÇeĞi1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Gayet iyi bir oran bence ve sen uzunsun benim boyum 165 bu kızda 165 falandır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kız 171'miş. Teşekkürler yorum için Yorumla
canddan Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok yapisal olarak kucuk bir kiz demek ki bende 170 im hic boyle durmuyorum 1 4 Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Sen 170 mi Yorumla Soran +1 yıl Valla böyle olunca korktum ya 150-190 gibi duruyo daha çok Yorumla canddan +1 yıl Herkes bir değil takma bu kadarr Yorumla İbrraahhim2 +1 yıl Ben 185 im yanımdaki kiz 70 75 olmali Yorumla
CettochaHubas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bizim 25 cm var aramızda kötü dursa da banane o beni kısa kabul etmiş biz sevdikten sonra gerisini sallayacaksın 0 0 Yorumla
jezzzey Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Daha yanyana bile gelmediğiniz kişiler ile nasıl sevgili olabiliyorsunuz insan anlamıyor 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İlla görüşmek mi gerekiyor zaten görüntülü falan konuştuk haftaya da yanıma gelecek çok yakınız Yorumla jezzzey +1 yıl Daha yüz yüze hiç görmediğin birine sevgilim demek çok saçma Yorumla Soran +1 yıl O senin görüşün Yorumla jezzzey +1 yıl Evcilik oyuyorsunuz siz :D Yorumla Soran +1 yıl İlla yanında olup ellemek şart mı sevmek için neyin kafası bu Yorumla jezzzey +1 yıl Yanında olmayı ellemek olarak gören birine diyecek lafım yok zaten yaşın 15 Yorumla Soran +1 yıl Yaşım 21 . d Yorumla jezzzey +1 yıl Eminim öyledir Yorumla Soran +1 yıl Ya uzatma abicim hadi Yorumla jezzzey +1 yıl Sende yan yana görünüşü bile başkalarının fotoğrafları üzerinden hayal etmeye devam et :D Yorumla Soran +1 yıl Kameralı konuştuk zaten gayet gerçekti Yorumla jezzzey +1 yıl Sanal sevgili mi olur senin 15 yaşında olduğuna o kadar eminim ki :D Yorumla
LucasHernandez Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Benle eski sevgilim arasında 29 cm vardı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim sevgililerim hep kısaydı o yüzden tedirgin oldum bu uzun olunca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gayet iyi bir oran bence ve sen uzunsun benim boyum 165 bu kızda 165 falandır
Bu kız 171'miş. Teşekkürler yorum için
Çok yapisal olarak kucuk bir kiz demek ki bende 170 im hic boyle durmuyorum
Sen 170 mi
Valla böyle olunca korktum ya 150-190 gibi duruyo daha çok
Herkes bir değil takma bu kadarr
Ben 185 im yanımdaki kiz 70 75 olmali
Bizim 25 cm var aramızda kötü dursa da banane o beni kısa kabul etmiş biz sevdikten sonra gerisini sallayacaksın
Daha yanyana bile gelmediğiniz kişiler ile nasıl sevgili olabiliyorsunuz insan anlamıyor
İlla görüşmek mi gerekiyor zaten görüntülü falan konuştuk haftaya da yanıma gelecek çok yakınız
Daha yüz yüze hiç görmediğin birine sevgilim demek çok saçma
O senin görüşün
Evcilik oyuyorsunuz siz :D
İlla yanında olup ellemek şart mı sevmek için neyin kafası bu
Yanında olmayı ellemek olarak gören birine diyecek lafım yok zaten yaşın 15
Yaşım 21 . d
Eminim öyledir
Ya uzatma abicim hadi
Sende yan yana görünüşü bile başkalarının fotoğrafları üzerinden hayal etmeye devam et :D
Kameralı konuştuk zaten gayet gerçekti
Sanal sevgili mi olur senin 15 yaşında olduğuna o kadar eminim ki :D
Benle eski sevgilim arasında 29 cm vardı
Benim sevgililerim hep kısaydı o yüzden tedirgin oldum bu uzun olunca
Aldatıyordur
bebek gibi